Προς το περιεχόμενο

Smartphone με την καλυτερη αυτονομια μπαταριας !!!!

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο θεωρειται οτι ειναι το καλυτερο Smartphone το οποιο να εχει ανοικτα τα 3G , GPRS , DATA , Bluetooth , Wifi , GPS ,Push κτλ κτλ και να εχει και μεγαλη αυτονομια ... (οχι σαν το Iphone4 που τα εχω κλειστα)και δεν το χαιρομαι γιατι τελειωνει η μπαταρια ....

Δημοσ.

To iphone 4 νομίζω έχει απο τις καλύτερες αυτονομίες σε σχέση με τα smartphones του επιπέδου του. Εγώ χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, απο ότι έχω δει κυρίως στο net, θα έλεγα οτι είναι στα top στον θέμα αυτό.

Καλύτερα όμως να σου πει και κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει αρκετά και αυτό, και το galaxy S, και DHD κτλ. Για να έχει μέτρο σύγκρισης ίδιο με εσένα.

Δημοσ.

Smartphone με οθόνη αφής και μεγάλη αυτονομία δεν πρόκειται να βρεις. Όπως λέει και ο flik το iPhone4 έχει από τις καλύτερες μπαταρίες στην κατηγορία του.

Αυτή τη στιγμή έχω το Nokia e72 (business smartphone) και με όλα αυτά ανοιχτά μου βγάζει 4 μέρες full. Αν κάνω πιο συνεσταλμένη χρήση χαλαρά βγάζω βδομάδα χωρίς να το φορτίσω. Είχα κινητά με οθόνη αφής και χίλια μύρια πράγματα πάνω αλλά δεν μπορούσα να τα ευχαριστηθώ όπως λες και εσύ καθώς μου τέλειωνε η μπαταρία γρήγορα.

Βέβαια έχω μικρή οθόνη και όχι οθόνη αφής...αλλά δεν πρόκειται να μείνω από μπαταρία την στιγμή που θα χρειάζομαι GPS για να βρω τον δρόμο μου....

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή...τουλάχιστον όχι ακόμα!!

Δημοσ.

Δίκιο έχετε ! Το iPhone 4 με όλα αυτα κλειστά χαλαρή χρήση Internet και αρκετη ομιλία 2 μέρες μου βγάζει ! Χρήση : 8 ώρες-- Αναμονη : 40 κάτι ώρες έγραψε το κοντέρ του περίπου !!! Αλλα με όλα κλειστά !

Δημοσ.

Ποιο θεωρειται οτι ειναι το καλυτερο Smartphone το οποιο να εχει ανοικτα τα 3G , GPRS , DATA , Bluetooth , Wifi , GPS ,Push κτλ κτλ και να εχει και μεγαλη αυτονομια ... (οχι σαν το Iphone4 που τα εχω κλειστα)και δεν το χαιρομαι γιατι τελειωνει η μπαταρια ....

Αμα δε σε φτάνει η μπαταρία του 4, ασε τα smartphone και πάρε απλο τηλέφωνο. .. Αμα πάρεις κανένα άλλο smartphone , θα εκτιμήσεις το 4 και την μπαταρια του πάλι..

Δημοσ.

Αμα δε σε φτάνει η μπαταρία του 4, ασε τα smartphone και πάρε απλο τηλέφωνο. .. Αμα πάρεις κανένα άλλο smartphone , θα εκτιμήσεις το 4 και την μπαταρια του πάλι..

Ισως εχεις δικιο ... αλλα δεν ξερω αν τα ανοιξω ολα αυτα ποσο θα κρατησει...

Δημοσ.

Πολυ καλη αυτονομια εχει και το wave παντως γυρω στις 4 ημερες με σχετικα βαρια χρηση.

Πιο από όλα τα Wave???

Όταν λες βαριά χρήση τι ακριβώς εννοείς (αν μπορείς με αναφορά σε χρόνο για την κάθε λειτουργία).

π.χ. στο δικό μου κινητό (nokia e72) μου βγάζει 4+ μέρες με την εξής χρήση:

κάθε μέρα: περίπου 2 ώρες internet μέσω 3G και άλλες 2 ώρες μέσω wifi, κοντά στην 1-1.30 ώρα ομιλία και αρκετά emails/sms. Gps max 1-2 ώρες μέσα σε 4 ημέρες.

Δημοσ.

Μη το ψάχνετε με την αυτονομία. Άλλος λέει η χ συσκευη μου βγάζει με μέτρια χρήση 1 μέρα και άλλος 3 μέρες. Η μέτρια χρήση του ενός ειναι βαριά για τον άλλο κλπ. Το iphone4 εχει οντως απο τη μεγαλύτερη αυτονομία. Και επειδή το μισό ειναι μια μπαταρία, και επειδή δουλεύει στα 800mhz. Αν δεν φτάνει η αυτονομία αυτη σε κάποιον ότι και να πάρει μαλλον χειρότερα θα ειναι. Άντε στα ίδια επίπεδα το πολυ...

Το motorola atrix που αναφέρθηκε παραπάνω οντως εχει τη μεγαλύτερη μπαταρία απο όσα έχουν ανακοινωθεί. Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των νέων CPU πιθανότατα θα ειναι η συσκευη με τη μεγαλύτερη αυτονομία σε λίγο καιρο.

Και πάλι μη περιμένετε θαύματα. Οποίος παίζει παιχνίδια, σερφάρει πολυ κλπ, δύσκολο να γλιτώσει τη φόρτιση το βράδυ. Θέμα συνήθειας ειναι. Οπότε χρησιμοποιείς πολυ το smartphone το φορτίσεις το βράδυ. Το θέμα ειναι οταν δε βγάζει ουτε μέρα. Κάτι που ισχύει για το 50-60% των smartphone με μεγάλη χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...