Προς το περιεχόμενο

Smartphone με την καλυτερη αυτονομια μπαταριας !!!!

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλα πράγματα παίζουν ρόλο. Στο iPhone μου έχω διαγράψει καμια 15ρια daemons που τρέχουν κανονικά μόνιμα στο background και έχω δει σημαντική βελτίωση. Αλλα ειναι πολυ hardcore λύσεις αυτές. Δεν ειναι για όλους.

Δημοσ.

Όλα τα smartphone ανεξαιρέτως δεν φημίζονται για την μεγάλη αυτονομία τους.Με βαριά χρήση μπορείς να βγάλεις όμως 2 μέρες.Ποιος ο λόγος να θες περισσότερες μέρες; Μην ξεμείνεις; Έχεις καβάτζα και 2η μπαταρία και τις φορτίζεις εναλλάξ.Το μέγεθος μιας 2ης μπαταρίας είναι πολύ μικρό και βολεύει να την έχεις στην τσέπη

Δημοσ.

iphone 4 : 3 μερες με βαρια χρηση.. 4 μερες νορμαλ χρηση.. 5 μερες συντηρηση ..

Sent from my iPhone using Insomnia

:lol: :lol: :lol:

το βαρια χρηση πως το εννοεις?

Δημοσ.

Αν κρατάει το iphone πάνω από 1,5 μέρα με βαριά χρήση τότε εγώ κινέζικο κλώνο και μάλιστα αγορασμένο από το apple store Λονδίνου στην launch date

Δημοσ.

Ισως εχεις δικιο ... αλλα δεν ξερω αν τα ανοιξω ολα αυτα ποσο θα κρατησει...

λοιπόν επειδή με το δικό μου το iPhone την έπαθα έτσι και μέσα σε 2 μήνες άλλαζα μονος μου μπαταρία gt η άλλη είχε γίνει πλαστελίνη, πάντα να έχεις τα δεδομένα κλειστά (και για να μην σ τρώει κρυφά κάρτα μερικές φορες) και το 3g δεν το χρειάζεσαι συνέχει άρα πάλι κλειστό και γενικά μην του φορτώνεις πολλά πράγματα εγώ που ακούω μουσική και που και που ανοίγω το wifi με πάει 1 ολόκληρη μέρα σίγουρα μπορεί και λίγο από την 2η

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...