Προς το περιεχόμενο

Γνήσιο serial Win7

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρητικά πάντα, αν έχω πρόβλημα με το laptop μου και δεν βρίσκω τα recovery dvd γίνεται να περάσω τα windows 7 (την ίδια έκδοση) που έχω από κάπου αλλού και να περάσω το serial number που είναι γνήσιο; Θα δουλέψει κανονικά με update και τα λοιπά;

Δημοσ.

Θεωρητικά πάντα, αν έχω πρόβλημα με το laptop μου και δεν βρίσκω τα recovery dvd γίνεται να περάσω τα windows 7 (την ίδια έκδοση) που έχω από κάπου αλλού και να περάσω το serial number που είναι γνήσιο; Θα δουλέψει κανονικά με update και τα λοιπά;

Θεωρητικά ναι. Εγω που ειχα serial για professional ελληνικα και αγγλικα (απο ενα serial), και εβαλα αγγλικα σε 2ο υπολογιστη με τον serial του ελληνικου, τον πηρε κανονικα.

Δημοσ.

Μπορείς άνετα να κάνεις εγκατάσταση από άλλο δισκάκι, αρκεί να επιλέξεις τηνίδια έκδοση με αυτή που αναγράφεται πάνω στο sticker με το serial. Σε laptop συνήθως βάζουν win 7 home premium.

Όταν αγοράζεις άδεια χρήσης για το λειτουργικό, αυτό που πληρώνεις είναι το serial και όχι το δισκάκι.

Με το WinGuggle μπορείς να δεις το serial που είναι αποθηκευμένο στο λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...