EyeofOne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και εγώ να συμφωνίσω απόλυτα με το φίλο vag3d.Εγώ έκανα την @$#%^ και πήρα vaio γιατί τυφλόθηκα από τις επιδόσεις και το μετάνιωσα...Macbook pro είναι η καλύτερη επιλόγη για εμένα. και εγώ κάπως έτσι αγόρασα vaio όχι για τις επιδόσεις αλλά επειδή ήθελα άμεσα μηχάνημα και δεν μπορούσα να περιμένω τα νέα (τότε) macbook... τώρα μετανιώνω..
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 http://www.apple.com/why-mac/ Με το συμπάθιο αλλά είναι κάπως «αστεία» αυτή η σελίδα. Όπως και αντίστοιχες τις MS φυσικά. 1000 φορές πιο πολύτιμες οι απόψεις χρηστών που στάθηκαν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά απέναντι απ τα 2 αυτά OS και παρέθεσαν τα + / -
EyeofOne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 http://www.apple.com/why-mac/ δεν λέει τίποτα... Σε αντίστοιχες σελίδες του Ubuntu ή των Win 7 τα ίδια ακριβώς λένε... Μόνο όταν το χειριστείς για λίγο καταλαβαίνεις τις διαφορές...
lagoudakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και εγώ να συμφωνίσω απόλυτα με το φίλο vag3d.Εγώ έκανα την @$#%^ και πήρα vaio γιατί τυφλόθηκα από τις επιδόσεις και το μετάνιωσα...Macbook pro είναι η καλύτερη επιλόγη για εμένα. και εγω στο club,πηρα vaio γιατι ακουγα για ποιοτητα και μετα ειδα ενα mbp μιλαμε η μερα με την νυχτα σε ολα!!!συν οτι ειχα βαρεθει τα win η αποφαση ηταν ακαριαια!!!ευτυχως δεν εχασα πολλα λεφτα απο την πωληση γιατι το ειχα το σονυ ενα μηνα και εγώ κάπως έτσι αγόρασα vaio όχι για τις επιδόσεις αλλά επειδή ήθελα άμεσα μηχάνημα και δεν μπορούσα να περιμένω τα νέα (τότε) macbook... τώρα μετανιώνω.. +1000000
george263 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Once You Go Mac, You Never Go Back Αφού δεν έχεις "πάει" στο Mac τότε πήγαινε Ιαπωνία γιατι αλλιώς δεν θα έκανες το ερώτημα έχεις δώσει την καλύτερη απάντηση .... έτσι είναι ... αν είχε mac δεν θα ρωτούσε καν ... επαυξάνω...
ppetraka Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 και γω είμαι αυτό το διάστημα στο ίδιο ακριβώς δίλλημα ,αφου αναζητώ φορητό,είχα ανοίξει και κάποιο μηνυμα ποιό παλιά,και ρωτούσα τα παιδια εδώ τις γνώμες τους για την μετάβαση σε mac. και όχι μόνο αυτό, είχα καταλήξει στα ίδια μηχανάκια που αναφέρεις, στο DELL XPS 14 με Ι5 και σε MBP το 13''. τελικά η ζυγαριά κλείνει πρός τα εδώ MBP,θές ότι έχω βαρεθεί τα win ,(αν και τα win7 που δουλευω εδώ και ενα μήνα είναι καλά....),θές ότι μου αρέσουν σχεδιαστικά τα MBP,θες όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρουν όλοι ποιο πάνω,λειτουργικό,ανετίλα (αυτή την ανετίλα τα 7 την έχουν λιγάκι ανακτήσει),έτσι αποφάσισα για MAC. Βέβαια σε ματώνουν λίγο οικονομικά αλλά πιστευώ ότι αξίζει. Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμα, να δώ άν θα βγέι κάτι καινούριο απο την apple σε αντικατάσταση των mbp 13'',άν προκύψει κάτι καλό και ενδιαφἐρον για αγορἀ απο την νέα φουρνιά έχει καλώς, αλλίως θα ψάξω κάτι σε μεταχειρισμένο (να ναι καλά οι αγγελίες του insomnia) και στη συνέχεια θα προχωρήσω.
