manosfp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν γίνει δουλειά τον χαρίζω Με φώναξες; Α τώρα το είδα. Όχι,συγγνώμη, δεν αλλάζω την εξαπυρηνάρα μου με αυτό το καβουρντιστήρι! On topic: καλά ξεμπερδέματα!
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ετοιμαστείτε να σας κουφάνω. Λοιπόν έκανα όσα είπε ο isay. Άλλαξα τις ρυθμίσεις ενέργειας απο τη Διαχείριση Συσκευών. Μετά έδωσα επανεκκίνηση. Από την ώρα που έχω κάνει επανεκκίνηση, μέχρι τώρα δεν έχει μπει σε αναστολή. Το κουφό είναι ότι αν πάω Διαχείριση συσκευών, τα τικ που έβγαλα πριν την επανεκκίνηση σύμφωνα με τις οδηγίες που διάβασα, τα έχει επαναφέρει όπως ήταν πριν. Το μόνο που μένει είναι να συνδέσω 2 usb συσκευές που είχα επάνω μία μία να δω αν το πρόβλημα είναι εκεί. Αλλά ερωτώ, γιατί δεν μπαίνει σε αναστολή αφού οι ρυθμίσεις είναι όπως πριν; Τι άλλαξε; Με φώναξες; Α τώρα το είδα. Όχι,συγγνώμη, δεν αλλάζω την εξαπυρηνάρα μου με αυτό το καβουρντιστήρι! On topic: καλά ξεμπερδέματα! χαχαχαχα καβουρντιστήρι το τέρας μου σύντεκνε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αλλά ερωτώ, γιατί δεν μπαίνει σε αναστολή αφού οι ρυθμίσεις είναι όπως πριν; Τι άλλαξε; Θα απαντησω με το επιστημονικοτατο "ειχε φαει σκαλωμα"
manosfp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το απίθανο. Πλέον με τόσα που έχω δει ότι και να μου πουν δε θα απαντήσω "αποκλείεται". Απο τα παραθύρια όλα να τα περιμένεις! Φιλενάδα σ´αφήνω γιατί πρέπει να πάω να τον δέσω μην κατασπαράξει πάλι κανένα i12 και έχω τρεχάματα!
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Θα απαντησω με το επιστημονικοτατο "ειχε φαει σκαλωμα" j' admire tes connaissances monsieur Επιστημονικότατα λοιπόν λύθηκε Ευχαριστώ όλους Φιλενάδα σ´αφήνω γιατί πρέπει να πάω να τον δέσω μην κατασπαράξει πάλι κανένα i12 και έχω τρεχάματα! Κρυάδες Και για την ιστορία σύνδεσα και τις usb συσκευές και όλα λειτουργούν κανονικά,,,,,,,, μέχρι τώρα δηλαδή
Commendatore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, κάνω κατάχρηση του χώρου της karmen για ένα σχετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Κατ'αρχήν το πρόβλημα αφορά σταθερό υπολογιστή και δεν ξέρω άν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Το pc στήθηκε πάνω σε μία Asus P6T και τροφοδοτείται από το HX620W της Corsair. Ο υπολογιστής μπαίνει σε hibernation (υποθέτω) και αρνείται να επανεκιννήσει με το πληκτρολόγιο ή το mouse. Τις περισσότερες φορές επανέρχεται είτε με: 1. Παρατεταμένο το power ώστε να σβήσει εντελώς και να κάνει νέα εκκίνηση είτε με 2. Συνδυασμό reset και μετά power για να κάνει resuming windows. Στην πρώτη περίπτωση χάνω ότι κάνω εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή, ενώ στη δεύτερη ο υπολογιστής ξεκινά από το σημείο που σταμάτησε ! Να σημειώσω πως τα διαστήματα που το κάνει είναι σχετικά αραιά και ακανόνιστα (μπορεί να εμφανιστεί 3 φορές σε μία εβδομάδα και να ξαναεμφανιστεί μετά από ένα μήνα...). Τί συμβαίνει ρε παιδιά ? Πλέον δεν τον εμπιστεύομαι για δουλειά, από φόβο μήπως τα χάσω όλα!
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδιά επαναφέρω το θέμα grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Η αλλαγή που έκανα στο σύστημα σχετικά με το αρχικό ποστ είναι ότι πλέον έχει windows 7 ultimate 64bit (του θείου μου είναι) Το ξανακάνει. Πήγα και ξαναέκανα αυτά που μου είχε δώσει στο link ο isay. Τώρα τίποτα, έχει μουλαρώσει τελείως. Βέβαια έχω πιο σπάνια αυτό το θέμα. Μπορεί να το κάνει μία φορά μέσα στη μέρα άντε 2. help edit: Επίσης οι συσκευές που τον "ξυπνάνε" φαίνονται ότι είναι το Mouse και το keyboard
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Karmen δεν ανοιγεις ενα ticket στο forum της dell;
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν καταλαβαίνω. Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο να περάσουν απο εδώ. Με τυραννάει εδώ και μία εβδομάδα περίπου με 1-2 αναστολές μέσα στη μέρα. Πέρασα memtest occt το τροφοδοτικο τους δίσκους μου με διαγνωστικά ξανα άλλαξα πληκτρολόγια mouse την Gpu από Furmark Ξέρω ότι δεν μπορεί να είναι θέμα hardware, γιατί πολύ απλά σε άλλο περιβάλλον πέρα απο windows, δεν έχω θέμα. Επίσης όταν τα πρωτοέβαλα τα 64άρια, πάλι δεν είχα θέμα Εχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι καποιο πρόγραμμα μου κάνει την στραβή. Βέβαια μέχρι να βρω ποιο φταίει θα μου πάρει μέρες, αλλά θα σκάσω αν δεν βρω τι τρέχει.
