panvas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον καποια στιγμη μετα τις γιορτες ηθελα να κανω format στο Desktop ειχα κατι ψιλοκοληματα με τα πολλα εκει που πηγα να τα καταφερω,μου σκασε το προβλημα....εβαλα windows 7 x64 στο τελευταιο restart που χρειαζεται ενω κανει το setup(configure και τα σχετικα) πριν παει να μπει στα windows εμφανιζει μπλε οθονη,δεν προλαβαινα να διαβασω το μην,υπεθεσα για να μου βγαζει σε αυτο το σημειο μπλε οθονη,μαλλον εχω προβλημα με RAM ή GPU μαλλον εχω με το δευτερο καθως το μηνυμα ειναι:Atikdmag το εχει αντιμετωπισει κανεις;;; Σημειωση:η καρτα γραφικων,μου επαιζε μια χαρα πριν το format,για την ακριβεια 1 μηνα πριν,αλλα το pc δεν το χρησιμοποιω και τοσο γιατι δεν μενω στο πατρικο πλεον,και εχω και αλλο! ΥΓ η καρτα γραφικων που εχω ειναι:Sapphire X1950 pro
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μπες σε safemode και απαενργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης για αρχη.
panvas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μπες σε safemode και απαενργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης για αρχη. αυτο ηθελα να κανω και εγω αδερφε μου,αλλα οταν επελεγα safe mode μου εγραφε:οτι το safe mode δν μπορει να εκτελεστει γιατι δν εχει ολοκληρωθει το setup των Win(δν θυμαμαι ακριβως το μην)!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχως θα πρεπει να ξακανεις την εγκατασταση των windows μια και δεν εχει ολοκληρωθει.Για να μην την κανεις αδικα και εμφανιστει κατι παρομοιο, δοκιμασε μερικα hardware tests για να βεβαιωθεις πως βασικα μερη του υπολογιστη σου ειναι λειτουργικα 100%. Πχ memory test για μερικες ωρες,diagnostic tools των σκληρων σου και δοκιμη ενος live cd για μερικη ωρα(δες μερικα video στο youtube κλπ)για να βεβαιωθεις πως η gpu σου λειτουργει σε στοιχειωδεις λειτουργιες.
panvas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 οκ,θα το δοκιμασω παλι οταν βρεθω αθηνα!Αν χρειαστω καποια βοηθεια μπορω να σου στειλω p.m;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Υeap,φυσικα και μπορεις.Απλα ειναι προς δικο σου οφελος να ποσταρεις εδω οτι προβλημα αντιμετωπισεις,για να μπορουν κ αλλα μελη να σε βοηθησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.