Προς το περιεχόμενο

thomson tg585v8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο setup δεν δίνει επιλογή για modulation, για αυτό είμαι σίγουρος. Ζητάει το virtual circuit, αν θα είναι bridged ή router, admin pass και τα un/pass του isp. Που είναι και μου έχει διαφύγει;

γραφω πιο πανω.μονο απο Telnet και φαντασου ακομα και στο telnet ειναι στο debug του Thomson και οταν το αλλαζεις σου λεει οτι ειναι για test καταστασεις /testers και ετσι.δεν θυμαμαι απεξω το μυνημα και δεν θελω να το αλλαξω τωρα διοτι θα κοπει το ιντερνετ.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα stats μου.

DSL Connection

bull__md.gifLink Information

spacer.gifUptime:0 days, 6:35:07spacer.gifDSL Type:G.992.5 annex Aspacer.gifMaximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.107 / 13.140spacer.gifBandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.023 / 12.032spacer.gifData Transferred (Sent/Received) [GB/GB]:1,80 / 6,35spacer.gifOutput Power (Up/Down) [dBm]:12,0 / 17,5spacer.gifLine Attenuation (Up/Down) [dB]:17,5 / 30,0spacer.gifSN Margin (Up/Down) [dB]:13,5 / 11,5spacer.gifVendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCMspacer.gifLoss of Framing (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Signal (Local/Remote):196.607 / 0spacer.gifLoss of Power (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Link (Remote):0spacer.gifError Seconds (Local/Remote):262.161 / 0spacer.gifFEC Errors (Up/Down):0 / 0spacer.gifCRC Errors (Up/Down):0 / 3.068spacer.gifHEC Errors (Up/Down):0 / 13.149

Δημοσ.

13 mbit me 30 attenuation.καλα ειναι.απλα δυο ερωτησεις.α.κανε Reboot το ρουτερ και πες μου αν θα συγχρονισει με 6 snr στο down γιατι βλεπω 11.ζητησες να σου βαλουν κανα profile?ειχες αποσυνδεσεις?επισης πεφτεις σε broadcom οποτε θα μπορουσες να παιξεις και λιγο καλυτερα ακομα αν μπει αλλο profile.

Δημοσ.

12Mbit, όχι 13. Ναι είχα αποσυνδέσεις και δυστυχώς συνεχίζουν. Στις 6 το πρωί έφαγα πάλι και άλλαξαν πολύ τα stats.

DSL Connection

bull__md.gifLink Information

spacer.gifUptime:0 days, 6:48:00spacer.gifDSL Type:G.992.5 annex Aspacer.gifMaximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.107 / 13.284spacer.gifBandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.023 / 9.206spacer.gifData Transferred (Sent/Received) [MB/GB]:762,19 / 11,28spacer.gifOutput Power (Up/Down) [dBm]:12,0 / 19,0spacer.gifLine Attenuation (Up/Down) [dB]:17,5 / 30,0spacer.gifSN Margin (Up/Down) [dB]:13,5 / 16,5spacer.gifVendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCMspacer.gifLoss of Framing (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Signal (Local/Remote):4 / 0spacer.gifLoss of Power (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Link (Remote):0spacer.gifError Seconds (Local/Remote):25 / 0spacer.gifFEC Errors (Up/Down):0 / 0spacer.gifCRC Errors (Up/Down):0 / 242spacer.gifHEC Errors (Up/Down):0 / NA

Κάτι γίνεται με κάποιο καλώδιο...

Δημοσ.

ναι κατι γινεται γιατι λογικα με 6 αρι Profile θα πρεπε να ησουν πανω απο 15 mbit.δοκιμασε μονο του το ρουτερ πανω στην γραμμη χωρις τηλεφωνα και αμα πιανουν τα χερια σου δοκιμη στην κεντρικη πριζα απομονονοντας ολες τις αλλες πριζες.παιζει συναγερμος????μηπως κανα φιλτρο αναποδα?η γραμμη πεφτει τυχαια η μηπως οταν σηκωνεις καμια συσκευη?αν επιαναν τα χερια σου θα σου λεγα τσεκαρε κατανεμητη η χωνευτη μηπως κανα καλωδιο εχει φθαρει,οξειδωθει κτλ.μπορει βεβαια να ειναι και εξω στο κομματι του οτε αλλα μην περιμενεις οτι ο οτε θα κατσει 10 ωρες εκει για να δει αν κανει disconnect.δεν θα το δεχτει καν σαν βλαβη αφου ο συγχρονισμος που εχεις για τον οτε ειναι super ακομα και αν ηταν με 6 margin.αλλο τοσο που ειναι με 11 τωρα

Δημοσ.