mdr21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παντως εχω περιεργια τωρα με τα win7 πως θα συμπεριφερονται τα λαπτοπ μετα απο 1-2χρονια χρησης χωρις format. Αν συνεχιζουν απροβληματιστα τα mac σιγα σιγα θα αντιμετωπιζουν σοβαρο προβλημα ανταγωνισμου. Το pc μου με αυθεντικα win7 μετα απο 1,5χρονο σκληρης λειτουργιας και χωρις κανενα format λειτουργει σαν την πρωτη μερα. Πραγμα που δεν συνεβαινε με τα xp.
vfragos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Παντως εχω περιεργια τωρα με τα win7 πως θα συμπεριφερονται τα λαπτοπ μετα απο 1-2χρονια χρησης χωρις format. Αν συνεχιζουν απροβληματιστα τα mac σιγα σιγα θα αντιμετωπιζουν σοβαρο προβλημα ανταγωνισμου. Το pc μου με αυθεντικα win7 μετα απο 1,5χρονο σκληρης λειτουργιας και χωρις κανενα format λειτουργει σαν την πρωτη μερα. Πραγμα που δεν συνεβαινε με τα xp. Εγώ πάλι μέχρι και πρίν 7 μήνες περίπου ( που πέρασα σε macbook pro ),δούλευα σε ένα thinkpad x61t με windows 7 για 1- 1,5 χρόνο περίπου, μπορώ να πω ότι είχε βαρύνει το σύστημα αρκετά εώς πολύ.
jimarass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Έχω iphone 4 και iPad και σου λέω πάρε το Dell! Όποιος γνωρίζει στοιχειώδη οικονομικά, θα σου πει πως όσο καλό και να είναι το mac , 1000 ευρώ επιπλέον δεν τα δικαιολογεί. Με 2000 ξέρεις τι laptop pc φτιάχνεις???
lightday Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 .... και όχι μόνο αυτό, είχα καταλήξει στα ίδια μηχανάκια που αναφέρεις, στο DELL XPS 14 με Ι5 και σε MBP το 13''. τελικά η ζυγαριά κλείνει πρός τα εδώ MBP,θές ότι έχω βαρεθεί τα win ,(αν και τα win7 που δουλευω εδώ και ενα μήνα είναι καλά....),θές ότι μου αρέσουν σχεδιαστικά τα MBP,θες όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρουν όλοι ποιο πάνω,λειτουργικό,ανετίλα (αυτή την ανετίλα τα 7 την έχουν λιγάκι ανακτήσει),έτσι αποφάσισα για MAC. Βέβαια σε ματώνουν λίγο οικονομικά αλλά πιστευώ ότι αξίζει. ..... στο γράφω από ένα mpr 13 σχετικά με την ανετίλα μην είσαι τόσο απόλυτος..επειδή έχω και σταθερούς με win 7 η συγκριση που βγαίνει αυθαίρετα είναι τα 7 είναι ένα κλικ παραπάνω πλέον, στη καθημερινή διαχείρηση. Σχεδιαστικά , μπαταρία,μικρολεπτομέρειες που έχουν και δείχνουν οτι προσέξαν και το παραμικρο και μικρα μικρά πραγματάκια είναι τα συν του pro από τον ανταγωνισμό, γιατί αν πάρεις απόλυτους αριθμούς hardware/τιμή θα καταλήξεις οτι σε κοροιδεύουν στεγνά. Υπόψην δεν το βλέπω να πηγαίνει και καλά η πορεία του osx.Ολο και κλείνει κλείνει κλείνει..περίεργα τα έλεγε ο steve σχετικά με την "ενωποίηση" των λειτουργικών τους.
jtheogr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν ήμουν στη θέση θα έπαιρνα ενα dell για τη δουλειά μου (προτιμώ την επαγγελματική σειρά της dell π.χ. latitude 6410-6510 σε σχέση με το xps) και ένα iPad για να σκοτώνω την ώρα μου όπου και αν βρίσκομαι.
