Legolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα αρχειο pdf και εχει μεσα περιπου 20 σελιδες.... θελω ανα 4 σελιδες να εκτυπωθουν σε μια... δηλαδη να γινουν σμικρυνση και ανα 4 να μπουν σε μια... συνολικα να εχω 5 σελιδες... ξερετε καποιο τροπο που να γινεται?
vassar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα εχω ενα αρχειο pdf και εχει μεσα περιπου 20 σελιδες.... θελω ανα 4 σελιδες να εκτυπωθουν σε μια... δηλαδη να γινουν σμικρυνση και ανα 4 να μπουν σε μια... συνολικα να εχω 5 σελιδες... ξερετε καποιο τροπο που να γινεται? Κάνεις τις παρακάτω επιλογές: Page Scaling: Multiple pages Pages per sheet: 4 Δες και τη φωτογραφία που έχω επισυνάψει.
Legolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε.... μηπως ξερεις πως μπορω να σβησω μια σελιδα απο pdf?
tmjuju Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να σβήσεις ή να μη τις εκτυπώσεις ? Μπορείς να επιλέξεις Print Range -> Pages -> 1,2,3,5 Για να εκτυπώσεις τις σελίδες 1 2 3 και 5 . Σκονάκι φτιάχνεις ?
Legolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 χαχαχαχα οχι εκτυπωνω κατι σημειωσεις και επειδη θα τις εκτυπωσω στο σπιτι δεν θελω να εκτπωθουν κατι εικονες για να μην μου φαει μελανι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.