nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ κοιτάω τον τοίχο καμια φορά σαν να την έχω πιεί αλλά δεν έχω πιεί ούτε τσάι. Είμαι καλά γιατρέ; Φυσικό είναι και εγώ το παθαίνω πολλές φορες.
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το να συνηθίζεις την απώλεια κάποιου. αυτο. και να χεζεσαι και να μην βρησκεις τουαλετα.
pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Να ξυπνας μετα απο τρελο μεθυσι, και η μνημη σου να ειναι κενη, και (λογω επαναληψης), να αναρωτιεσαι τι μαλακιες μπορει να εκανες παλι και να εγινες για μια ακομη φορα ρεζιλι. Και καθε κομματι στο παζλ, που θα βαζουν οι φιλοι (που κι αυτοι θα θυμουνται απο λιγα), θα σε κανει να νιωθεις χειροτερα.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πρώτα απόλα λέει πιο είναι το χειρότερο συναίσθημα. Και απαντάω (...) να μην νιώθεις συναισθήματα τίποτα. Δεν παρερμήνευσα τίποτα. Εκτός αν η χειρότερη σκέψη είναι να μη σκέφτεσαι τίποτα και ο χειρότερος πόνος αυτός που δεν πονάει και το χειρότερο χρώμα είναι το διαφανές.
nik324 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το να έρχονται οι πανελλήνιες για δεύτερη φορά και να νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα δεν έχω διαβάσει όσο πρέπει ότι θα πατώσω και όλα τα σχετικά....
EyeofOne Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 όταν σε περιμένει ο οδοντίατρος χαμογελώντας....
Vintage Jewel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 όταν σε περιμένει ο οδοντίατρος χαμογελώντας.... Α εμενα πολυ μου αρεσει αυτο! Χαμογελαω και γω.
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν παρερμήνευσα τίποτα. Εκτός αν η χειρότερη σκέψη είναι να μη σκέφτεσαι τίποτα και ο χειρότερος πόνος αυτός που δεν πονάει και το χειρότερο χρώμα είναι το διαφανές. Μην παίζουμε με τις λέξεις. Το είπα καθαρά το χειρότερο συναίσθημα είναι να νιώθεις κενός. Οποιος διαφωνεί προσωπική μου γνώμη είναι και δεν προσπαθώ να την περάσω σε κάποιον είτε είναι σωστή είτε λάθος.
marduc812 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το χειρότερο είναι να κάνεις ότι μπορείς για κάποιον και αυτός απλά να μην δίνει τίποτα για εσένα! Όπως και το να χάνεις κάποιον που αγαπάς!
kk1991 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 όταν σε περιμένει ο οδοντίατρος χαμογελώντας.... αυτο ειναι απλα τρομος
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Όταν είσαι άρρωστος και ξέρεις οτι από στιγμή σε στιγμή θα κάνεις εμετό και περιμένεις πάνω από τη λεκάνι να έρθει η ώρα...
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Tο αγχος επισης για τα αγχωτικα τυπακια σαν και μενα.
BadBoy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το άγχος και οι κόμποι στο στομάχι πριν από οποιουδήποτε είδους δοκιμασία (είτε λέγεται πανελλήνιες, είτε εξεταστικές, συνεντεύξεις για δουλειά κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.