hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς πώς να το κάνω αυτό...; Δηλαδή να κλειδώνει το σύστημα με τον κωδικό που έχω στο PC...; Υπάρχει και η δυνατότητα ενώ είναι κλειδωμένο να δουλεύει από πίσω το Internet ενώ π.χ κατεβάζω κάτι να μην σταματάει... ( Internet Download Manager )
ApSiMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αν βάλεις screensaver και ενεργοποιήσεις το να ζητάει κωδικό για την ενεργοποίηση της οθόνης? Κάπου υπάρχει η επιλογή "on resume display logon screen"
hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αν βάλεις screensaver και ενεργοποιήσεις το να ζητάει κωδικό για την ενεργοποίηση της οθόνης? Κάπου υπάρχει η επιλογή "on resume display logon screen" Μπορείς να γίνεις κάπως ποιο συγκεκριμένος φιλέ? Δηλαδή εάν δεν βάλω screen saver δεν γίνεται? Εγώ έχω επιλογή να κλείνει η οθόνη από την παροχή ενέργειας μετά από 5 λεπτά... εκεί θέλω και να κλειδώνει το σύστημα... Φιλικά ,
ApSiMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δεξί κλικ στο desktop-->personalize-->screen saver-->επιλέγεις το screen saver που επιθυμείς (αν δεν θες κανένα βάλε το blank)--> τσεκάρεις την επιλογή on resume display logon screen που είναι ακριβώς δίπλα. Είμαι σε υπολογιστή με Vista αυτή τη στιγμή οπότε ίσως υπάρχει κάποια μικρο-διαφορά με τα 7. Την βασική ιδέα πιστεύω την έπιασες. Αν θες ρύθμισε τον χρόνο για το screen saver ίδιο με το σβήσιμο της οθόνης.
hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δεξί κλικ στο desktop-->personalize-->screen saver-->επιλέγεις το screen saver που επιθυμείς (αν δεν θες κανένα βάλε το blank)--> τσεκάρεις την επιλογή on resume display logon screen που είναι ακριβώς δίπλα. Είμαι σε υπολογιστή με Vista αυτή τη στιγμή οπότε ίσως υπάρχει κάποια μικρο-διαφορά με τα 7. Την βασική ιδέα πιστεύω την έπιασες. Αν θες ρύθμισε τον χρόνο για το screen saver ίδιο με το σβήσιμο της οθόνης. Ευχαριστώ φίλος τώρα το έπιασα...!!! Να είσαι καλά...
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αν θες παντως μπορεις να κανεις αλλαγη χρηστη και να το αφησεις σ αυτη την οθονη τι εννοω οταν ανοιγεις το πισι εχεις την welcome screen,επιλεγεις λογαριασμο,μπαινεις Σ αυτο φανταζομαι ισως εχεις και κωδικο προσβασης Ε πατα αποσυνδεση χρηστη->αλλαγη και αστο σ αυτη την οθονη και τα παντα δουλευουν απο πισω και εσυ μπορεις να κλειδωσεις τον λογαριασμο σου Στα 7 δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει και η συντομευση (κουμπι windows[αυτο διπλα απο το ctrl]και L)
hackertom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αν θες παντως μπορεις να κανεις αλλαγη χρηστη και να το αφησεις σ αυτη την οθονη τι εννοω οταν ανοιγεις το πισι εχεις την welcome screen,επιλεγεις λογαριασμο,μπαινεις Σ αυτο φανταζομαι ισως εχεις και κωδικο προσβασης Ε πατα αποσυνδεση χρηστη->αλλαγη και αστο σ αυτη την οθονη και τα παντα δουλευουν απο πισω και εσυ μπορεις να κλειδωσεις τον λογαριασμο σου Στα 7 δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει και η συντομευση (κουμπι windows[αυτο διπλα απο το ctrl]και L) Έλεγα απλά για αυτόματο κλείδωμα όταν λείψω για λίγο π.χ αυτό να έχει κλειδώσει... σαν τα κινητά... :-P
nikomas50 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο προγραμματάκι για όλες τις δουλειές αυτού του είδους είναι το PowerOff 3.0.1.3 το οποίο είναι free και το κατεβάζεις από εδώ: http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/PowerOff.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.