Προς το περιεχόμενο

Dell 2311h για ερασιτεχνική χρήση σχεδίου

zaico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Έχω την samsung T220 και επειδή σκεφτόμουν για μια οθόνη με καλύτερη απόδοση χρωμάτων και γενικότερα εικόνας προκειμένου να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με σκίτσο –κόμικς στον Η/Υ ( με pen digitizer) αλλά και web browsing χωρίς να δώσω μια περιουσία , πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη Dell θα με καλύψει ?

ποια θεωρείτε αρνητικά από την μέχρι τώρα χρήση σε σχέση με την εικόνα ( όσο πιο εκλαϊκευμένα γίνεται) γιατί κάτι διάβασα στο φόρουμ αλλά δεν πολύκαταλαβα εάν το αντιλαμβάνεται ο μέσος χρήστης ?

κάρτα γραφικών έχω ΑΤΙ 4850 512 MB

Δημοσ.

με τιποτα φιλε μου.εγω εμεινα απογοητευμενος απο αυτην την οθονη.αλλα την χρησιμοποιω γιατι δεν εχω αλλη και δεν θελω να δωσω χρηματα για οθονη.εχει πολυ backlight bleeding οταν ειναι βεβαια σε σκοταδι. αλλα αν ειναι φωτεινη η οθονη σου τοτε δεν θα το καταλαβεις και αγορασε την.

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ είχα όπως και εσύ την Samsung Τ220 και της πούλησα και πήρα 2 U2311h. Η U2311h προφανώς είναι αισθητά καλύτερη από την T220 και σε απόδοση χρωμάτων και γενικότερα εικόνας. Πιστεύω πως για ερασιτεχνική χρήση σκίτσου αλλά και για browsing που λες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αυτό το εύρος τιμών.

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται μεγάλη ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων κλπ καθώς έχει τα προβλήματά της. Ο μέσος χρήστης δεν τα καταλαβαίνει ιδιαίτερα είναι η αλήθεια. Επίσης για να πάρεις κάτι καλύτερο πρέπει να "ματώσεις" αρκετά..

Θα σου πρότεινα να μπεις στην ομαδική παραγγελία για την πάρεις ακόμα πιο φθηνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...