fotis4u Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το νέο HTC Tube από τον σχεδιαστή Antoine Brieux. Το νέο HTC Tube χωρίζετε σε δύο μέρη το εξωτερικό περίβλημα και τον εσωτερικό πυρήνα (cartridge), όπου συμπεριλαμβάνει και τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής. Πηγή:yankodesign
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Παραπάνω από εντυπωσιακα τα χαρακτηριστικά της ultimate εdition . Εντάξει με 4,65 ίντσες έχουμε ξεφύγει πλέον απ τον ορισμό σαν τηλέφωνο......υπολογιστής τσέπης+κάμερα... που έχει και λειτουργία τηλεφώνου αρμόζει καλύτερα!!!
Skylined Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 edit: concept; μμμ αυτό είναι είδηση ή δεν είναι;
Jastonas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ την ίδια απορία με τον Skylined έχω αλλά φαίνεται σαν είδηση... και σαν concept... βασικά.. ξαναμπερδεύτηκα!
oldnew Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καλο ειναι οταν βάζετε μια είδηση να γράφετε και 2 λόγια για να μη μπερδεύεται τον κόσμο. Το παραπάνω δεν υπάρχει. Ειναι απλά μια ιδέα. Μακάρι να υπήρχε. Θα το είχα αγοράσει ήδη.
fotis4u Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καλο ειναι οταν βάζετε μια είδηση να γράφετε και 2 λόγια για να μη μπερδεύεται τον κόσμο. Το παραπάνω δεν υπάρχει. Ειναι απλά μια ιδέα. Μακάρι να υπήρχε. Θα το είχα αγοράσει ήδη. Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη εικόνα ότι είναι μια ιδέα του σχεδιαστεί. Οι εικόνες είναι λεπτομερέστατες, οπότε είναι περιττό, το να γράψω 2 λόγια παραπάνω, εκτός και εάν κάνω την μετάφραση που έχουν οι εικόνες.
mastor10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ωραιο το κινητο αν μπορει κανεις να το πει ετσι αλλα γιατι 2πλο λειτουργικο? btw του σχεδιαστεί με η οχι ει
oldnew Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη εικόνα ότι είναι μια ιδέα του σχεδιαστεί. Οι εικόνες είναι λεπτομερέστατες, οπότε είναι περιττό, το να γράψω 2 λόγια παραπάνω, εκτός και εάν κάνω την μετάφραση που έχουν οι εικόνες. Αμα δεις τα σχόλια μέχρι να ποσταρω, όλοι αναρωτιούνται αν ειναι αληθινό ή όχι. (Συμπεραλαμβανομενου και εμένα μέχρι να το ψάξω).
fotis4u Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αμα δεις τα σχόλια μέχρι να ποσταρω, όλοι αναρωτιούνται αν ειναι αληθινό ή όχι. (Συμπεραλαμβανομενου και εμένα μέχρι να το ψάξω). Ναι έχεις δίκιο σε αυτό και εγώ μέχρι να πάρω χαμπάρι τις εικόνες θεώρησα ότι ήταν κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις, κάτι τέτοια κάνουν για να πάρουν στοιχεία από χρήστες σαν και εμάς προτού κυκλοφορήσουν κάτι για να δουν εάν όντως θα αρέσει και κατ' επέκταση αν θα πουλήσει
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Soo true! Εγω εκαψα καποια τμηματα του εγκεφαλου μου οταν ειδα τις φωτογραφιες (αντιμετωπισα το Ηere's an idea σαν promotion tag της HTC ), αναρωτηθηκα πως γινεται να μην εχω εντοπισει την υπερτατη αυτη συσκευη και ανακαλυψα πως ειναι απλως ενα concept Παντως σοβαρα τωρα, ειναι πολυ πρωτοτυπη και εξυπνη, αναρωτιεμαι ομως κατα ποσο θα μπορουσε να υλοποιηθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.