Προς το περιεχόμενο

ποιό είναι το χειρότερο συναίσθημα?

professor chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ κοιτάω τον τοίχο καμια φορά σαν να την έχω πιεί αλλά δεν έχω πιεί ούτε τσάι. Είμαι καλά γιατρέ;

Φυσικό είναι και εγώ το παθαίνω πολλές φορες. ^_^

Δημοσ.

Να ξυπνας μετα απο τρελο μεθυσι, και η μνημη σου να ειναι κενη, και (λογω επαναληψης), να αναρωτιεσαι τι μαλακιες μπορει να εκανες παλι και να εγινες για μια ακομη φορα ρεζιλι. Και καθε κομματι στο παζλ, που θα βαζουν οι φιλοι (που κι αυτοι θα θυμουνται απο λιγα), θα σε κανει να νιωθεις χειροτερα.

Δημοσ.

Πρώτα απόλα λέει πιο είναι το χειρότερο συναίσθημα.

Και απαντάω (...) να μην νιώθεις συναισθήματα τίποτα.

Δεν παρερμήνευσα τίποτα. Εκτός αν η χειρότερη σκέψη είναι να μη σκέφτεσαι τίποτα και ο χειρότερος πόνος αυτός που δεν πονάει και το χειρότερο χρώμα είναι το διαφανές.

Δημοσ.

Το να έρχονται οι πανελλήνιες για δεύτερη φορά και να νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα δεν έχω διαβάσει όσο πρέπει ότι θα πατώσω και όλα τα σχετικά.... :mad: :mad:

Δημοσ.

Δεν παρερμήνευσα τίποτα. Εκτός αν η χειρότερη σκέψη είναι να μη σκέφτεσαι τίποτα και ο χειρότερος πόνος αυτός που δεν πονάει και το χειρότερο χρώμα είναι το διαφανές.

Μην παίζουμε με τις λέξεις. Το είπα καθαρά το χειρότερο συναίσθημα είναι να νιώθεις κενός. Οποιος διαφωνεί προσωπική μου γνώμη είναι και δεν προσπαθώ να την περάσω σε κάποιον είτε είναι σωστή είτε λάθος. ^_^

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι να κάνεις ότι μπορείς για κάποιον και αυτός απλά να μην δίνει τίποτα για εσένα!

Όπως και το να χάνεις κάποιον που αγαπάς!

Δημοσ.

Το άγχος και οι κόμποι στο στομάχι πριν από οποιουδήποτε είδους δοκιμασία (είτε λέγεται πανελλήνιες, είτε εξεταστικές, συνεντεύξεις για δουλειά κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...