De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως βρίσκω πιο εύκολη τη φυσική από το να κάθομαι να αποστηθίζω φυλλάδια ολόκληρα για ένα κείμενο. Είναι ανάλογα τον μαθητή και τη σχολή που θέλει να μπει. Ακριβώς. Βέβαια μπορεί όταν μπλέξει κάποιος με τα πολύ βαθιά της φυσικής,μαθηματικών κτλ. Να του φάινεται πολύ πιο εύκολη η αποστήθιση.
gang Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 :shock: :shock: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΟΔΕ;;; :mad: 11 ειχα γραψει, από τα πολλαπλής κυρόως και αυτό με 16 ώρες διάβασμα την προηγουμενη μερα της εξετασης, χωρίς φροντηστήριο και με μη-ικανοτητα αποστηθισης (fail feature για αυτό το μάθημα). ποπο μεγάλο χαντάκι. Για αδιάβαστος (το βιβλίο καινούριο) το 8.2 πιστεύω είναι καλά. Ασχετο ρε παιδιά αλλά το θυμηθηκα τωρα και τα πήρα ... Είναι δυνατόν οι μισοί να δίνουν Λογοτεχνία και οι άλλοι φυσική;;;Είναι υποτίθετε μαθήματα ίδιου επιπέδου δυσκολίας;!;!;!;! Και μην μιλήσουμε για τα άλλα μαθήματα...Μαθηματικά ας πούμε... μην το βλέπεις από θέμα δυσκολίας. Πολλοί το βλέπουν διαφορετικά. Τελικώς αυτό που ισχύει είναι ότι οι 2 κατευθύνσεις απευθύνονται σε διαφορετικά πεδία, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις..
nik324 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ποπο μεγάλο χαντάκι. Για αδιάβαστος (το βιβλίο καινούριο) το 8.2 πιστεύω είναι καλά. μην το βλέπεις από θέμα δυσκολίας. Πολλοί το βλέπουν διαφορετικά. Τελικώς αυτό που ισχύει είναι ότι οι 2 κατευθύνσεις απευθύνονται σε διαφορετικά πεδία, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.. Συμφωνώ ότι απευθύνονται σε διαφορετικά πεδία αλλά και τα δύο έχουν να κάνουν με μαθήματα του επιπέδου δυσκολίας του σχολείου όπου η διαφορά κατά την γνώμη μου έιναι μεγάλη...Μπορεί να φαίνετε πιο εύκολο αλλά δεν είναι... Παράδειγμα...Να συγκρίνουμε ένα τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου με ένα άλλο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας η Φυλοσοφικής ας πούμε...Το ίδιο είναι; Εσείς θα μου πείτε που τα ξέρετε καλύτερα...
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε μάγκες έχετε δίκιο...Είναι σίγουρος βαθμός το αοδε(αοθ δεν δίνω) Σίγουρος βαθμός όπως είναι σίγουρα όλα τα μαθήματα της θεωρητικής! Ασχετο ρε παιδιά αλλά το θυμηθηκα τωρα και τα πήρα ... Είναι δυνατόν οι μισοί να δίνουν Λογοτεχνία και οι άλλοι φυσική;;;Είναι υποτίθετε μαθήματα ίδιου επιπέδου δυσκολίας;!;!;!;! Και μην μιλήσουμε για τα άλλα μαθήματα...Μαθηματικά ας πούμε... Στην Λογοτεχνια, πολυ λιγα παιδια γραφουν 18+ .. βαθμολογουν οπως και στην Εκθεση.. Πιστευω πως η Φυσικη ειναι πιο ευκολη αν διαβασεις κανονικα και ξερεις τους τυπους.. ακομα και να μην βρεις αποτελεσμα και μπερδευτεις, αν συνεχισεις την ασκηση δεν θα σου κοψουν πολλες μοναδες.. Και στην Λογοτεχνια περσυ, τους βαλανε τοσα πολλα θεματα και ειχαν τοσα πολλα να γραψουν που πολλα παιδια δεν προλαβαν ολα τα θεματα.. Δεν ειναι ολα ασπρο - μαυρο (ημουν Τεχνολογικη Κατευθυνση)
nik324 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Στην Λογοτεχνια, πολυ λιγα παιδια γραφουν 18+ .. βαθμολογουν οπως και στην Εκθεση.. Πιστευω πως η Φυσικη ειναι πιο ευκολη αν διαβασεις κανονικα και ξερεις τους τυπους.. ακομα και να μην βρεις αποτελεσμα και μπερδευτεις, αν συνεχισεις την ασκηση δεν θα σου κοψουν πολλες μοναδες.. Και στην Λογοτεχνια περσυ, τους βαλανε τοσα πολλα θεματα και ειχαν τοσα πολλα να γραψουν που πολλα παιδια δεν προλαβαν ολα τα θεματα.. Δεν ειναι ολα ασπρο - μαυρο (ημουν Τεχνολογικη Κατευθυνση) Παιδί της θεωρητικής που πηγαίνει σε πολύ οργανομένο φροντιστήριο μου είχε πεί για την Λογοτεχνία ότι τους δίνουν συγκεκριμένα φυλλάδια που πρέπει να μάθουν...αυτο και τίποτα άλλο...Ενταξη για 18+ σίγουρα είναι δυσκολο σε όλα τα μαθήματα...
