gtgt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σε win xp οταν κάνω εγκατάσταση τους οδηγους για τη συσκευη ηχου μου κλεινει ο υπολογιστης. Τι κάνω?
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Προφανώς βάζεις λάθος drivers. Ποια μητρική έχεις, είναι ενσωματωμένη η κάρτα ήχου; Μήπως βάζεις 64bit drivers ή για άλλο λειτουργικό; Τους drivers τους κατέβασες (από που; ) ή έχεις cd από την μητρική;
gtgt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προφανώς βάζεις λάθος drivers. Ποια μητρική έχεις, είναι ενσωματωμένη η κάρτα ήχου; Μήπως βάζεις 64bit drivers ή για άλλο λειτουργικό; Τους drivers τους κατέβασες (από που; ) ή έχεις cd από την μητρική; λοιπον έχω asus p458x-x acpi bios revision . βοηθαει? cd μητρικης δεν εχω. εγω προσπαθουσα να περασω το realtek.
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χμ... Και πως συμπέρανες ότι πρέπει να βάλεις realtek drivers; Σε τέτοιες περιπτώσεις πας στο site του κατασκευαστή (asus.com) και βρίσκεις τους drivers από εκεί. Για να σε διευκολύνω πάτα στο παρακάτω: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Επέλεξε από το δεξί μέρος Motherboard->Socket 478->P4S8X-X και πάτα Search. Επέλεξε μετά WinXP και κατέβασε από εκεί τους drivers που θέλεις για την μητρική σου.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εχω το ιδιο θεμα αλλα σε λαπτοπ. Εμενα το λαπτοπ μου εχει εναν driver realtek αλλα απο οτι ειδα ειναι για τον αναγνωστη καρτων. Καμια φορα κλεινει απο μονο του το λαπτοπ(κλασσικη μπλε οθονη για να μην κρασαρει),και μολις κανει επανεκκινηση ζηταει εναν realtek driver.. Το κλεινω και το ανοιγω παλι και ειναι μια χαρα μετα. Καποιο θεμα προφανως εχουν καποιοι driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.