Νηπενθες Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αντε καλως να μας ερθεις...... Πες μου εισαι ηδη εκει?!?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 κ εγω δινω φετος.. ελπιζω στην τεχνολογια να κανει κατι :-D
beatshooter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Χαρητε τα χρονια σας ρε σεις.Δεν αξιζει η τριτοβαθμια στην Ελλαδα. Αραχτε,μην ενισχυεται την παραπαιδεια και καντε την για το εξωτερικο. Καλυτερο επιπεδο γνωσεων και πανω/κατω ιδια εξοδα.
argonautis tou ergastiriou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Είναι δυνατόν οι μισοί να δίνουν Λογοτεχνία φίλε μου μιας και έπεσε το μάτι μου πάνω του να σου πω κάτι το οποίο με προβληματίζει πολύ καιρό τώρα σου μιλάω σαν θετικός αυτο που πιστεύω είναι οτι η λογοτεχνία δεν πρέπει καν να δίνετε στις πανελλαδικές αφου φυσιολογικά είναι ένα μάθημα στο οποίο ο κάθε αναγνώστης πρεπει να έχει την δική του θέση για κάθε κείμενο. με τον τρόπο λοιπόν που διδάσκετε τώρα ,μια ατέρμονη παπαγαλία, καταντάει πολύ ποιο δύσκολο απο τα μαθηματικά ή την φυσική ειδικα για κάποιον που δεν είναι παπαγάλος....
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω κατι αν το χει ψαξει κανεις.ισχυει ακομη το "παραθυρακι"οτι στην 3η λυκειου κανουν μεταγραφη σε βραδινο ή Επαλ και δεινουν τις εκει πανελληνιες χωρις να χασουν εξτρα χρονια? http://www.insomnia.gr/topic/307093-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd/page__view__findpost__p__2838934
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.