Mika Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ειναι καθαρά θεμα ανθρωπου. προσωπικα (και εμενα) η φυσική μου φαινεται 10 φορες ευκολοτερη απο τη λογοτεχνια. ασε που ειναι κουκια μετρημένα, ενώ στη λογοτεχνία ο καθε ενας βαθμολογει οπως του καπνίσει.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Παιδί της θεωρητικής που πηγαίνει σε πολύ οργανομένο φροντιστήριο μου είχε πεί για την Λογοτεχνία ότι τους δίνουν συγκεκριμένα φυλλάδια που πρέπει να μάθουν...αυτο και τίποτα άλλο...Ενταξη για 18+ σίγουρα είναι δυσκολο σε όλα τα μαθήματα... Ναι.. ενω εσυ δεν ξερεις μεθοδολογια και τα βηματα για ΚΑΘΕ ειδος ασκησης που μπορει να πεσει στις Πανελληνιες... Στερεο, κανω αυτο κ αυτο Κυματα, κοιλιες, ταλαντωση.. αυτο κ αυτο Κυλιση κλπ Και το +18 δεν ειναι το ιδιο δυσκολο για ολα τα μαθηματα.. στην Λογοτεχνια ο καθενας σε βαθμολογει οπως να ναι και υποκειμενικα.. οι διορθωσεις στηριζονται σε ερμηνειες ποιηματων και πεζων καποιου συγγραφεα ο οποιος μπορει να ειχε αλλα πραγματα στο κεφαλι του και αλλα να καταλαβαμε εμεις.. Εκθεση 20αρι δεν θα πιασει κανεις και ποτε Μαθηματικα Γενικης, ΑΟΔΕ και ΑΟΘ ειναι σαφως κ πιο ευκολο.. Φυσικη και Μαθηματικα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, αλλα αν εχεις μια καλη μεθοδολογια γραφεις πανω απο 15..
kk1991 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε μάγκες έχετε δίκιο...Είναι σίγουρος βαθμός το αοδε(αοθ δεν δίνω) Σίγουρος βαθμός όπως είναι σίγουρα όλα τα μαθήματα της θεωρητικής! Ασχετο ρε παιδιά αλλά το θυμηθηκα τωρα και τα πήρα ... Είναι δυνατόν οι μισοί να δίνουν Λογοτεχνία και οι άλλοι φυσική;;;Είναι υποτίθετε μαθήματα ίδιου επιπέδου δυσκολίας;!;!;!;! Και μην μιλήσουμε για τα άλλα μαθήματα...Μαθηματικά ας πούμε... Παράδειγμα...Να συγκρίνουμε ένα τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου με ένα άλλο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας η Φυλοσοφικής ας πούμε...Το ίδιο είναι; Εσείς θα μου πείτε που τα ξέρετε καλύτερα... εχεις μια ταση να απαξιώνεις οτιδηποτε δεν αρεσει σε σενα η μου φαινεται? καλη επιτυχια στις εξετασεις
nik324 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ναι.. ενω εσυ δεν ξερεις μεθοδολογια και τα βηματα για ΚΑΘΕ ειδος ασκησης που μπορει να πεσει στις Πανελληνιες... Μαθηματικά με μεθοδολογία ΠΟΤΕ...Κατά την γνώμη μου τουλάχιστον και των καθηγητών που είχα/έχω μέχρι τώρα... Στις προηγούμενες πανελλήνιες στο δευτερο θέμα στην Φυσική μόνο έτσι που το λες δεν ήταν...Ταλάντωση και συμβολή πολύ διαφορετικά από τις συνιθησμένες ασκήσεις εχεις μια ταση να απαξιώνεις οτιδηποτε δεν αρεσει σε σενα η μου φαινεται? καλη επιτυχια στις εξετασεις Δεν απαξιώνω τίποτα ρε παιδιά...Εξέφρασα την άποψη μου και περιμένω κάποια απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα από κάποιον ποιο αρμόδιο από μένα! Οπως και να το κάνουμε...ενας καλά διαβασμένος στην θεωρητική θα γράψει σίγουρα ενώ στην τεχνολογική-θετική δεν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία... Αυτό κατά την γνώμη μου πάντα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα στα παιδιά αυτης της κατευθυνσης
Mika Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Οπως και να το κάνουμε...ενας καλά διαβασμένος στην θεωρητική θα γράψει σίγουρα ενώ στην τεχνολογική-θετική δεν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία... To αντιθετο συμβαινει. ενας καλα διαβασμενος στις θετικες επιστημες θα γραψει καλα. Στις θεωρητικες μπορει να εχεις λιωσει στο διαβασμα και να πεσεις σε 2 κλασμενους εξεταστες και να πατωσεις. δεν υπαρχουν de facto σωστες και λαθος απαντησεις.
