Drector Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω σε ένα πρόβλημα που έχω αν μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να παίζει έχω ένα laptop HP μοντέλο Pavilion dv5 λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι αφού ανοίξω το laptop και δουλέψει για λίγο μετά από λίγο σβήνει από μονο την μπαταρία του δεν την έχω πάνω είναι στην μπρίζα συνδεδεμένο τι μπορεί να παίζει σχετικά με αυτό ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πιθανοτατα ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες και κλεινει αυτοματα για να μην προκληθει μονιμη βλαβη στο hardware. Με καποιο προγραμμα ελεγξε τις θερμοκρασιες σου(πχ everest,coretemp,realtemp κλπ)
popeye68 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Έλεγξε τις θερμοκρασιες σου ή με κάποιο πρόγραμμα από τα παραπάνω ή με το HWMonitor. Την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Πιθανόν από κάποιο τράνταγμα να μην κάνει καλή επαφή το heatsink πάνω στον επεξεργαστή. Και μια που θα το ανοίξεις βάλε του και καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.