gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας Insomniacs Εδω και τρια χρονια εχω αγορασει μια οθονη. Την LG l1900r (http://www.amazon.co.uk/LG-L1900R-Monitor-Tilt-2000/dp/tech-data/B000ICHDRI/ref=de_a_smtd) To link ειναι απο amazon γιατι δεν το εβρισκα στο επισημο site της LG. Η συγκεκριμενη εδω και καμια βδομαδα εχει χαλασει το τροφοδοτικο της (ειναι εξωτερικο οπως στα laptop) και τρεμοπαιζει συνεχως. Ειδα οτι η ζημια οφειλεται σε δυο χαλασμενους πυκνωτες μεσα στο τροφοδοτικο. Τωρα λοιπον ψαχνω για αλλο τροφοδοτικο για το οποιο ξερω μονο οτι δινει 12volt και 3.5Ampere στην οθονη. Συγκεκριμενα εχω ηδη βρει ενα για το οποιο ομως δεν ειμαι σιγουρος αμα μπορει να κανει την δουλεια του. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936296 Οποτε θα ηθελα την γνωμη σας για το τροφοδοτικο ή να μου προτεινετε κατι αλλο.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βγάλε μια φωτό το τροφοδοτικό. Αν απλά έχουν χαλάσει οι πυκνωτές τους αλλάζει πολύ εύκολα αν όχι εσύ ή κάποιος φίλος σου που ξέρει σε κάποιο κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών. Μόλις είδα στο λινκ ότι έχει μόνο 12 ευρώ. Αν δεν έχεις κάποιο φίλο να στους αλλάξει, είναι πολύ φθηνοί, τότε αγόρασε καινούργιο, δεν αξίζει να το πας σε κάποιο μαγαζί να στους αλλάξουν.
gega Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βγάλε μια φωτό το τροφοδοτικό. Αν απλά έχουν χαλάσει οι πυκνωτές τους αλλάζει πολύ εύκολα αν όχι εσύ ή κάποιος φίλος σου που ξέρει σε κάποιο κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών. Μόλις είδα στο λινκ ότι έχει μόνο 12 ευρώ. Αν δεν έχεις κάποιο φίλο να στους αλλάξει, είναι πολύ φθηνοί, τότε αγόρασε καινούργιο, δεν αξίζει να το πας σε κάποιο μαγαζί να στους αλλάξουν. Δυστηχως γνωστο δεν εχω κανενα να μου κανει αυτη τη δουλεια. Επισης χερι σε τροφοδοτικο που δουλευει σχεδον καθε μερα δεν προκειται να βαλω. Οσο για το λινκ ειναι το μονο που εχει μονο 12 ευρω ενω ολα τα αλλα κανουν απο 30ευρα και πανω. Για τις φωτογραφιες λες στην ετικετουλα του τροφοδοτικου ή απο το εσωτερικο του που φαινονται οι πυκνωτες σκασμενοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.