Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gi0 ξέρω ότι δε περιμένω καθαρά ένα ναι ή ένα όχι σε αυτό που σε ρώτησα. Απλά εχω ένα image του δίσκου κ σκέφτομαι να το επαναφερω. Το είχα πάρει δύο εβδομάδες πριν.

BTW σταθερός είναι και όχι λαπτοπι

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Gi0 ξέρω ότι δε περιμένω καθαρά ένα ναι ή ένα όχι σε αυτό που σε ρώτησα. Απλά εχω ένα image του δίσκου κ σκέφτομαι να το επαναφερω. Το είχα πάρει δύο εβδομάδες πριν.

BTW σταθερός είναι και όχι λαπτοπι

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

My bad, ειχα την εντυπωση πως ειναι λαπτοπ.

Αν δεν χανεις τιποτα με το restore, απλα και μονο για να απορριψεις και αυτη την περιπτωση, δεν ειναι κακη ιδεα.

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα ότι μια και είναι σε ημερομηνία πριν το πρόβλημα, αν δεν έχω θέμα μετά τις αλλαγές σε hardware κλπ να το επαναφέρω και να δοκιμάσω.

Ωραία βρήκα το επόμενο βήμα μου, αλλά πρώτα θα κάνω ένα call αύριο μπας και έχουνε καμιά ιδέα στη Dell.

thanks

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις μίλησα και με τη Dell. Είπα όσα έχω κάνει, όσα έχω ελέγξει και έπαθε το κάτι του ο τεχνικός :P

Δεν πιστεύει ούτε αυτός να είναι θέμα hardware και μου πρότεινε system restore. Του είπα ότι έχω Image, οπότε είπε να το επαναφέρω, να παρατηρήσω ποια μέρα θα αρχίσει το πρόβλημα και για αρχή να αφαιρέσω τα updates εκείνης της μέρας, αν και δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάποιο θέμα με τα updates της Microsoft. Αν σταματήσει μετά την αφαίρεση των Updates να αρχίσω να περνάω ένα ένα και να δω που θα σκαλώσει. Βέβαια τι άλλο να μου έλεγε το παλικάρι; Τον καταλαβαίνω. Θα το ψάξει και καλύτερα και θα μου απαντήσει πριν τις 5 είπε.

Αν λέει συνεχίσει και μετά την αφαίρεση των Updates θα περάσουν να τον πάρουν να τον τσεκάρουν.

Δημοσ.

Αν λέει συνεχίσει και μετά την αφαίρεση των Updates θα περάσουν να τον πάρουν να τον τσεκάρουν.

Δέχονται να τσεκάρουν μηχάνημα με λειτουργικό απ' το θείο !!! Μπράβο τους!

Ή μήπως ξέχασες να τους το αναφέρεις;

Και σαν παλιός δάσκαλος για τιμωρία θα γράψεις εκατό φορές : "Ποτέ δε θα ξαναγοράσω επώνυμο υπολογιστή, αφού γνωρίζω να συναρμολογώ μόνη μου", αλλιώς αύριο θα έλθεις στο σχολείο με τον κηδεμόνα σου!

Και όχι πονηριές μια φορά και copy/paste!

Δημοσ.

χαχαχαχαχα ωραίος ο παππούς αλλά να σε ρωτήσω; Αν σου κάνανε δώρο ένα γαϊδούρι, θα το κοιτούσες στα δόντια; :P

Δωράκι είναι ο dellakos οπότε μία χαρά απλά.

Όσο για το λειτουργικό από το θείο το είπα. Δεν μου είπανε κάτι. Και τι να μου πούνε δηλαδή, που είχα και πρόβλημα με τα win 7 pro 32bit που ήτανε και γνησιότατα.

Πάω να πάρω και ένα image σημερινό, γιατί κάποια αρχεία θα θέλουν ενημέρωση μόλις επαναφέρω το image που είχα πάρει πριν 2 εβδομάδες. Αντε να δούμε...

Δημοσ.

Καλό κουράγιο!