1. Μία πρίζα έχω. Τις άλλες τις έχω καταργήσει.

2. Το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ. Έχει μετρήσει τεχνικός έξω.

3. Κάποιο καλώδιο έχει πρόβλημα νομίζω.

4. Μου είπε η κοπέλα μου που δουλεύει τεχνικός στο ΟΤΕ, αλλά σε άλλο τμήμα δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, να δηλώσω βλάβη Moden ώστε να αναγκαστούν να έρθουν. Πλέον τη κλείνουν τη βλάβη αυτόματα με το που τη βλέπουν. Μου κάνει εντύπωση. Επειδή δουλεύει στον ΟΤΕ είναι πιο δύσκολα τελικά. Σε άλλα σπίτια που έμενα και είχα ΟΤΕ, δεν την έκλειναν μέχρι να τη φτιάξουν. Τι να πω... Οι αποσυνδέσεις με σκοτώνουν. Έστω και μία δύο την ημέρα με φρικάρουν.

Δημοσ.

1. Μία πρίζα έχω. Τις άλλες τις έχω καταργήσει.

2. Το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ. Έχει μετρήσει τεχνικός έξω.

3. Κάποιο καλώδιο έχει πρόβλημα νομίζω.

4. Μου είπε η κοπέλα μου που δουλεύει τεχνικός στο ΟΤΕ, αλλά σε άλλο τμήμα δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, να δηλώσω βλάβη Moden ώστε να αναγκαστούν να έρθουν. Πλέον τη κλείνουν τη βλάβη αυτόματα με το που τη βλέπουν. Μου κάνει εντύπωση. Επειδή δουλεύει στον ΟΤΕ είναι πιο δύσκολα τελικά. Σε άλλα σπίτια που έμενα και είχα ΟΤΕ, δεν την έκλειναν μέχρι να τη φτιάξουν. Τι να πω... Οι αποσυνδέσεις με σκοτώνουν. Έστω και μία δύο την ημέρα με φρικάρουν.

στην πριζα αυτη εχεις μονο ενα ζευγαρι καλωδια η δυο?

β.οκ δεν αμφιβαλλω απλα και το μετρημα προς τα εξω ειναι σχετικο εκτος αν αφησεις το ρουτερ μια μερα συνδεδεμενο στον κατανεμητη να δεις τι θα κανει.

3.οταν ειναι εξω απο το σπιτι μπορει να ειναι οτιδηποτε .απο εξωτερικη ταση απο crosstalk απο χιλια 2.

4.οτε εχεις η forthnet?Κολλησα.μαλλον οτε οποτε αυτο με το broadcom που ελεγα δεν ισχυει σε οτε.και να ερθουν παλι θα μετρησουν την γραμμη για ενα λεπτο θα δουν οτι ειναι οκ και θα φυγουν.μην περιμενεις οτι θα κατσουν μιση μερα να δουν αν ειναι σταθερη.επισης θα την μετρησουν με φισα και σιγουρα θα βγει οκ.

μια ερωτηση.σιγουρα πεφτει το ιντερνετ και δεν κανει Reboot ολο το ρουτερ?κανονικα αμα πεφτει μονο το ιντερνετ θα πρεπει το Uptime του ρουτερ να μην μηδενιζει.ποιο λαμπακι σβηνει?μονο το ιντερνετ η και το broadband.to uptime Του ρουτερ ειναι στο thomson gateway και μετα configuration.

για τον οτε 2 αποσυνδεσεις θεωρουνται φυσιολογικες.

επισης το πολυ να σε αλλαξουν Profile και να χασεις και αλλο σε ταχυτητα η να σου πουν οκ βαλε 2 mbit.

