Προς το περιεχόμενο

Κουτί εως 50 ευρώ

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι άλλο κοίταγα στο Σκρούτζ κι έπεσα πάνω σε αυτό το κουτί.

Το έχει δει κανείς απο κοντά;

Λέει τίποτα;

Πάνω το τροφοδοτικό; μη χρωματισμένο εσωτερικό;

elite 430 ftw

Δημοσ.

Κάτι άλλο κοίταγα στο Σκρούτζ κι έπεσα πάνω σε αυτό το κουτί.

Το έχει δει κανείς απο κοντά;

Λέει τίποτα;

Για 50Ε δεν λέει και κάτι μιας και παίρνεις αυτό που πήρε ο UpToDate_

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να πάω σήμερα κιόλας να πάρω αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm

Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση;

σου προτείνω να το χτηπήσεις έχει και πολλές θέσεις για ανεμιστήρες!

Δημοσ.

ραφαήλ για τα καλώδια που λέγαμε..

dsc02710g.jpg

Σίγουρα το χειρότερο τροφοδοτικό για cable management.. αδικώ το κουτάκι :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ UpToDate_ που με θυμήθηκες.

Ναι το τροφοδοτικό το αδικεί πάρα πολύ το κουτί έχω δει και άλλα συστήματα με το συγκεκριμένο και ήταν πάρα πόλη συμμαζεμένα αν μπορείς κάνε μια προσπάθεια να τα μαζέψεις από πίσω.

Καλορίζικο B)

Δημοσ.

Πίσω δεν έχει χώρο :Ρ

Σήμερα του κότσαρα και τον 2500k .. όταν παω σπιτι θα τραβήξω φώτο να δεις τι μπουρδέλο έχει γίνει ;Ρ

Δημοσ.

Πολύ καλή ευκαιρία το silverStone καθώς το τσιμπήσαμε πολλοί αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να πάρεις ένα modular. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει και παραθύρι το κουτάκι.

Μπορείς σίγουρα όμως πολύ καλύτερα αν χρησιμοποιήσεις δεματικά (tire up) και πιάσεις όμορφα τα περισσευούμενα καλώδια και τις προεκτάσεις τους τις βάλεις στον κενό χώρο των hdd trays. Χρησιμοποίησε δεματικά και για τα υπόλοιπα που χρησιμοποιείς για να μην πετάνε δεξιά - αριστερά.

Βέβαια αν δεν σε χαλάει δεν υπάρχει θέμα. :P

Δημοσ.

Πολύ καλή ευκαιρία το silverStone καθώς το τσιμπήσαμε πολλοί αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να πάρεις ένα modular. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει και παραθύρι το κουτάκι.

Μπορείς σίγουρα όμως πολύ καλύτερα αν χρησιμοποιήσεις δεματικά (tire up) και πιάσεις όμορφα τα περισσευούμενα καλώδια και τις προεκτάσεις τους τις βάλεις στον κενό χώρο των hdd trays. Χρησιμοποίησε δεματικά και για τα υπόλοιπα που χρησιμοποιείς για να μην πετάνε δεξιά - αριστερά.

Βέβαια αν δεν σε χαλάει δεν υπάρχει θέμα. :P

Στο tray των hdd άμα βάλω καλώδιο με λίγο κούνημα θα πάνε τα καλώδια στον μπροστινό ανεμιστήρα και μετάαα..

Το μάμησα με τα tire-up.. :Ρ θα ανεβάσω φωτογραφίες σε λίγο!

Δημοσ.

Στο tray των hdd άμα βάλω καλώδιο με λίγο κούνημα θα πάνε τα καλώδια στον μπροστινό ανεμιστήρα και μετάαα..

Το μάμησα με τα tire-up.. :Ρ θα ανεβάσω φωτογραφίες σε λίγο!

Θα τα δέσεις με tire up στο πλάι των trays και δεν θα πάνε πουθενά. :P

Περιμένουμε φωτό. :)

Δημοσ.

Θα τα δέσεις με tire up στο πλάι των trays και δεν θα πάνε πουθενά. :P

Περιμένουμε φωτό. :)

Βασικά δεν βολεύουν άμα τα βάλω εκεί.. έφαγα 3 ώρες για να στήνω το pc.Κάτι καλύτερο με το συγκεκριμένο κουτί/τροφοδοτικό δεν γίνεται

dsc02712ws.jpg

dsc02713o.jpg

Μπουρδελάκι αλλά για τα 45 του ευρώ τίμιο..

Όταν γυρίσω απο καλοκαιράκι που θα έχω και χρήματα μάλλον θα τιμήσω κάποιο άλλο :ρ

Δημοσ.

Βασικά δεν βολεύουν άμα τα βάλω εκεί.. έφαγα 3 ώρες για να στήνω το pc.Κάτι καλύτερο με το συγκεκριμένο κουτί/τροφοδοτικό δεν γίνεται

Μπουρδελάκι αλλά για τα 45 του ευρώ τίμιο..

Όταν γυρίσω απο καλοκαιράκι που θα έχω και χρήματα μάλλον θα τιμήσω κάποιο άλλο :ρ

Μια χαρά είσαι ρε σύ. Για 45 ερώ είναι σούπερ το κουτάκι.

Mια ερώτηση έχω μόνο, το enermax 425 (το οποίο είχα και το έδωσα ο βλ...) γιατί το δίνεις τελικά?

Μια χαρά σήκωνε το σύστημά σου. Σε εμένα σήκωνε άνετα έναν x4 630 στα 3,7 και μια 4890 εκτός των άλλων πόσο μάλλον εσένα με μια 6850... Tην δικιά μου την τροδοφοτεί ένα τίμιο Hec 400W.(τα έχουμε ξαναπεί σε άλλο Thread). Επιπλέον μια χαρά θα ήσουν με το Enermax στο κουτί απο θέμα καλωδίων.

Για μένα μην το σκοτώσεις, εγώ το μετάνιωσα γιαυτό στο λέω. :)

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι ρε σύ. Για 45 ερώ είναι σούπερ το κουτάκι.

Mια ερώτηση έχω μόνο, το enermax 425 (το είπα είχα και το έδωσα ο βλ...) γιατί το δίνεις τελικά?

Μια χαρά σήκωνε το σύστημά σου. Σε εμένα σήκωνε άνετα έναν x4 630 στα 3,7 και μια 4890 εκτός των άλλων πόσο μάλλον εσένα με μια 6850... Tην δικιά μου την τροδοφοτεί ένα τίμιο Hec 400W.(τα έχουμε ξαναπεί σε άλλο Thread). Επιπλέον μια χαρά θα ήσουν με το Enermax στο κουτί απο θέμα καλωδίων.

Για μένα μην το σκοτώσεις, εγώ το μετάνιωσα γιαυτό στο λέω. :)

Μέχρι και πριν μια βδομάδα θα το κρατούσα.. απλά μπήκε η προσφορά για το silverstone και λέω.. από την στιγμή που μετά το καλοκαιράκι που θα γυρίσω από δουλειά θα θέλω να πάρω μια high end κάρτα γραφικών ή να προσθέσω μια 6850 ακόμα θα ζορίζεται το enermax..

Εν ολίγοις το πήρα τώρα για να γλιτώσω αργότερα χρήματα!

Οπότε τώρα έμεινε στην άκρη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...