Προς το περιεχόμενο

Laptop Cooler

judje dredd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Τον τελευταίο καιρό το laptop μου (HP) άρχισε να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και πρίν επιχειρήσω να το ανοίξω (μάλλον χρειάζεται καθάρισμα)

σκέφτηκα να αγοράσω κάποιο laptop cooler μήπως και μετριαστεί το πρόβλημα.

θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη,εάν είναι δυνατόν με δυνατότητα αντικατάστασης ανεμιστήρα στην περίπτωση που αυτός χαλάσει και

να μπορεί να δεχθεί και μεγαλύτερα laptop (17" ή γιατί όχι και 18,4")

Με μια πρόχειρη ματία που έριξα είδα τις:

CoolerMaster Notebook Cooler NotePal X2

CoolerMaster Notebook Cooler NotePal U2

Enermax Aeolous

αλλά δεν γνωρίζω και πολλά επί του θέματος.

εσείς τί προτείνετε ?

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω την Logitech Alto Express, μια βάση που δεν έχει ανεμιστηράκια αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά μια και σηκώνει το laptop στον αέρα και βελτιώνει πολύ τη ροή του. Το μόνο "μεινέκτημα" είναι ότι θα χρειαστείς και εξωτερικό πληκτρολόγιο, πράγμα που έτσι κι αλλιώς συνήθως χρειάζεσαι με βάση laptop. Την έχω κάτω από το 17άρι HP Pavilion μου εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Tιμές θα βρεις εδώ.

27094.jpg

Δημοσ.

Περα απο το cooler πρεπει να το καθαρισεις.

Επειδή δεν έχω το χρόνο για να το καθαρίσω και αφού στερούμαι εμπειρίας (ειδικά σε laptop),

σκέφτηκα πως είναι μια καλή (προσωρινή λύση) η βάση αυτή, πρίν δημιουργήσω κάποιο άλλο πρόβλημα στο laptop εξαιτίας της αυξημένης θερμοκρασίας

Εγώ θα σου προτείνω την Logitech Alto Express, μια βάση που δεν έχει ανεμιστηράκια αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά μια και σηκώνει το laptop στον αέρα και βελτιώνει πολύ τη ροή του. Το μόνο "μεινέκτημα" είναι ότι θα χρειαστείς και εξωτερικό πληκτρολόγιο, πράγμα που έτσι κι αλλιώς συνήθως χρειάζεσαι με βάση laptop. Την έχω κάτω από το 17άρι HP Pavilion μου εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Tιμές θα βρεις εδώ.

27094.jpg

Πολύ ωραία σχεδιαστικά η βάση που προτείνεις, αλλά ήδη δοκίμασα να το ανασηκώσω από κάτω μήπως και βελτιωθεί η ροή αέρα, αλλά μάταια...

Ο ανεμιστήρας εξακολουθούσε να δουλεύει υπερωρίες και η θερμοκρασία δεν έλεγε να πέσει ....

Οπότε, μάλλον χρειάζομαι κάτι με ενσωματωμένο ανεμιστήρα

Δημοσ.

Στο λεω επειδη με βαση cooler δε θα κανεις τοση καλη δουλεια οσο αν το καθαρισεις. Εδω ειναι ενας οδηγος για να το κανεις μονος σου http://myplaisio.gr/forum/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE η μπορεις να το στειλεις για καθαρισμο στην αντιπροσωπεια αν εχει εγγυηση η σε καποιον τεχνικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...