margarita t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά..βοήθεια!έχω μεγάλα κενά στα κείμενα γιατί δίνω μεγαλύτερη βάση στα αρχαία,ιστορία κ.α. προλαβαίνω να τα καλύψω?υπάρχει κανείς ομοιοπαθής για συμπαράσταση?
Νηπενθες Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μαγκες επειδη διαβασα ολο το τοπικ. . . Εγω παω 1η λυκειου και θα ηθελα να περασω μοριακη βιολογια και γενετικη στην αλεξανδρουπολη. . .(μεγαλος στοχος-ονειρο ζωης) Επειδη λοιπον διαβασα πολλες γνωμες,η δικια μου ειναι οτι σιγουρα αν εισαι στον τομεα μαθηματων που τα γουσταρεις και τρελενεσαι. . .και πολυ υλη να εχεις και να ειναι και δυσκολα θεωωρω οτι μπορεις να ανταπεξερθεις. . . ΣΙγουρα στα θεωρητικα μαθηματα ειναι υποκειμενικη αντιληψη του εξεταστη ο βαθμος και ισως αυτο να χαντακωνει αρκετους αλλα αυτη ειναι η αληθεια. . . Οσο για το πιο απο τα δυο ειναι πιο δυσκολο μαθημα. . .θεωρω οτι ειναι η λογοτεχνια καθως εχεις να αναπτυξεις πολλες ερωτησεις κρισεως. . .που ισως πανω στο αγχος σου να μην σκεφτεις σωστα κια να απαντησεις λαθος στις εξετασεις. . .ενω στην φυσικη ξερεις οτι παιρνω τις δυναμεις τις αναλυω και λυνω την ασκηση(επειδη εγω αυτα κανω τρ αυτα λεω ετσι?. . .δεν ξερω αν στην τριτη ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα)
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δινω και εγω φετος Καλα νομιζω οτι σιγουρος ειμαι στα ΑΟΘ και Μαθηματικα Γενικης.Στο φροντιστηριο λυνουμε πολυ πιο δυσκολες ασκησεις και ολα οκ Τωρα πραγματικα το μαθημα που σιχαινομαι ειναι το ΑΟΔΕ.Ρε φιλε για αυτον τον λογο πηγα τεχνολογικη.Δεν μπορω να μαθαινω απεξω.Θελω υπολογισμους,πραξεις και λογικες σκεψεις.Τι μου το κοπανησαν αυτο το μαθημα στην τεχνολογικη???Μεχρι στιγμης λιγες σελιδες εχω μαθει απεξω,ξερω σχεδον ολες με δικα μου λογια τι λενε αλλα ειναι χοντρο παλουκι να τις μαθω ολες απεξω Εκθεση ειναι πραγματικα δυσκολο για μενα.Απο δημοτικο θυμαμαι να εχω προβλημα σε αυτο το μαθημα.Ε τι να κανουμε δεν εχουμε αυτη την χαρη του γραπτου λογου.Δεν κανω και πολλες εργασιες.πφφφφφφφφφ Φυσικη ειναι πολυ ωραιο μαθημα.Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που κανουμε αλλα ειναι πααααααρα πολλα.Αν εβγαιναν απο την υλη μερικα κεφαλαιακια συμπληρωματικα (φθινουσες και εξαναγκασμενες ταλαντωσεις,ραδιοκυματα και λοιπες μλκιουλες) θα ηταν ενα σχετικα ευκολο μαθημα.Μεχρι στιγμης την παλευω και γραφω και καλα στο φροντιστηριο Μαθηματικα Κατευθυνσης ειναι εναδιαφεροντα πραγματα,αλλα ειναι και αρκετα δυσκολα.Δεν ξερω για αυτο το μαθημα.Κανουμε αρκετες ασκησεις στο φροντιστηριο και λογικα εχω αποκτησει ενα ειδος μηχανοποιησης αλλα τωρα για Θεμα Δ ειναι δυσκολα τα πραγματα.Θα δειξει.