Προς το περιεχόμενο

thomson tg585v8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σημερα αλλαξα απο οτενετ σε forthnet και μου εδωσαν και ενα router το thomson tg585v8 το προηγουμενο router που ειχα ηταν το thomson tg585v7 και με το οποιο συνεχιζω και τωρα , το καινουργιο router εχει να μου προσφερει κατι καλυτερο η τζαμπα θα μπλεξω σε καινουργιες περιπετειες με πορτες και utorrent και αν γιατι ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

και τα ειναι πολυ σταθερα.το v7 ειναι πιο γρηγορο και στο bootarisma.για μενα α.δοκιμασε τα και τα 2 αφου πρωτα περασεις και στα 2 τα τελευταια firmware που ειναι στοsite της forthnet.το v8 εχει draft n σε wireless.δες ποιο συγχρονιζει πιο ψηλα αν και λογικα το ιδιο θα ειναι πιο παιζει πιο stable σε wireless και σε γραμμη κτλ.

Δημοσ.

και τα ειναι πολυ σταθερα.το v7 ειναι πιο γρηγορο και στο bootarisma.για μενα α.δοκιμασε τα και τα 2 αφου πρωτα περασεις και στα 2 τα τελευταια firmware που ειναι στοsite της forthnet.το v8 εχει draft n σε wireless.δες ποιο συγχρονιζει πιο ψηλα αν και λογικα το ιδιο θα ειναι πιο παιζει πιο stable σε wireless και σε γραμμη κτλ.

οκ σε ευχαριστω αν και τα router δεν ειναι και το καλυτερο μου θα προσπαθησω να περασω το τελευταιο firmware και βλεπουμε αληθεια με το τελευταιο firmware τι θα καλυτερεψω ?

Δημοσ.

αν στο v7 εχεις το 7.4.4.χ θα δεις αρκετες διαφορες ος προς σταθεροτητα λιγοτερα reboot το ρουτερ κτλ.δεν ειναι κατι δυσκολο το firmware arkei na συνδεσεις τον ρουτερ με καλωδιο οχι wireless για το update.

Δημοσ.

αν στο v7 εχεις το 7.4.4.χ θα δεις αρκετες διαφορες ος προς σταθεροτητα λιγοτερα reboot το ρουτερ κτλ.δεν ειναι κατι δυσκολο το firmware arkei na συνδεσεις τον ρουτερ με καλωδιο οχι wireless για το update.

οκ σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

οπου κολλησεις μας λες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.εχει και οδηγιες. και υπαρχει και για το v8 ποιο νεο firmware.και μετα μπορεις να τα κανεις δοκιμη να δεις ποιο ειναι το καλυτερο.

Δημοσ.

φιλε κατι ασχετο με το θεμα...εχω και εγω το thomson tg585 v7 και μπηκα στιν σελιδα της forthnet και ελεγε να περασω το firmware 8.2.7.7! το περασα και οταν παω να αλλαξω pass στο wlan ή να το απενεργοποιησω κανει restart το router...προσπαθω να βαλω παλι το παλιο firmware 7.4.4.7 που ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμη και δεν με αφηνει! καμια βοηθεια?? ευχαριστω!!!

Δημοσ.

κανε ενα reset sta default το ρουτερ και ξανασεταρε το απο την αρχη να δεις αν θα στο κανει.ακομα και αν εχειςθεμα θα βαλεις το 8.2.6.5 που ειναι το προηγουμενο οχι το 7.4.4.7

Δημοσ.

κανε ενα reset sta default το ρουτερ και ξανασεταρε το απο την αρχη να δεις αν θα στο κανει.ακομα και αν εχειςθεμα θα βαλεις το 8.2.6.5 που ειναι το προηγουμενο οχι το 7.4.4.7

τα ιδια :(

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατέστησα στο σπίτι το συγκεκριμένο Modem/Router.

Μερικές ερωτήσεις:

1) Πως μπορώ να ρυθμίσω τον τύπο Internet, adsl, gdmt, adsl2+, κλπ;

2) Το κουμπάκι του WiFi, πρέπει να ανάβει; Απ' ότι διάβασα στις οδηγίες μόνο αν πρέπει να εισάγω μία συσκευή. Σωστά; (Πέρα από τον κλασικό τρόπο με κωδικό).

3) Ποιος είναι ένας server για την αυτόματη ρύθμιση της ώρας;

4) To Uptime που το βλέπω. Το μόνο που είδα ήταν το Power On.

5) Πως γίνεται να έχει επιλογή ρύθμισης WiFi n όταν έχει μόνο μία κεραία και μέχρι 64mbit;

Ευχαριστώ.

Edit:

4) Το βρήκα. Πρέπει να πατήσεις Details στο Internet.

Δημοσ.

1) Είμαι 90% σίγουρος οτι δεν μπορείς.

2) Το wifi ανάβει επειδή εκπέμπει το ασύρματο γενικότερα. Αν είναι πράσινο είναι με wpa, πορτοκαλί με wep και κόκκινο ξεκλείδωτο. Αν λες για το φωτάκι που είναι μπροστά είναι το wps.

3) pool.ntp.org

4) :-)

5) Δεν είναι καθαρό n, πρέπει να είναι lite.

Έχω καιρό να το δουλέψω, κάτσε να απαντήσει και κάποιος που το ξέρει σίγουρα.

Δημοσ.

2) Το μπροστινό λαμπακι του WiFi, δεν ανάβει. WiFi έχω όμως. Εκει μπερδευομαι.

Να σημειώσω ότι με το Thomson σε σχέση με το Bauntec, έχω 0.9db μικρότερο attenuation. Η γραμμή φαίνεται καλύτερη. Για να δούμε.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Δημοσ.

