mix@lis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 2 χρόνια έχω το macbook το 13αρι το aluminium (unibody).Όλα καλά, απλά η μπαταρία τον τελευταίο καιρό τον έχει πάρει αρκετά και θέλω να πάρω καινούργια.Επειδή ο πατέρας μου βρίσκεται στην Κίνα να την πάρει απο εκεί ή είναι καλύτερα να την παραγγείλω απο document ας πούμε;Είτε απο εδώ είτε απο εκεί είναι το ίδιο;Στην Αμερική παρασκευάζονται όλες;Ρωτάω γιατί φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά στο λαπτοπ....εσεις τι λέτε; Ευχαριστώ...
iznodur Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μόνο απο την System Graphs μην την πάρεις .. ] Φίλε μου καλύτερα να πάρεις γνήσια official , όπου την βρεις πιο φθηνά , θα έλεγα μάλλον απο Κίνα αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ στο θέμα γνησιότητας
tarantules Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παράγγειλε από εδώ.Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το μαγαζί.Έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα
February 30 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω, ότι στο θέμα μπαταρίας καλύτερα να πάρεις μια γνήσια.
mix@lis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 και πως διακρίνω αν είναι γνήσια μία μπαταρία;
tarantules Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν τίθεται θέμα γνησιότητας ή μή.Καμία εταιρία δεν έχει αποκλειστικό τμήμα κατασκευής μπαταριών.Τη δουλειά την αναθέτουν σε τρίτους κατασκευαστές και μετά οι εταιρίες κολάνε με αυτοκόλλητο το λογότυπό τους.Όπως στα κινητά που βλέπεις πάνω στη μπαταρία να γράφει Nokia.Η Nokia ΔΕΝ κατασκευάζει μπαταρίες.Μην τρώτε κουτόχορτο.Ειδικά στα καταστήματα Γερμανός, αυτή την καραμέλα με τη γνησιότητα την έχουν ως νούμερο 1 επιχείρημα για να σε φοβήσουν και να πάρεις τη "γνήσια" που φυσικά και είναι πιο τσιμπημένη η τιμή της από την "ημιτασιόν". Ειδικά στο site που σου πρότεινα οι μπαταρίες τους είναι κορυφαίες.Πήρα 2 μπαταρίες για το PDA μου και είναι σκυλιά.Η εταιρία κατασκευής είναι από Hong Kong και ονομάζεται Cameron Sino Technology.Στην αρχή γέλαγα κι εγώ μόλις το είδα και λέω πάει μούφα πήρα.Μετά έβαλα στο google και έψαξα και είδα οτι η εταιρία είναι κολοσός...
mix@lis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, τελικά σκέφτομαι να πω στον πατέρα μου να την πάρει απο κίνα....ελπίζω να μην κάνει κανένα μπαμ το λαπτοπ.....
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα θα αγοραζα μπαταρια απο καποιο καταστημα οπως document πχ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,για 30-40 ευρω διαφορα δεν βαζω σε κινδυνο μηχανημα 1300 ευρω,,φυσικα καμμια εταιρια δεν φτιαχνει μπαταριες,αλλα θελω να πιστευω οτι η apple και η καθε apple τους βαζει να εφαρμοζουν καποια στανταρ ποιοτητας,την καλημερα μου σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.