Jason13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ξερετε ποσο ειναι το συνολικο κοστος ΣΕ ΕΥΡΩ για ενα χρονο στην hotfile.com ? Συμφωνα με την google --> 55.00 US$ = 40.52 Euros αλλα δεν συμπεριλαμβανει αλλα εξοδα. Αν καποιος εχει αγορασει ενα χρονο συνδρομη, παρακαλω να μου αναφερει το συνολικο ποσο που του τραβηξαν απο την καρτα/paypal.
Mr_Terror Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προσφατα αγορασα Ετησια συνδρομη.Συνολικο ποσο που χρεωθηκα 42,57.Με paypal πληρωσα.
ikskarda Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εγω φιλε εχω κανει εδω και καιρο συνδρομη για 6 μηνες. τα λεφτα που μου αφαιρεσαν απο την χρεωστικη καρτα (μεσω paypal) ηταν ακριβως οσα αντιστοιχουν στην συνδρομη του 6μηνου κανοντας την αντιστοιχια δολλαρια σε ευρο. νομιζω 35 δολλαρια 27 ευρω καπου εκει. αυτα πληρωσα
Jason13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εχει διαφοραη τιμη, οταν πληρωνεις απο paypal ή απο Credit Card ?
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εχει διαφοραη τιμη, οταν πληρωνεις απο paypal ή απο Credit Card ? Αν ορίσεις την ισοτιμία να την υπολογίζει η τράπεζα σου, δεν έχει καμία διαφορά, γιατί απο εκεί θα τραβηχτούν τα χρήματα. Σε κάθε περιπτωση και για τα ποσά που ρωτάς ζήτημα να πληρώσεις περισσοτερο ή λιγοτερο 1 ευρώ. Επίσης να ξέρεις το ποσό αλλάζει κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα αλλάζει η ισοτιμία. Συμπέρασμα: Μην ρωτάς πόσο κόστισε στον Χ-Ψ γιατί άλλη τράπεζα έχει ο κάθε ένας και άλλη ισοτιμία είχε/έχει τη μέρα που ψώνισε.
Jason13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν ορίσεις την ισοτιμία να την υπολογίζει η τράπεζα σου, δεν έχει καμία διαφορά, γιατί απο εκεί θα τραβηχτούν τα χρήματα. Σε κάθε περιπτωση και για τα ποσά που ρωτάς ζήτημα να πληρώσεις περισσοτερο ή λιγοτερο 1 ευρώ. Επίσης να ξέρεις το ποσό αλλάζει κάθε μέρα γιατί κάθε μέρα αλλάζει η ισοτιμία. Συμπέρασμα: Μην ρωτάς πόσο κόστισε στον Χ-Ψ γιατί άλλη τράπεζα έχει ο κάθε ένας και άλλη ισοτιμία είχε/έχει τη μέρα που ψώνισε. Στο περιπου θελω να μαθω, αυτον τον καιρο. Δεν ειναι και μεγαλο ποσο για να εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα η τιμη του με την ισοτιμια. Τσπ. Υπολογιζω maximum 45 ευρω.
isay Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Συνολικα μου πηρε €46,35. Αναλυτικά; Με τι ισοτιμία, πόση προμήθεια, κλπ Πως πλήρωσες; Με κάρτα; Με paypal; Τράπεζα;
Jason13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αναλυτικά; Με τι ισοτιμία, πόση προμήθεια, κλπ Πως πλήρωσες; Με κάρτα; Με paypal; Τράπεζα; Προπληρωμενη καρτα ΚΥΠΡΟΥ, 40,29 ευρω μου τραβηξε(μπορει να μου επιστρεψουνε eνα ποσο, οπως γινεται παντα με τα apps στο Itunes) By Credit Card. Ισοτιμια δεν ξερω λογικα οπως ελεγε το google 1 Euro = 1.3687 U.S. dollars. Προμηθεια δεν ξερω ποσο παιρνουν, εγω υπολογιζα 2 ευρω, συνηθως τοσο ειναι για τετοια ποσα, αλλα από τι βλεπω 6 ευρω μου πηραν προμηθεια ? o.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.