xaxa1982 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Έχω ένα Toshiba και όταν εκκινούν τα Vista (SP2) κάνει έναν δυνατό ήχο το κουδουνάκι συστήματος κάθε φορά που εκκινεί. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζει την οθόνη των Vista η οποία λέει για κανονική λειτουργία ή για safe mode κτλ. Επιλέγω κανονική λειτουργία και εκκινεί κανονικά από εκεί και πέρα. Το πρόβλημα ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς να ξέρω τον λόγο! Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται ελάχιστα και κυρίως για Word, ελάχιστες ιστοσελίδες, skype και σχεδόν τίποτα άλλο. Ενημέρωσα και το BIOS μήπως έχει πρόβλημα εκεί,αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μιλάμε για φορητό Η/Υ 2 χρόνων περίπου... Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει! Έχει κανείς μια ιδέα? Ως τελευταία λύση έχω τα Windows 7.
AiWaaa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Έχω ένα Toshiba και όταν εκκινούν τα Vista (SP2) κάνει έναν δυνατό ήχο το κουδουνάκι συστήματος κάθε φορά που εκκινεί. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζει την οθόνη των Vista η οποία λέει για κανονική λειτουργία ή για safe mode κτλ. Επιλέγω κανονική λειτουργία και εκκινεί κανονικά από εκεί και πέρα. Το πρόβλημα ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς να ξέρω τον λόγο! Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται ελάχιστα και κυρίως για Word, ελάχιστες ιστοσελίδες, skype και σχεδόν τίποτα άλλο. Ενημέρωσα και το BIOS μήπως έχει πρόβλημα εκεί,αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μιλάμε για φορητό Η/Υ 2 χρόνων περίπου... Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει! Έχει κανείς μια ιδέα? Ως τελευταία λύση έχω τα Windows 7. Χμμ πολλά μπορεί να είναι.. Αν έχεις δυο dimakia με ραμ βγάλε το ένα και δοκίμασε.. Αν το ξανακάνει βάλε μόνο εκέινο που είχες βγάλει στην αρχή.
xaxa1982 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χμμ πολλά μπορεί να είναι.. Αν έχεις δυο dimakia με ραμ βγάλε το ένα και δοκίμασε.. Αν το ξανακάνει βάλε μόνο εκέινο που είχες βγάλει στην αρχή. Εννοείς ότι μπορεί να έχει πάθει ζημιά κάποια από τις μνήμες (αν τελικά έχει δύο dimάκια)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.