Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το pc της υπογραφής μου τρελάθηκε σήμερα. Λοιπόν σε άσχετα χρονικά διαστήματα μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Όταν μπει, ότι και να κάνω δεν επανέρχεται στην επιφάνεια εργασίας. Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι Reset απο το κουμπί στη κεντρική μονάδα.

Σημειώνω ότι πριν 3 μέρες που τον είχα κλείσει για να πάω ταξίδι όλα λειτουργούσαν κανονικά.

Λοιπόν στον πίνακα ελέγχου έχουμε τα παρακάτω

sshot1ay.png

Uploaded with ImageShack.us

sshot2eh.png

sshot3b.png

Δοκίμασα και αυτό και συνεχίζει και μπαίνει σε αναστολή.

Ιός δεν παίζει και αν παίζει και τον βρω, θαυμάζω τον δημιουργό του.

Να είναι θέμα hardware και να μου κάνει τέτοια προβλήματα;

Έχει τύχει παρόμοιο θέμα σε κανένα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα διαστήματα είπες ότι είναι ακανόνιστα, δηλ. μπορεί να συμβεί μετά από 1 λεπτό ή 30 λεπτά που χεις ν ακουμπήσεις πληκτρολόγιο/ποντίκι, σωστά;

Το πληκτρολόγιο έχει sleep κλπ buttons; Αν ναι, κι έχεις κανα backup πρόχειρο, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το backup για λίγο. Ακραίο αλλά έχει τύχει να δω τέτοιο μισοκολλημένο πλήκτρο.

Κατά τ άλλα συνέχισε το scanning.

edit: Btw "αναστολή λειτουργίας" είναι το sleep ή το hibernate;

Δημοσ.

εισαι σιγουρη οτι μπαινει σε standby mode? κανοντας ενα search στο google για παρομοιο προβλημα, σχεδον ολοι οσοι δινουν απαντηση, λενε οτι ειναι θεμα ειτε τροφοδοτικου, ειτε καποιο hardware που εχει προβλημα.

για δες εδω.

http://www.techsuppo...elp-148068.html

επισης στην τριτη φωτο λεει καπου "Αποδοχη Υβριδικης Αναστολης Λειτουργιας". για δοκιμασε να το απενεργοποιησεις.

Δημοσ.

antonl κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι μου το κάνει ακόμα και όταν γράφω εδώ στο φόρουμ.

Τα διαστήματα ναι είναι εντελώς άσχετα. Το έχει κάνει σε 5 λεπτά και σε 20 λεπτά. Το πιο κουφό είναι ότι μερικές φορές το έκανε ενώ έγραφα.

Το πληκτρολόγιο είναι αυτό

Σκαν έχω κάνει με τα εξής

1) Microsoft Security Essential

2) Malwarebytes Full version

3) Bootable με Kaspersky Rescue Disk 10

Έχω κουφαθεί

Θα δοκιμάσω και με άλλο keyboard και αναφέρω αποτελέσματα.

εισαι σιγουρη οτι μπαινει σε standby mode? κανοντας ενα search στο google για παρομοιο προβλημα, σχεδον ολοι οσοι δινουν απαντηση, λενε οτι ειναι θεμα ειτε τροφοδοτικου, ειτε καποιο hardware που εχει προβλημα.

για δες εδω.

http://www.techsupportforum.com/forums/f10/computer-keeps-going-into-stand-by-mode-help-148068.html

Δοκιμάζω άλλο keyboard για αρχή μια και είναι πιο εύκολο και μετά αρχίζω αλλαγές στο Hardware.

Και ναι μπαίνει σε standby

edit: Άλλαξα πληκτρολόγιο και το ξανάκανε.

Απενεργοποιώ και την υβριδική αναστολή και ξανα λέω αποτελέσματα.

edit2: Τα ίδια και πάλι.

