Προς το περιεχόμενο

Android 2.2 σε HTC BlackStone

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό HTC blackstone και πρόσφατα ειπα να δοκιμάσω το Android.

Κατέβασα ένα .cab που μπορεί να εγκατασταθεί από την SD

- Στην SD .... χωρίς να κάνει καμιά αλλαγή στο κινητό όπως λέει

- Στη συσκευή

Αρχικά δοκίμασα την πρώτη επιλογή και ξεκινούσα το Android μέσω Haret που φαντάζομαι σας λέει περισσότερα από ότι σε εμένα

Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα αλλά από τα windows 6 που είχε μου φάνηκε καλύετρη επιλογή (το wifi έπαιζε κανονικά παρά τα όσα έλεγε το site από όπου το κατέβασα) πλην του ότι είτε δε λειτουργούσε καλά η μέτρηση της μπαταρίας και αυτή διαρκούσε ούτε το 1/4 που διαρκούσε πριν είτε έπερνα πολύ ρεύμα επειδή έτρεχε από την SD

είπα λοιπόν να το βάλω στο κινητό νομίζωοντας ότι θα αντικαταστήσει πλήρως τα windows και θα έχω μια 100% android συσκευή όμως αυτό που έγινε έιναι απλά να γράψει τα ίδια αρχεία που πέρνγε πριν στην SD στην root της συσκευής και να ξεκινά win και να πρέπει να ξανατρέχω haret + ότι κάποια αρχεία δε γράφονται καλά και δεν μπορώ καν να τρέξω το autosetup από την εγκατάσταση στη συσκευή.

Υπάρχει τρόπος να αντικατασταθούν πλήρως τα windows από στη συκσευή από Android και έχει δοκιμάσει κάποιος μια ΄κδοση που δουλεύει 100%?

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ένα παλιό HTC blackstone και πρόσφατα ειπα να δοκιμάσω το Android.

Κατέβασα ένα .cab που μπορεί να εγκατασταθεί από την SD

- Στην SD .... χωρίς να κάνει καμιά αλλαγή στο κινητό όπως λέει

- Στη συσκευή

Αρχικά δοκίμασα την πρώτη επιλογή και ξεκινούσα το Android μέσω Haret που φαντάζομαι σας λέει περισσότερα από ότι σε εμένα

Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα αλλά από τα windows 6 που είχε μου φάνηκε καλύετρη επιλογή (το wifi έπαιζε κανονικά παρά τα όσα έλεγε το site από όπου το κατέβασα) πλην του ότι είτε δε λειτουργούσε καλά η μέτρηση της μπαταρίας και αυτή διαρκούσε ούτε το 1/4 που διαρκούσε πριν είτε έπερνα πολύ ρεύμα επειδή έτρεχε από την SD

είπα λοιπόν να το βάλω στο κινητό νομίζωοντας ότι θα αντικαταστήσει πλήρως τα windows και θα έχω μια 100% android συσκευή όμως αυτό που έγινε έιναι απλά να γράψει τα ίδια αρχεία που πέρνγε πριν στην SD στην root της συσκευής και να ξεκινά win και να πρέπει να ξανατρέχω haret + ότι κάποια αρχεία δε γράφονται καλά και δεν μπορώ καν να τρέξω το autosetup από την εγκατάσταση στη συσκευή.

Υπάρχει τρόπος να αντικατασταθούν πλήρως τα windows από στη συκσευή από Android και έχει δοκιμάσει κάποιος μια ΄κδοση που δουλεύει 100%?

Δεν εχω ασχοληθει με το blackstone, αλλα για να γινει η αντικατασταση των Windows απο android, δεν αρκει να τρεξεις το cab αλλα πρεπει να αλλαξεις ολη την rom. To oποιο απ'ο,τι ειδα στους xda δεν εχει πραγματοποιηθει (ακομα?) γιατι:

Are the Android releases available in a ROM?

No, Android is not yet available in a ROM format.

Currently Android is installed by using a clean SD Card, and booted from there.

It is booted by running a special application called 'Haret.exe' residing on your SD Card which will terminate the Windows kernel and boot into Linux/Android.

It can't easily be run from ROM because a) it's too experimental to risk putting in ROM and then killing a device and B) WinMo does some hardware initialisation that isn't documented, but is needed before Android can run.

Αρα ο μοναδικος τροπος ειναι οπως το κανεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...