gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το εχει εδω και τρια χρονια. Δεν εχει εγγυησει πια.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 οκ απλή επιβεβαίωση μην κάνουμε γκάφα.
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Συμφερει να το παει στην εταιρια λετε ;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 xristo είναι ένα laptop αρκετά παλιό και εξαρτάται απο το πόσα θα διαθέσει για να το φτιάξει και φυσικά απο το πόσα θα του ζητήσουν. Χωρίς να έχω πάρε δώσε με την HP σε laptop δε νομίζω να τον συμφέρει. Δοκιμάστε τα κόλπα στα videakia και αν δεν γίνει κάτι βλέπετε και κάνετε.
AiWaaa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Συμφερει να το παει στην εταιρια λετε ; Εξαρτάται απο την οικονομική του άνεση.. Άν εχει λεφτά ας το πάει.. Αν δεν ας μαζέψει σιγά σιγά και ας πάρει καινούργιο.. Η αλλαγή της μητρικης κοστίζει απο 300 και πάνω.. Με λίγα λόγια δεν αξίζει... Ας πουλήσει ότι μπορεί απο το λαπτόπι και βουρ για καινούργιο.
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οκ τοτε θα κανω τον χειρουργο .... και ας ελπισουμε να μης μας βγει Φρανκεσταειν. Παιδεια σας ευχαρηστω ξανα για τον χρονο σας και οπως ξαναειπα ο Δόκτωρ Τζέκιλ ε ο αλλος εγω ο Χρηστος εννοω θα σας ενημερωσει για τα αποτελεσματα.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οκ τοτε θα κανω τον χειρουργο .... και ας ελπισουμε να μης μας βγει Φρανκεσταειν. Παιδεια σας ευχαρηστω ξανα για τον χρονο σας και οπως ξαναειπα ο Δόκτωρ Τζέκιλ ε ο αλλος εγω ο Χρηστος εννοω θα σας ενημερωσει για τα αποτελεσματα. :lol: :lol: καλή επιτυχία Καλό χειρουργείο δηλαδή
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ο δοκτωρ Τζεκιλ σας ευχαρηστει και θα ηθελε να σας ενημερωσει οτι το χειρουργιο πραγματοποιηθηκε για αυριο το απογευμα. Θα αναρτησει ε ... θα ποσταρει ηθελα να πω τα αποτελεσματα αντι για τον πινακα ανακοινωσεων στο φορουμ του Insomnia. Σας ευχαρηστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.