Στα γραπτα στο φροντιστηριο δεν γραφω ασχημα Αναπτυξη.Ενταξει το μαθημα τα σπαει.Ειναι η πρωτη μου επαφη με τετοια μαθηματα και ειναι απλα φοβερο.Μαρεσει γιατι βασιζετε σε απλη λογικη.Και να μην ξερεις ας πουμε μια μεθολογια λυσης ασκησης,αν κατσεις και το σκεφτεις πολυ τοτε τα βγαζεις.Αλλα ενταξει μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις,παντως βγαινουν.Πιστευω θα γραψω καλα Μαθηματικα Γενικης το θεωρω ευκολο.Στο φροντιστηριο λυνουμε δυσκολες συνθετες ασκησεις ΘΕΜΑ Δ που περιεχουν ολα τα κεφαλαια. ΑΟΘ ειμαστε σχετικα πισω στην υλη (τριτο κεφαλαιο).Το δευτερο κεφαλαιο δεν το κατεχω καλα,εχω αμφιβολιες.Για το πρωτο κεφαλαιο οτι και να πεσει δεν υπαρχει περιπτωση να μην το λυσω.Εχουμε κανει χιλιαδες ασκησεις.Απλα ειναι ηλιθια η καθηγητρια μας στο φροντιστηριο διοτι ενω ειναι πολυ καλη στο να στα μαθαινει,μαλακιζετε μες το μαθημα και ενω θα μπορουσαμε να λυνουμε πολλες ασκησεις με το μπλα μπλα που μας επιτρεπει (και η ιδια το κανει συχνα) στο τελος λυνουμε 4-5 ασκησεις μονο. Γενικα θελω να πιστυω οτι ενα 16 θα το βγαλω.Μακαριιιιιι.Δεν εχω ξεσκιστει στο διαβασμα.Βασικα μου φεναιτε οτι δεν εχω ζοριστει ακομα και πρεπει σιγα σιγα.Αγχος ακομα οχι αλλα πρεπει σιγα σιγα και αυτο να εμφανιστει αλλιως κατι δεν παει καλα. Θελω να περασω Φυσικης Ιωαννινων η Θεσσαλονικης η καμια σχολη Μαθηματικων η Πληροφορικης η καμια στατιστικη κτλ
kk1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 μαγκες επειδη διαβασα ολο το τοπικ. . . Εγω παω 1η λυκειου και θα ηθελα να περασω μοριακη βιολογια και γενετικη στην αλεξανδρουπολη. . .(μεγαλος στοχος-ονειρο ζωης)Επειδη λοιπον διαβασα πολλες γνωμες,η δικια μου ειναι οτι σιγουρα αν εισαι στον τομεα μαθηματων που τα γουσταρεις και τρελενεσαι. . .και πολυ υλη να εχεις και να ειναι και δυσκολα θεωωρω οτι μπορεις να ανταπεξερθεις. . . ΣΙγουρα στα θεωρητικα μαθηματα ειναι υποκειμενικη αντιληψη του εξεταστη ο βαθμος και ισως αυτο να χαντακωνει αρκετους αλλα αυτη ειναι η αληθεια. . . Οσο για το πιο απο τα δυο ειναι πιο δυσκολο μαθημα. . .θεωρω οτι ειναι η λογοτεχνια καθως εχεις να αναπτυξεις πολλες ερωτησεις κρισεως. . .που ισως πανω στο αγχος σου να μην σκεφτεις σωστα κια να απαντησεις λαθος στις εξετασεις. . .ενω στην φυσικη ξερεις οτι παιρνω τις δυναμεις τις αναλυω και λυνω την ασκηση(επειδη εγω αυτα κανω τρ αυτα λεω ετσι?. . .δεν ξερω αν στην τριτη ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα) αντε καλως να μας ερθεις......
G-kolt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 οργανωνω ομαδα καψιματος του ΑΟΔΕ !!!!!!!!! δεν παλευεται αυτο το μαθημα με τπτ !!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.