Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική με 2 δορυφόρους εως 150 ευρώ

JimFit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλά τον Σεπτέμβριο που όλοι θα πάνε high definition θα τον πετάξεις τον δέκτη και θα δώσεις 200 για καινούργιο....

γυρνα πλευρο. Θα πιαστεις... :P

@Socratis1000: ααα, θα παραπονεθώ στουν γιουλ λιν χαο τσαν... το βρισκώ ακρως εκνευριστικό το να μην εχει on-off (βασικά εμενα ειναι τόσο καλο αντίγραφο που ο μαστορας το πέρασε για καινούργιο και με ρώταγε που το βρηκα... οποτε παιζει για αυτό να μην εχει - ο original δεν εχει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για hd σεπτέμβρη θα βάλει η nova ή το hellas sat? Αυτά δεν ισχύουν...

Αν ο φίλος είναι Θεσσαλονίκη ας πάει μια βόλτα στον βυζαρέλη και με 150€ παίρνει 500άρι μαϊμού και όλα τα υπόλοιπα.. Επίσης να μας πει που βρήκε τεχνικό να τα κάνει όλα αυτά με ένα 20άρικο! Ψάχνω για φίλο που θα βάλει δορυφορική...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επίσης να μας πει που βρήκε τεχνικό να τα κάνει όλα αυτά με ένα 20άρικο! Ψάχνω για φίλο που θα βάλει δορυφορική...

με ενα 20αρικο μονο εγω στο περνάω αλλα δεν ειμαι θεσσαλονίκη... :P

Βασικα νταξ, παιζει να ηταν κανενας φίλος. Ο τεχνικός εμενα με 40 μου ειχε περάσει το πιάτο και το είχε συντονίσει στον hotbird, ελεγξε οτι συντονίζει και ο Dreambox και εφυγε - δε μπλέχτηκε με τίποτα άλλο. και δεν εβαλε δικα του ουτε τα connectors ούτε καν κανενα καρφάκι-tire up! Τα ειχα όλα εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...