Εγκατέστησα στο σπίτι το συγκεκριμένο Modem/Router.

Μερικές ερωτήσεις:

1) Πως μπορώ να ρυθμίσω τον τύπο Internet, adsl, gdmt, adsl2+, κλπ;

2) Το κουμπάκι του WiFi, πρέπει να ανάβει; Απ' ότι διάβασα στις οδηγίες μόνο αν πρέπει να εισάγω μία συσκευή. Σωστά; (Πέρα από τον κλασικό τρόπο με κωδικό).

3) Ποιος είναι ένας server για την αυτόματη ρύθμιση της ώρας;

4) To Uptime που το βλέπω. Το μόνο που είδα ήταν το Power On.

5) Πως γίνεται να έχει επιλογή ρύθμισης WiFi n όταν έχει μόνο μία κεραία και μέχρι 64mbit;

Edit:

4) Το βρήκα. Πρέπει να πατήσεις Details στο Internet.

γινεται απο Telnet

telnet 192.168.1.254

username Administrator password τιποτα εκτος αν το εχεις αλλαξει.

μετα menu μετα xdsl μετα debug μετα multimode sto config Πατας enter Και παιζεις με τα βελακια για να το αλλαξεις και μετα enter για να το παρει.

μετα αφου βγεις παλι με οκ οκ οκ cancel στο γενικο μενου εξω γραφεις saveall και πατας enter για να σωθει η αλλαγη που εκανες.γενικα δεν υπαρχει λογος αφου στην πραξη ειναι ρυθμισμενο απο default se multimode.εγω το εβαλα καρφωτα annex m γιατι εχω annex m αν και σε αλλους το καταλαβαινει αυτοματα με καποια firmware.εμενα οσο θυμαμαι δεν το καταλαβε και δεν συγχρονιζε.το λαμπακι του wireless πανω στο ρουτερ ναι το λαμπακι μπροστα αναβει μονο οταν ειναι να παιξεις με wps και εκει το πατας για καποια seconds για να αναψει.παλια το ιδιο κουμπι ηταν για on/off wireless πλεον ειναι για wps.το αλλο πανω στο ρουτερ που ειναι μαζι με τα αλλα εκεινο δειχνει αν το wireless ειναι ανοιχτο η οχι.πρασινο = κλειδωμα wpa κιτρινο/πορτοκαλι οπως το πεις ειναι κλειδωμα wep και κοκκινο = ξεκλειδωτο.θα αναψει το μπροστινο λαμπακι οταν εισαγεις συσκευη με το wps τον τροπο οχι γενικα.επισης αλλο wps =wireless protected setup καπως ετσι και αλλως wds=wireless distribution system .

3.μπορει να εχει και ο isp σου αν και θα βρεις απειρους.πχ στην forthnet ειναι Ntp.forthnet.gr στην Hol ειναι ntp.hol.gr κτλ κτλ και αυτο που ειπε και ο sarandis Πχ ntp.pool.com.

4.to thomson εχει 3 uptime.το ενα μετραει ποση ωρα ειναι Up το ρουτερ σαν συσκευη το δευτερο/τριτο που ειναι στα details οπως ειπες ειτε στο dsl connection ειτε στο broadband μετραει ποση ωρα ειναι Up το dsl δηλαδη το ρουτερ συγχρονισμενο και ποση ωρα ειναι up το Ppp δηλαδη το internet.

5.ειναι n μεχρι 65 mbps δυστυχως.draft του draft :P

1) Είμαι 90% σίγουρος οτι δεν μπορείς.

2) Το wifi ανάβει επειδή εκπέμπει το ασύρματο γενικότερα. Αν είναι πράσινο είναι με wpa, πορτοκαλί με wep και κόκκινο ξεκλείδωτο. Αν λες για το φωτάκι που είναι μπροστά είναι το wps.

3) pool.ntp.org

4)

5) Δεν είναι καθαρό n, πρέπει να είναι lite.

Έχω καιρό να το δουλέψω, κάτσε να απαντήσει και κάποιος που το ξέρει σίγουρα.

1.γινεται.

5.ναι δειγμα δωρεαν κανονικα.

2) Το μπροστινό λαμπακι του WiFi, δεν ανάβει. WiFi έχω όμως. Εκει μπερδευομαι.

Να σημειώσω ότι με το Thomson σε σχέση με το Bauntec, έχω 0.9db μικρότερο attenuation. Η γραμμή φαίνεται καλύτερη. Για να δούμε.

Ευχαριστώ φίλε μου.

σου εξηγησα πιο πανω γιατι.αν κλεισεις το wireless δεν θα σβησει το μπροστινο λαμπακι που θα ειναι ηδη σβηστο αλλα θα σβησει το λαμπακι που γραφει wireless.

το 1 db attenuation διαφορα δεν εχει σημασια.ειναι τελειως τυπικο και εχει να κανει με το chipset.το thomson το θεωρω καλυτερο απο το baudtec και πιο σταθερο.το thomson ειναι απο τα πιο stable γενικως.γενικως μπορεις να του βαλεις και πιο νεο firmware.εγω συνηθως βγαζω τα custom των provider και περναω generic.ισως να συγχρονιζει και πιο πολυ το Thomson απο το baudtec.

επισης ξεχασα να πω

G.992.5 annex A = adsl2+

G.992.3 annex A = adsl2

G.992.1 annex A = g.dmt αν τα θυμαμαι καλα απεξω.

Δημοσ.

Στο setup δεν δίνει επιλογή για modulation, για αυτό είμαι σίγουρος. Ζητάει το virtual circuit, αν θα είναι bridged ή router, admin pass και τα un/pass του isp. Που είναι και μου έχει διαφύγει;

Εdit: telnet, ok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...