Off topic

Όταν πρωτοαγόρασα υπολογιστή γύρω στο 1992 αν θυμάμαι καλά, πήρα ένα ολλανδικό Tulip 286 με 256ΜΒ RAM (τιμή πάνω από 250000 δρχ> 10 μηνιαίους μισθούς), που είχε κολλημένο τον επεξεργαστή και τα τσιπ της RAM πάνω στην μητρική. Όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα Windows και για να τρέξεις Excel χρειαζόταν τουλάχιστον 2ΜΒ RAM, έβλεπα τους υπόλοιπους κατόχους "κίτρινων" υπολογιστών να προσθέτουν κάρτες SIMM και εγώ για "αναβάθμιση" δεν μπορούσα παρά μόνο να προσθέσω ένα σειριακό ποντίκι για να τρέχω μ' αυτό τα Norton Utilities σε περιβάλλον DOS φυσικά και να βολεύομαι με το quattro pro για λογιστικό φύλλο. Τρόμαξα να τον ξεφορτωθώ στο 1/10 της αρχικής του αξίας μετά από 2 χρόνια και έκτοτε δεν πήρα πια επώνυμο υπολογιστή.

Αφού όμως στον χάρισαν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, γλύτωσες όμως την τιμωρία!!

Δημοσ.

Αφού όμως στον χάρισαν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, γλύτωσες όμως την τιμωρία!!

χεχε κάτι είναι και αυτό :-D

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=G4Iv7tWYLiY&feature=related φώναξε τα μαστορια

άσχετο είχα πριν κάνα χρόνο παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε η μητρική βέβαια ήταν μια msi με ένα P4 στα 3Ghz αλλά μου το έκανε και σε λινουξ είχα αλλάξει τα πάντα εκτός απο την Cpu και το πρόβλημα επέμενε

ε στην τελική άλλαξα μητρική και ησύχασα

Δημοσ.

Να κάνουν τι τα μαστόρια. Εγώ θέλω να βρώ για το γαμώτο τι στα κομμάτια φταίει. Και πιο πολύ για την εμπειρία.

Από το μεσημέρι είμαι με το Image που είχα κρατήσει πριν 2 εβδομάδες. Ενημερώσεις θα βάζω μία την ημέρα και ελπίζω να βρεθεί άκρη

Δημοσ.

Να βρω εγώ και θα βγάλω ανακοινωθέν. Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει σε αναστολή πάντως

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες μόλις με πήρανε τηλέφωνο από Dell και μου αλλάξανε πορεία πλεύσης. Το νέο σχέδιο έχει ως εξής. Να επαναφέρω το χθεσινό Image του δίσκου που πήρα. Δηλαδή να επαναφέρω το Pc μου στην "προβληματική" κατάσταση. Μετά να κάνω τα παρακάτω

1. Ότι είπε ο isay και πάλι. Reboot χωρίς να μπω windia (το είχα κάνει)

2. Μπαίνω στο bios και το ACPI suspended να το κάνω από S3 -> S1 save exit

3. Με το που θα μπω στα windows και φορτώσει ότι φορτώσει να δώσω restart και να ξαναμπώ στο Bios

4. Να αντιστρέψω και πάλι το S1 σε S3 (δεν κατάλαβα αυτό τι θα κάνει αλλά τεσπα. Εννοώ την αλλαγή και πάλι αλλαγή. Είχα δοκιμάσει να τον δουλέψω στο S1 αλλά το πρόβλημα συνέχιζε)

5. Με το που θα μπω στα windows να πάω power options από control panel και στο select a power plan αντί το balanced (recommended) που έχω εγώ, να επιλέξω το power saver.

Εκεί να του δώσω Put the computer to sleep -> Never

Να κάνω restart και να περιμένω να δω αποτελέσματα.

Πφφφφφφφφφφφφ πάω να το κάνω και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

Περιμένω βρε. Ακόμα δεν έχει κάνει στραβή. Αν δεν το κάνει μέχρι τις 2-3 το πρωι νομίζω το ξεπέρασα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...