ppetraka Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 στο γράφω από ένα mpr 13 σχετικά με την ανετίλα μην είσαι τόσο απόλυτος..επειδή έχω και σταθερούς με win 7 η συγκριση που βγαίνει αυθαίρετα είναι τα 7 είναι ένα κλικ παραπάνω πλέον, στη καθημερινή διαχείρηση. Σχεδιαστικά , μπαταρία,μικρολεπτομέρειες που έχουν και δείχνουν οτι προσέξαν και το παραμικρο και μικρα μικρά πραγματάκια είναι τα συν του pro από τον ανταγωνισμό, γιατί αν πάρεις απόλυτους αριθμούς hardware/τιμή θα καταλήξεις οτι σε κοροιδεύουν στεγνά. Υπόψην δεν το βλέπω να πηγαίνει και καλά η πορεία του osx.Ολο και κλείνει κλείνει κλείνει..περίεργα τα έλεγε ο steve σχετικά με την "ενωποίηση" των λειτουργικών τους. αγαπητέ δε νομίζω ότι ήμουν απόλυτος, ἀφου αναφέρω ότι είμαι ικανοποιημένος απο την έκδοση 7 των win και λέω ότι έχουν βελτιωθεί κατα πολύ από προηγούμενες εκδόσεις των win πλησιάζοντας η και φτανοντας ακόμη την άνεση του osx, όλα τα λειτουργικά και τα hardware έχουν τα συν και τα πλήν τους,το θέμα τελικά είναι τα πόσο μας διευκολύνουν τη ζωή μας. πάντως,σορρυ αν η απαντηση μου οδηγεί σε συγκρίσεις, αλλά δεν θα ήθελα να αρχίσουμε για μια ακόμη φορά τι έιναι καλύτερο και που υπερέχει, μιας και τις βαριέμαι αυτές τις συζητήσεις αφού νομίζω ότι δεν οδηγούν πουθενά και νομίζω κουράζουν.... όσο αφορά στο ότι μας κοροιδεουν σε αυτό έχεις ένα δίκιο...και θα τους αφήσω να με κοροϊδεψουν όταν αγοράσω το mac μου, όχι γιατι μου αρεσει να με κοροϊδευουν αλλα γιατί μου αρέσουν τα mac....
jimarass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω ένα HP core 2 duo με windows 7 ultimate και δε βλέπω καμία διαφορά με mac. Δε μου έχει κολλήσει ποτέ ούτε έκανα φορματ ποτέ. Να δώσω τριπλά λεφτά για να λέω ότι έχω αλουμινένιο κάλυμα? Εγώ όχι.....Προτιμώ να τα δώσω σε iphone 4 ή ipad..
papaniki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ο υπολογιστής της apple ή αλλιώς η πρόταση της apple στους υπολογιστές είναι μια ολοκληρωμένη λύση.Έχεις πλήρη υποστήριξη... Χαίρομαι που υπάρχουν apple haters(αυτοί σίγουρα βγαίνουν χαμένοι).Χαίρομαι επίσης που υπάρχουν άνθρωποι που με λογικά επιχειρήματα απορρίπτουν τη λύση της apple(δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά-και αυτοί ειναι που ξέρουν τι πραγματικά τους γίνεται). Εγώ κάτοχος ενός mbp13' 2010model(εχω και σταθερο pc) είμαι ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την επιλογή μου.Εγώ βέβαια δεν είμαι απλός χρήστης(το σπουδάζω το αντικείμενο). Σε απλούς χρήστες προτείνω κυρίως "συμβατικά" μηχανήματα. Στην επιλογή ενός υπολογιστή πρώτα ξεκινάς με το τι ψάχνεις,ποιές είναι οι ανάγκες σου,ποιές οι ευθύνες σου(εαν πρόκειται για εργαλείο δουλειάς) και ψάχνεις την πιο συμφέρουσα αγορά γενικά.Ποτέ δεν ήμουν της λογικής να αγοράζω ακριβά μηχανήματα(για κανενα λογο-τωρα-δε θα αγόραζα το 15αρι της apple ας πούμε)..την ίδια λογική έχω και στα συμβατικά μηχανήματα.ΠΟΤΕ δεν κοιτάω ακριβά μηχανήματα..πετάς τα λεφτά.. Η apple γενικά προτείνει "δυνατές" λύσεις σε φορητές συσκευές.Σε αυτό έχω καταλήξει όσα χρόνια ασχολούμαι.. Τα παραπάνω τα έγραψα για να δείς το δικό μου τρόπο σκέψης.Απόρριψε τον άφοβα...δε θα θιχτώ Ζύγισε τις ανάγκες σου,κοίταξε προσεκτικά την τσέπη σου,κάνε την καλύτερη επιλογή για σένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.