Προς το περιεχόμενο

αλλαγη αποχρωσεων χρωματων

combat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!! δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου οποτε θα το πω γρηγορα και απλα... θελω ενα προγραμμα που οταν του φορτωνω μια εικονα με αποχρωσεις του ιδιου χρωματος να μπορω να του αλλαζω την αποχρωση... δηλαδη αν δειτε τις επισυναψεις, να αλλαξω την αποχρωση απο πρασινο σε μπλε(παραδειγμα)...

post-170243-0-61472000-1295901684_thumb.jpg

post-170243-0-63566800-1295901692_thumb.jpg

Δημοσ.

καλησπερα!!! δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου οποτε θα το πω γρηγορα και απλα... θελω ενα προγραμμα που οταν του φορτωνω μια εικονα με αποχρωσεις του ιδιου χρωματος να μπορω να του αλλαζω την αποχρωση... δηλαδη αν δειτε τις επισυναψεις, να αλλαξω την αποχρωση απο πρασινο σε μπλε(παραδειγμα)...

είναι σίγουρα γραμμένο στο σωστό φόρουμ;

Δημοσ.

είναι σίγουρα γραμμένο στο σωστό φόρουμ;

συγνωμη για αυτο αλλα ειμαι γενικα καινουργιος με τα forum και δεν τα εχω καταλαβει ακομα...

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Web Design - Development. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πολύ καλό και δωρεάν είναι το Irfan View.

Βασικά είναι ένας γρήγορος και καλός Image Viewer αλλά έχει και βασικές λειτουργίες επεξεργασίας.

Για να κάνεις αυτό που θέλεις, πας στο μενού Image->Color Correction και κάνεις ότι αλλαγή θέλεις.

Δημοσ.

Πολύ καλό και δωρεάν είναι το Irfan View.

Βασικά είναι ένας γρήγορος και καλός Image Viewer αλλά έχει και βασικές λειτουργίες επεξεργασίας.

Για να κάνεις αυτό που θέλεις, πας στο μενού Image->Color Correction και κάνεις ότι αλλαγή θέλεις.

ευχαριστω πολυ για το προγγραμα κανει τελεια αυτο που θελω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...