Απο που να αρχίσω; Τροφοδοτικό; Κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

karmen βάλε το δικό του πληκτρολόγιο, κάνε boot με κάποιο linux live cd, παίξε για λίγη ώρα για να δούμε αν είναι θέμα windows ή hardware.

Edit: όταν έκανες έλεγχο με το KARS cd, μπήκε καμία φορά σε standby;

Δημοσ.

Σωστός. Επιστρέφω με νεότερα

Όχι δεν μπήκε σε standby με το Kaspersky. Τον εχω με lived τώρα. Δεν έχει κάνει ακόμα κάτι περίεργο και σε συνδιασμό με την ερώτηση σου περί Kasperskyμάλλον δε θα μπει σε standby.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

Ζορισε τον λίγο. Πχ βάλε τον να παιξει μαζι 2-3 βιντεο απο το youtube και παραλληλα βαλε να βλέπεις καμια ταινια. Καφέ μην τον βάλεις να φτιάξει, δεν γίνεται.

Δημοσ.

Ζορισε τον λίγο. Πχ βάλε τον να παιξει μαζι 2-3 βιντεο απο το youtube και παραλληλα βαλε να βλέπεις καμια ταινια. Καφέ μην τον βάλεις να φτιάξει, δεν γίνεται.

χαχα ωραίο οκ καφέ δε θα του πω να κάνει.

Έλεγχο θερμοκρασίας και σχετικών ρυθμίσεων στο BIOS έκανες;

Λεπόν παππού απο θερμοκρασίες για i7 σκίζω.

Οκ θα τον ζορίσω και θα σας πω. Πάντως μέχρι στιγμής στέκεται σπαθί.

Νεότερα

Άνοιξα παράθυρα, πόρτες με τραγούδια απο youtube, browsersssss, Ταινίες και ότι βρήκα μπροστά μου. Συνεχίζει ακάθεκτος.

Οπότε να υποθέσω πρόβλημα στα γουίντια;

• Moderators
Δημοσ.

Πως εισαι σιγουρη πως μπαινει σε hibernation?Σου βγαζει μηνυμα πως παει σε hibernation?Οταν το επαναφερεις σου βγαζει "Resuming windows?

Δημοσ.

Gi0 στην οθόνη εμφανίζεται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ακριβώς αν πάω έναρξη και επιλέξω Αναστολή λειτουργίας. Η μονάδα δουλεύει κανονικά απλά δεν επαναφέρεται ότι και να κάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Ok.Ειχα γραψει κατι σχετικο και ισως σε βοηθησει τουλαχιστον για να μπορει να επανελθει ο υπολογιστης απο το hibernation χωρις reset, μεχρι να βρεις τι προκαλει το hibernate.Δοκιμασε λιγο αυτο

>powercfg /hibernate /size 100

Δημοσ.

καρμεν για δοκίμασε αυτό που γράφει στο παρακάτω και ειδικά το 2 (device manager, κλπ)

http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3514/t/19328602.aspx

Δεν το βρίσκω απόλυτα λογικό, αλλά δοκίμασε το. Μετά άρχισε να συνδέεις σταδιακά τις συσκευές usb (hub, δίσκοι, κλπ) ανα 5 λεπτά, μήπως απο εκεί έχουμε κάποιο πρόβλημα (βραχυκύκλωμα, φορτίο, προβληματικό τροφοδοτικό, κλπ)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το βρίσκω απόλυτα λογικό, αλλά δοκίμασε το.

Εχω δει"χωρις λογικη" λυσεις για dell laptops που ελεγα, αποκλειεται.Προσφατα σε ενα που σε ασχετες στιγμες σταματουσε να αναγνωριζει οτιδηποτε σε 1 θυρα usb στα windows 7, ενω οι υπολοιπες λειτουργουσαν κανονικα:

"Βγαλε την μπαταρια για 10 λεπτα,αστο εκτος ρευματος και ξαναβαλτην",αν θυμαμαι καλα απο τα forums της dell.Go figure αλλα δουλευειmellow.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...