freedubus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το αίσθημα οτι το θηλυκό απέναντι δεν ανταποκρίνεται ούτε τόσο λίγο γιατί είναι πιασμένο. Ούτε στον εχθρό μου.
skywritergr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Η μοναξιά, να θές να μιλήσεις σε κάποιον και να μην μπορείς. Ιδιαιτέρως δε, όταν είσαι μόνος ανάμεσα σε πολλούς.
Ceridwen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 helplessness να μην μπορείς να ελέγξεις ούτε στο ελάχιστο αυτά που συμβαίνουν ή ξέρεις ότι θα συμβούν.
Garnele Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Η ζήλια. Σε οποιοδήποτε τομέα. Ειλικρινά δεν έχω χειρότερο. Και είναι ότι δεν επηρεάζει μόνο αυτόν που τη νιώθει, κουρελιάζει και τα νεύρα των τριγύρω. Σε φάση να κι αν κάτσει, να κι αν δεν κάτσει, το να ζηλεύεις αυτόν που του έκατσε όμως (η κατάσταση εννοώ βρωμόμυαλοι) είναι η επιτομή της μαλακίας.
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγω θα πω ο φοβος .Ναι σε προστατευει μερικες φορες αλλα ....
mitsikas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Η δυσκοιλιότητα. Να ξέρεις ότι έχεις να χέσεις μια βδομάδα, να πηγαίνεις στο θρόνο και πάλι να μη βγαίνει ούτε ένα τόσο δα σβολάκι. Δράμα. Και να νιώθεις σκατά που δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα σκατά και μέσα σου να είσαι γεμάτος σκατά και να το ξέρεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε καν με καθαρτικό. Χέσε μέσα να πούμε. Ούτε στον εχθρό σου. Όλα τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα λύνονται.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ήμουν έτοιμος να γράψω η στέρηση της ελευθερίας, αλλά μετά το post του mitsika άλλαξα γνώμη
skipperas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 και σ´αυτό το topic στο χέσιμο το γυρίσαμε!! Btw χειρότερο συναίσθημα απ´τη μοναξιά δεν υπάρχει..
mitsikas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 και σ´αυτό το topic στο χέσιμο το γυρίσαμε!! Btw χειρότερο συναίσθημα απ´τη μοναξιά δεν υπάρχει.. Γιατί είναι η ουσία της ζωής. Όλα από εκεί ξεκινάνε και εκεί τελειώνουν. Από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο συναίσθημα θα έρθει η ώρα που θα το αναζητήσεις. Γιατί είναι σαν την πρέζα. Όσο σου λείπει τόσο το ζητάς. Σκέψου να είσαι μόνος και να έχεις πρόβλημα και με το χέσιμο. Μπρρρ φρίκη. Ξεχνάς τη μοναξιά, ξεχνάς και τα πάντα, ξεχνάς και τα όλα. Σκέψου να είσαι ερωτευμένος και η κοπέλα να μη σε θέλει. Και από την άλλη να έχεις πρόβλημα και με το χέσιμο. Τί θα ξεχάσεις γρηγορότερα; Την κοπελιά ή το χέσιμο; Σκέψου να έχεις 1002 ψυχολογικά προβλήματα και από πάνω να έχεις πρόβλημα και με το χέσιμο. Νομίζεις ότι εκείνη τη στιγμή θα μπορείς να θυμάσαι ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα; Το μόνο που θα σκέφτεται το μυαλό σου θα είναι η τουαλέτα! Ψυχολογικά προβλήματα; Πρόμπλεμ σόλβντ!
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 το απόλυτο τίποτα να νιώθεις ένα κενό λες και την έχεις πιει και κοιτάς για ώρες τον τοίχο ένα πράγμα.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ποιος είναι ο χειρότερος πόνος: nicoc89: Το μούδιασμα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ποιος είναι ο χειρότερος πόνος: nicoc89: Το μούδιασμα. Πρώτα απόλα λέει πιο είναι το χειρότερο συναίσθημα. Και απαντάω το κενό να μην νιώθεις συναισθήματα τίποτα. Και έδωσα ένα παράδειγμα όταν την έχεις πιει μονος σου (που δεν είναι normal αυτό) και κάθεσαι και κοιτάς τον τοίχο χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα χαμένος πως το λένε. αλλα το παρερμήνευσες αυτό που είπα
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ κοιτάω τον τοίχο καμια φορά σαν να την έχω πιεί αλλά δεν έχω πιεί ούτε τσάι. Είμαι καλά γιατρέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.