επισης τι εννοεις επειδη δουλευει στον οτε ειναι πιο δυσκολα??εξαρτατε την βλαβη και το τεχνικο τμημα της καθε περιοχης για το τι θα δεχτουν σαν βλαβη.για καποιον οκ ειναι προβλημα οποτε μπορει να σου εκανε καμια αλλαγη απερχομενου για δοκιμη αλλος δεν θα ασχοληθει καν θα σου πει εγω θα στην κλεινω την βλαβη καθε φορα και οτι 12 mbit 13 mbit ποσο παιζεις ειναι μια χαρα και τερμα.θα σου πει εκατσα και 5 λεπτα και δεν εκανε αποσυνδεση ολα μια χαρα.θα σου αλλαξει και Profile Θα σου πει 2 αποσυνδεσεις ειναι επισης μια χαρα οποτε αντε γεια.εχει να κανει με το ατομο

αν εισαι με fast ζητα interleave.αν και λογικα Interleave πρεπει να παιζεις.

Δημοσ.

Στις πρίζα έχω 2 ζεύγη για το τηλεφωνικό σήμα - adsl, δηλαδή 4 καλώδια. Άλλα 2 ζεύγη, δηλαδή 4 καλώδια έχω πάρει εγώ, ώστε να έχω 100mbit δίκτυο από το σαλόνι, στο γραφείο.

Κοίταξε να δεις, ο τεχνικός όταν ήρθε, μέτρησε μέσα και μέτρησε και έξω και είδε ότι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Πολλά σφάλματα στη γραμμή. Πήγε κάπου και άλλαξε ένα καλώδιο και η κατάσταση διορθώθηκε αρκετά. Το Uptime τώρα είναι 3 μέρες και 9 ώρες. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο λαμπάκι σβήνει, γιατί είμαι μακριά από το Router.

Στον ΟΤΕ είναι η κοπέλα μου, αλλά είναι σε άλλο τμήμα πλέον. Βάζουν κάρτες στα dslam.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις πρίζα έχω 2 ζεύγη για το τηλεφωνικό σήμα - adsl, δηλαδή 4 καλώδια. Άλλα 2 ζεύγη, δηλαδή 4 καλώδια έχω πάρει εγώ, ώστε να έχω 100mbit δίκτυο από το σαλόνι, στο γραφείο.

Κοίταξε να δεις, ο τεχνικός όταν ήρθε, μέτρησε μέσα και μέτρησε και έξω και είδε ότι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Πολλά σφάλματα στη γραμμή. Πήγε κάπου και άλλαξε ένα καλώδιο και η κατάσταση διορθώθηκε αρκετά. Το Uptime τώρα είναι 3 μέρες και 9 ώρες. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο λαμπάκι σβήνει, γιατί είμαι μακριά από το Router.

Στον ΟΤΕ είναι η κοπέλα μου, αλλά είναι σε άλλο τμήμα πλέον. Βάζουν κάρτες στα dslam.

κανονικα θα πρεπει να εχεις ενα ζευγος για το τηλεφωνικο σημα.αν υπαρχει δευτερο η ειναι καποιο ζευγαρι που παει σε αλλη μπριζα οποτε το βγαζεις αμα δεν θες η ειναι δευτερο ζευγαρι αναπληρωματικο προς τον κατανεμητη/χωνευτη που το αποσυνδεεις και αυτο γιατι δνε χρειαζεται.

τελικα πως παιζεις τωρα??γενικα οταν πεφτει το ιντερνετ προλαβαινεις να δεις ποιο λαμπακι εχει σβησει η μπορεις να μπεις μεσα στο interface.αν εχει πεσει το Ppp θα δεις οτι εχει χασει ip ενω αμα εχει πεσει ο συγχρονισμος θα δεις οτι δεν θα γραφει ταχυτητα συγχρονισμου.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ενα thomson και προσπαθω να συνδεθω με το κινητο μου με ασυρματο. Κολλαει συνεχεια στο obtaining ip address. Εχω δοκιμαση με security αλλα και free. Καμμια ιδεα;;;

Δημοσ.

αλλαγη firmware στο thoMson αλλα πρωτα αλλαξε καναλι.στο κινητο αμα εχει βγει κανα νεο Update/firmware Καντο.καναλι δοκιμασε 1,6,11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...