schumi46 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια, εχω προβλημα με το java μου τις τελευταιεσ ημερεσ και δεν μπορω να χρησιμοποιησω καποια σαιτ που τη χρησιμοποιουν. ειναι κανονικα εγκατεστημενη. μηπως θελει τπτ ρυθμισεισ?
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σε intenet explorer; Σε firefox; Σκέψου σοβαρά την ιδέα, να αφαιρέσεις και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση της java.
schumi46 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σε intenet explorer; Σε firefox; Σκέψου σοβαρά την ιδέα, να αφαιρέσεις και να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση της java. και στουσ δυο. το εβαλα ξανα οπως ειπες και το ιδιο θεμα. τι να φταιει?
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις (βλ Control Panel -> Java) αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ να πρέπει να τις σκαλίσω. Μπορείς να γράψεις ποια sites σου δημιουργούν πρόβλημα; Είσαι σίγουρος οτι το προβλημα είναι δικό σου και οχι δικό τους;
schumi46 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις (βλ Control Panel -> Java) αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ να πρέπει να τις σκαλίσω. Μπορείς να γράψεις ποια sites σου δημιουργούν πρόβλημα; Είσαι σίγουρος οτι το προβλημα είναι δικό σου και οχι δικό τους; ανοιγω τα ιδια σαιτ με το σταθερο μου κ δουλευουν. στο λαπτοπ τπτ και οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. δεν καταλαβαινω.....
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Στο site της Java, υπάρχει μία σελίδα που τεστάρει τον browser σου για να δει αν υπάρχει σωστά εγκατεστημένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Java plugin. Ενδεικτικό αποτέλεσμα σε Firefox 3.6.13 με τελευταία έκδοση Java Runtime (η 23 αυτήν τη στιγμή) σε Windows 7 x64: Εσύ τί αποτέλεσμα παίρνεις σε αυτό το test; Μήπως χρησιμοποιείς 64μπιτη έκδοση browser (βασικά, του Internet Explorer) αλλά έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει μόνο την 32μπιτη έκδοση του Java Runtime... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.