Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι Virtual Server (VPS)

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα του insomnia-forum.

Λοιπον δεν ξερω εαν πρεπει να γραψω εδω το θεμα (κατηγορια Δικτυα) ελπιζω να το κανω σωστα.

Στο θεμα μου.. τρεχω ενα προγραμμα ολο το 24ωρο στο pc μου το οποιο ειναι συμβατο με Windows.

Αυτο τρεχει απο Δευτερα εως Παρασκευη 24 ωρες το 24ωρο. Επειδη αρχισε να μου την σπαει ο θορυβος απο το pc - ειναι μεσα στο υπνοδωματιο μου - αλλα και για λογους οικονομιας ρευματος, εχω ακουσει οτι μπορω να νοικιασω ενα VPS και να κανω εκει εγκατασταση το προγραμμα και να τρεχει τις ημερες και ωρες που θελω.

Επειδη δεν γνωριζω τιποτα επι του παροντος θεματος, θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω γιατι ψαχνω εταιρεια (μια φθηνη) και εχω μπερδευτει. Απο χωρο δεν χρειαζομαι κατι συγκεκριμενο. Η εφαρμογη στο pc μου ειναι μονο 13mb. Απλα πρεπει να ειναι παντα online και απο ογκο δεδομενων σιγουρα μικρο οχι κατι ακραιο δηλαδη.

Εχω βρει καποιες εταιρειες εδω στην Ελλαδα αλλα και στο Εξωτερικο με διαφορετικες τιμες! Θελω κατι φθηνο οπως ειπα και πιο πανω γιατι πραγματικα δεν δυναμαι αυτη τη περιοδο. Ισως μελλοντικα να κανω καποια αναβαθμιση πακετου προς τα επανω.

Θα το εκτιμουσα εαν καποιοι απο εσας εχετε ηδη VPS σε καποια εταιρεια και μου την προτεινετε απο αποψη αξιοπιστιας αλλα και τιμης.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Να σου προτείνουμε VPS providers είναι εύκολο, το ερώτημα είναι τι ορίζεις εσύ ως φθηνό. Εάν σου δώσω κάτι με $20 το μήνα είσαι ικανοποιημένος ας πούμε;

Δημοσ.

Ωχ... δεν είχα προσέξει ότι χρειάζεσαι Windows. Πήγε το μυαλό μου κατευθείαν σε Linux. Άκυρο το προηγούμενο post μου, συγγνώμη. :(

Για Windows VPS που κοιτάω --στην εταιρεία που κοιτούσα και πριν-- οι τιμές εκτοξεύονται στα $60 το μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...