karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 παιδιά δεν έχει μπει σε αναστολή ακόμα Θα τον αφήσω ανοικτό όλο το βράδυ και ενημερώνω αύριο. Ελπίζω να τελείωσε εδώ η όλη ιστορία
nikomas50 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εύχομαι να πετύχει αλλά αν αυτό δε συμβεί έχε στα υπ' όψιν και αυτό: http://www.softwareok.com/?seite=Microsoft/DontSleep
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πέτυχε πέτυχε παππούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Δεν έκλεισε λέμεεεεεεεεεεεεεε THE END
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πέτυχε πέτυχε παππούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Δεν έκλεισε λέμεεεεεεεεεεεεεε THE END Μετά την ευτυχή κατάληξη του προβλήματος της karmen1983, επαναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω κατά καιρούς με το δικό μου PC (post #21), μήπως και βρεθεί και εδώ μία λύση ... Για να μην ανοίγω νέο θέμα, κάνω κατάχρηση του χώρου της karmen για ένα σχετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Κατ'αρχήν το πρόβλημα αφορά σταθερό υπολογιστή και δεν ξέρω άν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Το pc στήθηκε πάνω σε μία Asus P6T και τροφοδοτείται από το HX620W της Corsair. Ο υπολογιστής μπαίνει σε hibernation (υποθέτω) και αρνείται να επανεκιννήσει με το πληκτρολόγιο ή το mouse. Τις περισσότερες φορές επανέρχεται είτε με: 1. Παρατεταμένο το power ώστε να σβήσει εντελώς και να κάνει νέα εκκίνηση είτε με 2. Συνδυασμό reset και μετά power για να κάνει resuming windows. Στην πρώτη περίπτωση χάνω ότι κάνω εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή, ενώ στη δεύτερη ο υπολογιστής ξεκινά από το σημείο που σταμάτησε ! Να σημειώσω πως τα διαστήματα που το κάνει είναι σχετικά αραιά και ακανόνιστα (μπορεί να εμφανιστεί 3 φορές σε μία εβδομάδα και να ξαναεμφανιστεί μετά από ένα μήνα...). Τί συμβαίνει ρε παιδιά ? Πλέον δεν τον εμπιστεύομαι για δουλειά, από φόβο μήπως τα χάσω όλα!
karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Άνοιξε ένα cmd και πάτα την εντολή που έχω πατήσει και εγώ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/396715-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bb%cf%8c-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82/page__view__findpost__p__3945764 Ανέβασε screenshot. Επίσης καλό είναι να τσεκάρεις και το Hardware Σου όπως έκανα και εγώ, άσχετα αν τελικά το θέμα δεν ήτανε εκεί. Δοκίμασες τη λύση που μου δώσανε εμένα;
Platonic Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πέτυχε πέτυχε παππούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Δεν έκλεισε λέμεεεεεεεεεεεεεε THE END Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και απ'ότι φαίνεται λύθηκε!!! Karmen πες ευχαριστώ και από εμένα στους τεχνικούς της Dell Εεε όχι πάλι τα ίδια... βοηθήστε plz..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα