Tony Montana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Να δημιουργηθεί πρόγραμμα σε PASCAL στο οποίο να εισάγονται από τον χρήστη οι ηλικίες του πληθυσμού μίας περιοχής σε έναν μονοδιάστατο πίνακα. Για ηλικίες μέχρι 13 ετών το πρόγραμμα θα τυπώνει στην οθόνη “CHILD”, μέχρι 30 ετών θα τυπώνει “YOUNG”, μέχρι 60 ετών θα τυπώνει “MIDDLE-AGED” και άνω των 60 ετών θα τυπώνει “ELDER”. Η εισαγωγή ηλικιών θα περατώνεται με ηλικία μηδέν και θα εκτυπώνεται στην οθόνη το πλήθος των ηλικιών καθώς και η μέση ηλίκια του πληθυσμού. Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει..
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 για κανε μια προσπαθεια ειναι παρα πολυ ευκολη
Tony Montana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 για κανε μια προσπαθεια ειναι παρα πολυ ευκολη σε παρακαλωωω πς μου
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ρε φιλε με ολο το θαρρος σε 2 ωρες ζητας να σου λυσουν 2 ασκησεις... στην σχολη δεν πατας καθολου?
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 σε παρακαλωωω πς μου λυπαμαι , αλλα επειδη διαφωνω καθετα με την τακτικη σου δεν προκειται να βοηθησω. τη συμβουλη μου στην εδωσα.
Tony Montana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ρε φιλε με ολο το θαρρος σε 2 ωρες ζητας να σου λυσουν 2 ασκησεις... στην σχολη δεν πατας καθολου? το δίνω 2η φορά αυτό το μάθημα και δεν ήθελα να κοπώ πάλι, γι αυτό ήθελα κάποιον που ξέρει να λύνει αυτές τις ασκήσεις για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω στις παρόμοιες που θα έπεφταν.και δεν σπουδάζω κάτι σχετικό, απλά είναι το μόνο μάθημα σχετικό με πληροφορική.
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 το δίνω 2η φορά αυτό το μάθημα και δεν ήθελα να κοπώ πάλι, γι αυτό ήθελα κάποιον που ξέρει να λύνει αυτές τις ασκήσεις για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω στις παρόμοιες που θα έπεφταν.και δεν σπουδάζω κάτι σχετικό, απλά είναι το μόνο μάθημα σχετικό με πληροφορική. εγω δινω μαθηματα και για 4η και 5η φορα... δηλαδη εχεις την εκφωνηση και δεν ξερεις την λυση? αμα σας εχει δωσει 10 ασκησεις δηλαδη θα ανεβασεις τις εκφωνησεις 10 ασκησεων για να σου τις λυσουν τα παιδια? μπορει να μην ειναι κατι αμεσο με το αντικειμενο που σπουδαζεις αλλα εφοσον το μαθημα ειναι της σχολης σου ειναι μερος του προγραμματος σπουδων σου στη τελικη θα μου πεις "τραβας κανενα ζορι", αλλα δεν ειναι αυτη λογικη... φιλικα παντα
virxen75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Να δημιουργηθεί πρόγραμμα σε PASCAL στο οποίο να εισάγονται από τον χρήστη οι ηλικίες του πληθυσμού μίας περιοχής σε έναν μονοδιάστατο πίνακα. Για ηλικίες μέχρι 13 ετών το πρόγραμμα θα τυπώνει στην οθόνη “CHILD”, μέχρι 30 ετών θα τυπώνει “YOUNG”, μέχρι 60 ετών θα τυπώνει “MIDDLE-AGED” και άνω των 60 ετών θα τυπώνει “ELDER”. Η εισαγωγή ηλικιών θα περατώνεται με ηλικία μηδέν και θα εκτυπώνεται στην οθόνη το πλήθος των ηλικιών καθώς και η μέση ηλίκια του πληθυσμού. Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει.. είναι σχεδόν ίδια με αυτή που σου έλυσα. γράψε σύμφωνα με αυτήν ότι μπορείς να στην διορθώσω
Tony Montana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εγω δινω μαθηματα και για 4η και 5η φορα... δηλαδη εχεις την εκφωνηση και δεν ξερεις την λυση? αμα σας εχει δωσει 10 ασκησεις δηλαδη θα ανεβασεις τις εκφωνησεις 10 ασκησεων για να σου τις λυσουν τα παιδια? μπορει να μην ειναι κατι αμεσο με το αντικειμενο που σπουδαζεις αλλα εφοσον το μαθημα ειναι της σχολης σου ειναι μερος του προγραμματος σπουδων σου στη τελικη θα μου πεις "τραβας κανενα ζορι", αλλα δεν ειναι αυτη λογικη... φιλικα παντα Φυσικά και δεν θα ανέβαζα 10 ασκήσεις,2 μας έδωσαν και γι αυτο τις έβαλα, επειδή ήταν λίγες. Απλά παρακάλεσα όποιον ήξερε να με βοηθήσει. Όταν κάποιος θέλει βοήθεια και μπορώ να του την προσφέρω, το κάνω χωρίς να σκέφτομαι χίλια δυο. Δεν ήταν κάτι κακό. Ο πατέρας που είναι μαθηματικός, όποτε του στέλνουν ασκήσεις σε διάφορα forum, τις λυνει κα βοηθάει τα παιδιά και τους συναδέλφους του. Πιστέυω ότι είναι κάτι πολύ λογικό αυτό που λέω... είναι σχεδόν ίδια με αυτή που σου έλυσα. γράψε σύμφωνα με αυτήν ότι μπορείς να στην διορθώσω Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Δε χρειάζεται τώρα, την έχω κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.