overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για να το κατευασω? το speedfun ειναι καλο?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ποιες θερμοκρασιες σε ενδιαφερουν βασικα; αν θες να εχεις μια γενικη αποψη(cpu,gpu mobo) κατεβασε το hwmonitor η ακομη καλυτερα το everest αν θες μονο cpu ,core temp,real temp αν θες μονο gpu, gpu-z(η το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι το msi afterburner εχει και δυνατοτητες υπερχρονισμου της καρτας)
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Link για δειτε μια.το δευτερο ποτε παει στο 46 και ποτε μενει 44 απο το everest CPU #1 / Core #1 78 % ολα τα αλλα ειναι κατω απο 50 (τα αλλα 5 clocks) αλλα αυτο παε και μεχρι 90. πρεπει να το κατευασω ή ειναι φυσιολογικο?
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορεις να βγαλεις τη φωτο και να την ποσταρεις εδω μεσω imageshack? ποιον επεξεργαστη εχεις?
parsifal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Link αλλο εννουσα, τελος παντων... δεν βοηθας και πολυ ομως ενταξει φαινεται οτι εχεις τον 1090 ο ενας πυρηνας εχει 90% load, ετρεχες κανενα προγραμμα περα απο το mozilla, everest? 44 βαθμοι idle νομιζω ειναι πολλοι
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ακουω και μουσικη :lol: κλεισε ολα τα προγραμματα αστο κανενα 5λεπτο να "ηρεμησει" και δες θερμοκρασιες παλι αν εχεις παλι 40αρια+ ειναι σχετικα ψηλες
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τωρα το 4ο ανεβηκε στα 90 και ολα τα αλλα ειναι κατω απο 20.....
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τωρα το 4ο ανεβηκε στα 90 και ολα τα αλλα ειναι κατω απο 20..... προφανως εκτελουνται καποιες διεργασιες που απαιτουν καποια επεξεργαστικη ισχυ...
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 βασικα εχω ενα κουτι που παιρνει και στο πλαι 2 ανεμιστηρες. το ενα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το ανεμιστηρα του επεξεργαστη και βαζει μεσα αερα και το αλλο το εχω βαλει να βγαζει τον αερα. αλλα δεν νομιζω να ειναι απο αυτο το προβλημα γιατι και ο απο πισω βαζει αερα οπως επισης και ο απο πανω. δηλαδη θα δημιουργησει αυτο το πραγμα κανενα προβλημα? δηλαδη να ειναι στο 90 ο ενας πυρηνας??? (πυρηνας = clock σωστα?)
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αμα βαζεις απο παντου δεν γινεται δουλεια... αρχικα πρεπει να υπαρχει ενας μπροστα να βαζει μεσα αερα και ενας πισω ιδιας η μεγαλυτερης ισχυος για να βγαζει τον αερα μετα αρχιζεις και βαζει πανω κατω δεξια και οπου θες... αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, και μονο με την στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη νομιζω θα επρεπε να εχεις πιο χαμηλες θερμοκρασιες
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη τα ανεμιστηρακια δεν χρειαζεται να τα αλλαξω μεριες? και εχω 1 πανω που βαζει,1 πισω που επισης βαζει,στα πλαινα 2 (το πανω βαζει το κατω βγαζει) και μπροστα κατω ενα που βαζει (στους σκληρους δισκους ειναι) η ψυκτρα του επεξεργαστη προς τα που παει τον αερα? προς τον επεξεργαστη ή προς το υπολοιπο κουτι?
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη τα ανεμιστηρακια δεν χρειαζεται να τα αλλαξω μεριες? και εχω 1 πανω που βαζει,1 πισω που επισης βαζει,στα πλαινα 2 (το πανω βαζει το κατω βγαζει) και μπροστα κατω ενα που βαζει (στους σκληρους δισκους ειναι) η ψυκτρα του επεξεργαστη προς τα που παει τον αερα? προς τον επεξεργαστη ή προς το υπολοιπο κουτι? η ροη του αερα μεσα στο κουτι ειναι οτι να ναι... προσωπικα θα εβαζα εναν η και δυο αμα χωρανε μπροστα να τραβανε αερα μεσα, μετα θα εβαζα εναν η και δυο αμα χωρανε πισω να τραβανε αερα απο μεσα, προσοχη οι πισω να ειναι πιο δυνατοι απο τους μπροστα και μετα οσοι περισσευαν θα τους εβαζα να φυσανε προς τα μεσα απο το πλαι, πανω κτλ... πολλοι αναμιστηρες ομως ρε γμτ η ψυκτρα του επεξεργαστη φυσαει προς αυτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.