spid_x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά κολάω σε μερικά θέματα και θέλω οποιος εχει διαθεση να βοηθήσει. Να πω ότι έχω πάρει την Asus p8p67 και τον i5 2500K Έχω εγκαταστησει τα βασικα (vga κλπ) 1) Οι sata σε ποιοα υποδοχη απο τα 3 ήδη θα μπουνε? Τα τέσσερα πρώτα γαλάζια Serial ATA 3.0 Gb/s αντιστοιχούν στον Intel controller του P67. Πιο δίπλα έχουμε τα άσπρα Serial ATA 6.0 Gb/s του Intel controller ενώ τέλος δεξιά στην άκρη βλέπετε πάλι Serial ATA 6.0 Gb/s αλλά αυτή την φορά είναι μέσω του Marvel controller 2)Στην παρακάτω φωτο τι πρεπει να συνδέσω και πως? Έχω να βάλω power sw,hdd led 3) στοΙΕΕΕ 1394α δεν πρέπει να βάλω τις μπροστινές usb? Γιατί στο manual γράφει never connect a usb cable to the IEEE connector. Doing so will damage the mother board. 4) Στα fans: στο cpu fan βαζω ενταξει του cpu. Στα υπολοιπα έχει pwr fan και cha fans. Παιζει ρολο τι θα βαλω που? Αυτά για αρχή και σόρι αν δεν τα έχω γράψει καλα!
Arbitary Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 καταρχήν ΜΗΝ τολμήσεις να βάλεις usb πάνω σε firewire (ΙΕΕΕ 1394) το έκαψες το board τώρα για τους δίσκους σου βάλτους στα πρώτα 4 μπλε (ανοιχτά μπλε)
moredread Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Βγαίνει μητρική s1155 με VGA? και αν ναι για πoιο λόγο έβαλες σε VGA ?? 1)γαλάζιες εκτός και αν έχεις Sata 3 σκληρό που το βαζεις στις ασπρες (όχι οτι θα δεις διαφορα ) 2)εκεί συνδέεις του κουτιου σου τα καλώδιάκια (γράφουν πα΄νω τοκαθένα τι είναι και που αντιστοιχει) είναι για φωτισμό στα Ledάκια μπροστα(λειτουργία σκληρου...on/off) για το κουμπάκι On/off reset... 3)το ΙΕΕΕ είναι για Firewire...δεν είναι USB...τα USB του κουτιου έχουν onboard κουμπώματα (αριστερά απο τα HDD LED / PWR...που μας τράβηξες photo.αν μιλάμε για Asus) 4)όχι εννοείται ότι απαντήσεις για ΟΛΑ αυτά υπάρχουν στο manual της μητρικής σου με οδηγίες κτλ κτλ... αυτο το λέω γιατι μητρική απο μητρική έχει ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξεις! RTFM !!
giannis0000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 γεια! να ρωτησω κα ιεγω κατι σχετικο? ωραιες οι παρουσιασεις των δυο (intel i5-2500 και της μητρικης asus ) εδω στο ινσομνια και βλεπω με πολυ θετικη σκεψη να αποκτησω τα δυο προιοντα στο μελλον... να ρωτησω : στη μητρικη αν επαιρνα την deluxe εκδοση σε τι θα δω διαφορες? ( με τον intel 2500k) (εγω θελω απλα να τρεχω ολα τα συχρονα games και να πεταει το pc) και να μη κολλαει πουθενα εχοντας ανοικτα 3-4 εφαρμογες /παραθυρα κτλπ α! σκληρο βαζουμε sata3? εχετε κανενα λινκ να μου δειξετε ποιον προτεινετε εσει? εσυ φιλε που εγραψες το post εδω ποιον σκληρο εβαλες?
moredread Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 γεια! να ρωτησω κα ιεγω κατι σχετικο? ωραιες οι παρουσιασεις των δυο (intel i5-2500 και της μητρικης asus ) εδω στο ινσομνια και βλεπω με πολυ θετικη σκεψη να αποκτησω τα δυο προιοντα στο μελλον... να ρωτησω : στη μητρικη αν επαιρνα την deluxe εκδοση σε τι θα δω διαφορες? ( με τον intel 2500k) (εγω θελω απλα να τρεχω ολα τα συχρονα games και να πεταει το pc) και να μη κολλαει πουθενα εχοντας ανοικτα 3-4 εφαρμογες /παραθυρα κτλπ α! σκληρο βαζουμε sata3? εχετε κανενα λινκ να μου δειξετε ποιον προτεινετε εσει? εσυ φιλε που εγραψες το post εδω ποιον σκληρο εβαλες? >1 ethernet παραπάνω >έχει ένα επιπλέόν PLX chip που ακόμα και όταν δουλέυει SATA 3 USB 3 να μην ριχνει την ταχυτητα της pci-e sta 8x alla na μένει στα χ16 >επίσης έχει 8-layer pcb πιο στιβαρή κατασκευή ( σε περίπτωση που κρεμάσεις πάνω κανα τέρας ψύκτρα τύπου scythe 1kg ) και καλύτερη ψύξη (έχει κ 1 ψύκτρα παραπάνω) >καλύτερη κάρτα ήχου (creative) >έχει και ASUS Front Panel USB 3.0 νομίζω για 20 ευρώ παραπάνω ...ειδικά αν κάνεις και SLI.,...μάλλον αξίζει τόχω και εγω πάντως το δίλημμα!
spid_x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα μπει εδω και πως? (δεξιά)
rafail1994 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Στο μπλε θα συνδέσεις το usb καλώδιο Τα καλώδια του κουτιού τα έβαλες;
yiannis_1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα μπει εδω και πως? (δεξιά) Τα λέει το manual ολα αυτά spidx. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις όλες τις usb firewire com ή ότι άλλο εχει η mobo απο connectorες. Εγω ας πουμε 2 blue usb δεν τις συνδεσα καν ούτε το firewire αφού δεν είχε το κουτί αντίστοιχες εξωτερικές θύρες - brakets. Το front panel power on power-reset buttons power hd-leds τα σύνδεσες??? Επίσης κατά την τοποθέτηση του mobo ελπιζω να το ακούμπησες σωστά πάνω στις χάλκινες ακίδες που το υπερυψώνουν σε σχέση με το κουτί??? Γιατί θα βραχυκυκλώσei και θα καεί αν ακουμπάει εστω και λίγο το mobo στον μεταλικό πάτο του κουτιού. Καλορίζικος και διάβασε το manual για να είσαι όντως καλορίζικος!!! Μη σε φοβίζει το μέγεθος του συνηθως είναι 10 σελίδες όλες και όλες σε καμιά 12 γλώσσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.