ditsikts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Απάτη είναι έγραψα το χωριό μου και δεν έβγαλε τίποτα
kfyros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 πάντως έβαλα naxos και έβγαλε τρελλό υλικό σύντομη περιγραφή του νησιού όπως θα την έδινα κι εγώ (ως ντόπιος). Και αρκετά links , μεταξύ αυτών και του Μανώλη Γλέζου !!!! Μπορεί να έτυχε βέβαια.
newlynx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο στους δημιουργούς!!!
Sebastienomnia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αυτό θα πεί τεχνολογικό άλμα. Google, ήρθε η ώρα να αντιδράσεις..
JohnXarxas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 cooooooooooooooool!!! έτσι για να φοβούνται μερικές μερικές (βλ google) και να γίνονται όλο και καλύτερες και δωρεάν!
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι κακό αλλά ούτε μ ενθουσίασε. ΟΚ, πατάει σε έτοιμες βάσεις (δεδομένων) κάνει ένα κολάζ και παρουσιάζει αποτελέσματα.
morgy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αρκετά εντυπωσιακό αλλά δε νομίζω μπορεί να αντικαταστήσει το google. Τα θεωρώ, προς το παρόν δηλαδή, δύο διαφορετικά πράγματα με διαφορετικά "target group". Αλλά πολύ καλό.
Anezinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τρελλή χαζομάρα.Μια δυο λέξεις έβαλα και δεν έμφανισε τιποτα.Για Ελληνικά βέβαια καμία τύχη.Αλλο ένα άχρηστο link λοιπον.
bujar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ένα ενδιαφέρον άρθρο ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Εβαλα pc σαν επιλογη στο Qwiki και εβγαλε οτι να'ναι, εβαλα το ιδιο στο fqwiki και το εβγαλε απ'ευθειας. Δεν μ'αρεσει να κραζω, αλλα ειλικρινα πιστευω οτι 8 εκ. θα μπορουσαν να πανε σε κατι καλυτερο απο ενα narrator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα