Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε Hp Pavillion dv9500 μαλλον η καρτα γραφικων

gl_xristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xristo είναι ένα laptop αρκετά παλιό και εξαρτάται απο το πόσα θα διαθέσει για να το φτιάξει και φυσικά απο το πόσα θα του ζητήσουν. Χωρίς να έχω πάρε δώσε με την HP σε laptop δε νομίζω να τον συμφέρει.

Δοκιμάστε τα κόλπα στα videakia και αν δεν γίνει κάτι βλέπετε και κάνετε.

Δημοσ.

Συμφερει να το παει στην εταιρια λετε ;

Εξαρτάται απο την οικονομική του άνεση.. Άν εχει λεφτά ας το πάει.. Αν δεν ας μαζέψει σιγά σιγά και ας πάρει καινούργιο.. Η αλλαγή της μητρικης κοστίζει απο 300 και πάνω.. Με λίγα λόγια δεν αξίζει... Ας πουλήσει ότι μπορεί απο το λαπτόπι και βουρ για καινούργιο.

Δημοσ.

Οκ τοτε θα κανω τον χειρουργο :devil: .... και ας ελπισουμε να μης μας βγει Φρανκεσταειν. :-D

Παιδεια σας ευχαρηστω ξανα για τον χρονο σας και οπως ξαναειπα ο Δόκτωρ Τζέκιλ ε ο αλλος εγω ο Χρηστος εννοω θα σας ενημερωσει για τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Οκ τοτε θα κανω τον χειρουργο :devil: .... και ας ελπισουμε να μης μας βγει Φρανκεσταειν. :-D

Παιδεια σας ευχαρηστω ξανα για τον χρονο σας και οπως ξαναειπα ο Δόκτωρ Τζέκιλ ε ο αλλος εγω ο Χρηστος εννοω θα σας ενημερωσει για τα αποτελεσματα.

:lol: :lol: :lol: :lol: καλή επιτυχία :X Καλό χειρουργείο δηλαδή :P

Δημοσ.

Ο δοκτωρ Τζεκιλ σας ευχαρηστει και θα ηθελε να σας ενημερωσει οτι το χειρουργιο πραγματοποιηθηκε για αυριο το απογευμα.

Θα αναρτησει ε ... θα ποσταρει ηθελα να πω τα αποτελεσματα αντι για τον πινακα ανακοινωσεων στο φορουμ του Insomnia.

Σας ευχαρηστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...