Προς το περιεχόμενο

HTC Tube: Smartphone με θήκη και cartridge!

fotis4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο HTC Tube από τον σχεδιαστή Antoine Brieux.

htc_tube.jpg

htc_tube21.jpg

Το νέο HTC Tube χωρίζετε σε δύο μέρη το εξωτερικό περίβλημα και τον εσωτερικό πυρήνα (cartridge), όπου συμπεριλαμβάνει και τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής.

htc_tube41.jpg

htc_tube61.jpg

htc_tube7.jpg

htc_tube5.jpg

Πηγή:yankodesign

Δημοσ.

Παραπάνω από εντυπωσιακα τα χαρακτηριστικά της ultimate εdition :confused:.

Εντάξει με 4,65 ίντσες έχουμε ξεφύγει πλέον απ τον ορισμό σαν τηλέφωνο......υπολογιστής τσέπης+κάμερα... που έχει και λειτουργία τηλεφώνου αρμόζει καλύτερα!!!

Δημοσ.

Καλο ειναι οταν βάζετε μια είδηση να γράφετε και 2 λόγια για να μη μπερδεύεται τον κόσμο. Το παραπάνω δεν υπάρχει. Ειναι απλά μια ιδέα. Μακάρι να υπήρχε. Θα το είχα αγοράσει ήδη.

Δημοσ.

Καλο ειναι οταν βάζετε μια είδηση να γράφετε και 2 λόγια για να μη μπερδεύεται τον κόσμο. Το παραπάνω δεν υπάρχει. Ειναι απλά μια ιδέα. Μακάρι να υπήρχε. Θα το είχα αγοράσει ήδη.

Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη εικόνα ότι είναι μια ιδέα του σχεδιαστεί. Οι εικόνες είναι λεπτομερέστατες, οπότε είναι περιττό, το να γράψω 2 λόγια παραπάνω, εκτός και εάν κάνω την μετάφραση που έχουν οι εικόνες.

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη εικόνα ότι είναι μια ιδέα του σχεδιαστεί. Οι εικόνες είναι λεπτομερέστατες, οπότε είναι περιττό, το να γράψω 2 λόγια παραπάνω, εκτός και εάν κάνω την μετάφραση που έχουν οι εικόνες.

Αμα δεις τα σχόλια μέχρι να ποσταρω, όλοι αναρωτιούνται αν ειναι αληθινό ή όχι. (Συμπεραλαμβανομενου και εμένα μέχρι να το ψάξω).

Δημοσ.

Αμα δεις τα σχόλια μέχρι να ποσταρω, όλοι αναρωτιούνται αν ειναι αληθινό ή όχι. (Συμπεραλαμβανομενου και εμένα μέχρι να το ψάξω).

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό και εγώ μέχρι να πάρω χαμπάρι τις εικόνες θεώρησα ότι ήταν κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις, κάτι τέτοια κάνουν για να πάρουν στοιχεία από χρήστες σαν και εμάς προτού κυκλοφορήσουν κάτι για να δουν εάν όντως θα αρέσει και κατ' επέκταση αν θα πουλήσει

• Moderators
Δημοσ.

Soo true!

Εγω εκαψα καποια τμηματα του εγκεφαλου μου οταν ειδα τις φωτογραφιες (αντιμετωπισα το Ηere's an idea σαν promotion tag της HTC :P), αναρωτηθηκα πως γινεται να μην εχω εντοπισει την υπερτατη αυτη συσκευη και ανακαλυψα πως ειναι απλως ενα concept :P

Παντως σοβαρα τωρα, ειναι πολυ πρωτοτυπη και εξυπνη, αναρωτιεμαι ομως κατα ποσο θα μπορουσε να υλοποιηθει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...