SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα Στό σύστημα της υπογραφής μου σε περίοδος ενός μήνα 1 2 φορές την εβδομάδα οταν παίζω Games χωρίς λόγο το pc υπάρχει περίπτωση να κλεισει και να κάνει restart ιnstant (μονο οταν παίζω Games) Απο την πρώτη στιγμή φαντάστηκα οτι ειναι λόγω θερμοκρασίας και τελικά ανακάλυψα οτι το SB της Motherboard το οποίο απλα βράζει οταν το ακουμπάω,(ολες οι αλλες θερμοκρασίες ειναι στο φυσιολογικο τους και με δεδομένο οτι ειμαι και με υδρόψηξη). Φαντάζομαι οτι ειναι η θερμοκρασία απο την Gtx 295 (και ειναι και με υδρόψηξη) που το κάνει να βράζει. Έχει αντιμετωπίσει κανενας άλλο θεματάκι με το SB και την θερμοκρασία και στην συγκεκριμένη μητρική η αν έχετε να προτέινετε καμία λύση ; Αυτο που σκέφτηκα ηταν να βάλω εναν μεγάλο ανεμιστήρα στο πλαινό παράθυρο του κουτιού μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση αλλα μου κάνει εντύπωση που επηρεάζεται τοσο πολύ το SB Ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αυτήείναι η μητρική σου ;Από ότι βλέπω έχεις κάνει overclock τον επεξεργαστή πόσο ρεύμα έχεις δώσει στο SB ;
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ναι αυτη ειναι η μητρική μου αλλα ξέχασα να ανεφέρω οτι εδω και μια εβδομάδα ολα ειναι στα defaults cpu,ram ρεύματα κτλπ αλλα το SB εξακολουθεί να βράζει οταν παίζω Games
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Με τέτοια ψήκτρα και βράζει πολύ περίεργο για κατέβασε το everest η το hwmonitor και πες μας τι θερμοκρασία έχει
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 70c έλεγε το hardware monintor στο Bios χτες.Οταν πάω στο σπίτι θα τσεκάρω και θερμοκρασίες με το Everest
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 70 οχ.... για έλεγξε και αν είναι καλά κουμπωμένη η ψήκτρα
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 99% φταιει το southbridge... Αν δεν πας σε επισης watercooled λυσεις, μπορεις να δοκιμασεις και: - fan στο northbridge: δεδομενου οτι συνδεονται (ειναι ενιαια) θα βοηθησει και στο southbridge. - καποια ψυκτρα στο southbridge: ως εξτρα επανω στη stock -ισως εχει αποτελεσμα, ισως οχι... http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134016117 Αν αυτη δε σε βοηθησει εκει, καπου αλλου θα αξιοποιηθει (δεν ειναι σπουδαιο εξοδο/χασουρα)
redbill80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα την ιδια καποτε με το ιδιο προβλημα μεχρι που κρασαρε και την επεστρεψα πισω και την αλλαξανε με αλλη.εχει βγαλει και σε αλλους το ιδιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.