Προς το περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω??

vivaki5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!Ξέρω πως το πιο πιθανό είναι να υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά είναι τόσα πολλά που μπερδεύομαι κάπως!!!Αύτο που θέλω να κάνω είναι να γράψω τη season 7 από τα φιλαράκια σε dvd έτσι ώστε να μπόρώ να την δω στο dvd player μου.Τα επισόδεια τα έχω σε μορφή .avi , τους υπότιτλους σε μορφή .srt και οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω...

1)Με ποιο τρόπο μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους στα επισόδεια??

2)Πρέπει να μετατρέψω τα επισόδεια σε κάποια άλλη μορφή αρχείου αφού ενσωματώσω τους υπότιτλους??Και αν ναι με ποιο πρόγραμμα θα ήταν εύκολο να γίνει αυτό??

3)Με ποιο πρόγραμμα κάνω την τελική εγγραφή στα δισκάκια dvd των 4gb??

Παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο απλά γίνεται γιατί δεν είμαι και πολύ σχετική με το αντικείμενο!!!

Ευχαριστώ!!! :-D

Δημοσ.

Ένα πρόγραμμα τα κάνει όλα αυτά που ρωτάς και συμφέρει!!!

ConvertXtoDVD

Θα βάλεις 4-5 επεισόδια μέσα (θα δεις κάτω μέχρι να συμπληρώσουν το όριο του DVD)

Θα ανοίξεις τον "κορμό" σε κάθε τίτλο επεισοδίου και στους "υπότιτλους" θα κάνεις προσθήκη.

Τέλος θα πατήσεις "μετατροπή" και θα σου ανοίξει και παραθυράκι να κάνεις εγγραφή στο DVD από το ίδιο το πρόγραμμα.

Συμβουλή μου:Αν έχεις ένα dvd rewritable κάνε πρώτα μια δοκιμή σ αυτό με 2-3 επεισόδια για να αποφύγεις τυχόν λάθη στις ρυθμίσεις και να μην χαλάς τζάμπα dvd.Και μετά βουρ στα dvds!!!!:-D

Δημοσ.

Κατεβάζεις το DVD Flick (δωρεάν) ή βρίσκεις/αγοράζεις το ConvertXtoDVD (shareware) και φορτώνεις 2-3 επεισόδια στο πρόγραμμα, βάζεις ένα άδειο δισκάκι και πατάς μετατροπή.

Αν οι υπότιτλοι είναι μαζί με τα avi και έχουν το ίδιο όνομα θα γίνουν όλα αυτόματα.

Το Flick έχει Guide στα Ελληνικά στο site του.

Η διαδικασία λέγεται Convert avi to dvd.

Μην βάλεις πάνω από 2-2:30 ώρες συνολικά σε ένα dvd 4.7GB, εξ ου και τα 2-3 επεισόδια, γιατί στο τέλος δεν θα βλέπεις ανθρώπους αλλά ένα κινούμενο πακέτο με χρώματα και στις σκοτεινές σκηνές δεν θα βλέπεις απολύτως τίποτα.

Τα 5 επεισόδια είναι συνήθως 250 λεπτά (πάνω από 4 ώρες) και είναι υπερβολικό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!Θα το προσπαθήσω!!!¨Ελπίζω να μην συναντήσω δυσκολίες...σε τέτοια περίπτωση θα σας ξαναρωτήσω πως να συνεχίσω!!!Και πάλι ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δες το player σου πρώτα μήπως βλέπει κατευθείαν .avi αρχεία,δεν είναι και τόσο παράλογο, έτσι γλυτώνεις ένα κάρο μετατροπές.(ένα player που να παίζει avi έχει κάνα 25-30€ το πολύ, δες τυχαίο που βρήκα στο Skroutz,τα γράφεις απλά σαν αρχεία και γλυτώνεις πολλά λεφτά σε δισκάκια)

Δημοσ.
τα γράφεις απλά σαν αρχεία και γλυτώνεις πολλά λεφτά σε δισκάκια

Το κόστος από τα δισκάκια δεν είναι το μείζον θέμα, ούτως ή άλλως αν ένα video βρίσκεται αρχικά στο σκληρό δίσκο του PC, θα κάψεις αναγκαστικά δισκάκι για να τα δεις σε ένα επιτραπέζιο player που δεν έχει USB θύρα. Το μεγάλο κέρδος είναι σε: ταχύτητα, ευκολία, λιγότερος θόρυβος (σε πάρα πολλά συστήματα, η κωδικοποίηση video σημαίνει ότι τα ανεμιστηράκια του PC δουλεύουν στο 100%) και οικονομία στο ρεύμα. Μεγάλη ευκολία τα DVD+DIVX players και ακόμη περισσότερο τα media players που παίζουν μέσω USB, εκτός από AVI MPEG-4 και τα υπόλοιπα formats (ματρόσκες, mp4 κλπ).

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Πειρατεία
Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Πειρατεία

Παιδια τα κατέφερα μια χαρά όλα αυτά που μου είπατε με το ConvertXtoDVD απλά το μόνο μου προβληματάκι είναι το εξής: κατέβασα την έκδοση 4 και μπόρω να την χρησιμοποιήσω μόνο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έπισης επειδή είναι δοκιμαστική έκδοση μου βγάζει κάθε λίγο ένα υδατογράφημα κατά την διάρκεια που βλέπω αυτό που έγραψα που μου λέει ότι η έκδοση μου είναι δοκιμαστική.Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να το έχω για πάντα χωρίς να πληρώσω??Η έστω κάποια παλιότερη έκδοση του??Αν ναι θα μπορούσατε να μου δώσετε links από τα οποία να το κατεβάσω???

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Πειρατεία
Κρυμμένο από parsifal, 25 Ιανουαρίου 2011 - Πειρατεία

Α δεν κάνει να ρωτάς τέτοια πράγματα....πρέπει να το αγοράσεις για να το έχεις full το πρόγραμμα.

Δες τα πμ σου.

Δημοσ.

α) Για δοκιμή θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις DVD+RW , ώστε ακόμα και βλακεία να γίνει,το σβήνεις και ξαναγράφεις.

β)Ο ευκολότερος τρόπος είναι να δημιουργήσεις φακέλους. Κάθε φάκελος θα έχει 1 επεισόδιο και μαζί τους υπότιτλους σε .srt. Προσοχή και το .avi και το .srt πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα. Έτσι γλυτώνεις μετατροπές και τα σχετικά με την προυπόθεση βέββαια ότι το DVD player παίζει .avi.

γ) Με το imgburn το γράφεις πολύ απλά. Αν τα .avi είναι 500-600mb άνετα γράφεις 6-7 επεισόδια σε DVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...