nikomas50 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το software της Microsoft για πληκτρολόγιο και ποντίκι και να τα χρησιμοποιήσεις για λίγο χωρίς τις πρόσθετες λειτουργίες σαν απλά;
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μα δοκίμασα και άλλο mouse και άλλο keyboard. Αυτά της μαμάς dell. Να φταίει το Microsoft software? Ας το κάνω και αυτό. Εδώ έκανα άλλα και αλλά. Αλλά απάντηση θα δώσω αύριο ή αργά το βράδυ. Δεν έχω ιδέα πότε θα το ξανακάνει. Όπως είπα πλέον το κάνει 1 άντε 2 φορές μέσα στη μέρα.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Λοιπόν παππού εγώ τα έβγαλα τα ριμαδοmicrosoftware άλλαξα και τροφοδοτικό. Όλα αυτά πριν μερικές ώρες. Πήγα να δω ταινία, γυρνάω ξανά μανά αναστολή και ναι επαναφορά δεν... θα του αλλάξω και μνήμες και κάρτα γραφικών να θα δω τι θα κάνει και αύριο. edit: εννοείται βέβαια ο άλλος dellakos με το τροφοδοτικό αυτού που μου έχει βγάλει άσπρα μαλλιά, λειτουργεί άψογα χωρίς αναστολές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 edit: Επίσης οι συσκευές που τον "ξυπνάνε" φαίνονται ότι είναι το Mouse και το keyboard Στο pic βλεπω και την καρτα δικτυου σου μαζι με τα αναφερθεντα. Οχι πως παιζει ρολο προς το παρον, μια και δεν εχεις φτασει στο "ποιος ξυπναει το pc" μερος. Μια ιδεα ειναι να παρεις ενα performance file του pc την ωρα που μπαινει σε αναστολη, για να δουμε τι ακριβως συμβαινει εκεινη την ωρα. Θεωρητικα, αυτο το κατι θα καταναλωσει κατι παραπανω σε πορους (ram, cpu, I/O,κλπ,/crossed fingers) με αποτελεσμα να εμφανισει καποιο spike σε καποιο hardware μερος του pc, το οποιο θα φωναζει "να μαι και γω". Το προβλημα ειναι οτι το feature δεν σου εμφανιζεται συχνα, με αποτελεσμα αν ξεκινησεις το capture σημερα και παει σε αναστολη αυριο, θα παρεις ενα αρκετα μεγαλο αρχειο, η αναλυση του θα ναι χρονοβορα, ιδιαιτερα εαν το προβλημα δεν ειναι εμφανες με το πρωτο περασμα. Εαν δεν βγαλεις ακρη με τυχον αλλες λυσεις που θα σου προτεινουν τα παιδια ή με την Dell, εχε κατα νου το post στο blog μου οσον αφορα το windows performance analysis.
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Gi0 χίλια ευχαριστώ και πάλι. Εχω λουστεί μέχρι και με ultrex εδώ και μία εβδομάδα και μόλις αλλάξω τα parts που ΙΣΩΣ (δεν το πιστεύω) να δημιουργούν το θέμα και το αποτέλεσμα θα είναι 0 στο πηλίκο θα κάνω και αυτό. Πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει κάποιο windows update; Ρωτάω γιατί αρχικά δεν είχα πρόβλημα ούτε με τα 64άρια. Επίσης όλα τα προγράμματα που έγιναν εγκατάσταση στο pc, έγιναν την πρώτη μερα (άρα λίγες πιθανότητες δίνω να φταίει κάποιο πρόγραμμα) Μόνο χθες εγκατέστησα το factory format αλλά το πρόβλημα υπήρχε. Θα κάνω και ένα τηλέφωνο στη dell αύριο μπας και... Επίσης να σημειώσω ότι πριν 3 μέρες έκανα και Bios update. Ίδωμεν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αγνωσται αι βουλαι του hardware+software, ειδικα σε laptop οπως ειπα και σε προηγουμενο post του thread Dell forums και ψαχνεις για patterns που ταιριαζουν με τη δικια σου περιπτωση (υποθετω πως το εχεις κανει κ αυτο ηδη), αλλα και παλι κρατας μικρο καλαθι. Στη θεση σου, το τηλ στο Dell θα ηταν σιγουρο αυριο το πρωι και βλεπουμε οπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα