xApithanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω mac os x μέσα απο τα win7, χωρίς cd/dvd rom.
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εννοεις οτι το συστημα σου δεν εχει dvd-rom? Οπως και να εχει, το αν το mac os x ειναι συμβατο με τον υπολογιστη σου εχει να κανει με την motherboard κυριως αλλα και με την καρτα γραφικων. Ο ευκολοτερος τροπος να εγκαταστησεις MacOSX ειναι με την μεθοδο Kakewalk ή TonyMacOS.
xApithanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εννοεις οτι το συστημα σου δεν εχει dvd-rom? Οπως και να εχει, το αν το mac os x ειναι συμβατο με τον υπολογιστη σου εχει να κανει με την motherboard κυριως αλλα και με την καρτα γραφικων. Ο ευκολοτερος τροπος να εγκαταστησεις MacOSX ειναι με την μεθοδο Kakewalk ή TonyMacOS. mac έχω, απλά δεν έχω cd rom. έχω περασμένα τα παράθυρα 7.
Κomos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 γινεται και με φλασακι δες στο site της μηλιας το πως
xApithanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 γινεται και με φλασακι δες στο site της μηλιας το πως ενα λινκ πλιζ... γινεται και με φλασακι δες στο site της μηλιας το πως βρήκα αλλα στα βήματα λέει πως πρέπει να έχω mac, εγώ δεν έχω mac για να κάνω τις ρυθμίσεις όπως τις λέει :/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 mac έχω, απλά δεν έχω cd rom. [...] [...] εγώ δεν έχω mac για να κάνω τις ρυθμίσεις όπως τις λέει :/ Τελικά έχεις ή δεν έχεις Mac;
xApithanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τελικά έχεις ή δεν έχεις Mac; Mac μηχάνημα έχω, mac os δεν έχω...
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Mac μηχάνημα έχω, mac os δεν έχω... Γιατί βρε παλικάρι; Είχες κάποτε και δεν έμεινες ευχαριστημένος;
xApithanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γιατί βρε παλικάρι; Είχες κάποτε και δεν έμεινες ευχαριστημένος; Είχα και ο μικρός μου αδερφός το έκανε διαγραφή... :/
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να τρέξεις τα mac και από usb.Αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρεις χωρίς το cd εγκατάστασεις. Δηλαδή μόλις βάλεις το dvd του Μac και επιλέξεις να γίνει η εγκατάσταση σε usb σκληρό τουλάχιστον 16GB χωρητικότητας, δεν ξέρω αν μετά με alt κατά την εκκινηση βρίσκει το usb....
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Είχα και ο μικρός μου αδερφός το έκανε διαγραφή... :/ Και, επειδή δεν έχω καταλάβει, θες τώρα να βάλεις πάλι το λειτουργικό ή θες, με την ευκαιρία, να βάλεις Windows;
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ο άνθρωπας ΕΧΕΙ μηχάνημα mac. Κάποτες είχε μέσα mac os KAI παραθύρια. Ο μικρός αδελφός κάπως κατάφερε και ξαπόστειλε το mac os (πληρωμένος mac os-δολοφόνος;! κανείς δεν ξέρει) και τώρα στον άνθρωπα έχουν μείνει ΜΟΝΟ τα παραθύρια και θέλει να ξαναβάνει το mac os (και να δείρει το μικρό αδερφάκι του, μάλλον) Φαντάζομαι γίνεται. Το πώς είναι ένα άλλο θέμα. Αλήθεια αν βάλεις κανένα εξωτερικό CD, δε θα κάνεις τη δουλειά σου σύμφωνα με το sticky topic που έχει εδώ; http://www.insomnia.gr/topic/140333-οδηγός-εγκατάστασης-του-macosx-για-mac/
xApithanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ο άνθρωπας ΕΧΕΙ μηχάνημα mac. Κάποτες είχε μέσα mac os KAI παραθύρια. Ο μικρός αδελφός κάπως κατάφερε και ξαπόστειλε το mac os (πληρωμένος mac os-δολοφόνος;! κανείς δεν ξέρει) και τώρα στον άνθρωπα έχουν μείνει ΜΟΝΟ τα παραθύρια και θέλει να ξαναβάνει το mac os (και να δείρει το μικρό αδερφάκι του, μάλλον) Φαντάζομαι γίνεται. Το πώς είναι ένα άλλο θέμα. Αλήθεια αν βάλεις κανένα εξωτερικό CD, δε θα κάνεις τη δουλειά σου σύμφωνα με το sticky topic που έχει εδώ; http://www.insomnia.gr/topic/140333-οδηγός-εγκατάστασης-του-macosx-για-mac/ Mάλλον θα πάρω εξωτερικό dvd, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Mάλλον θα πάρω εξωτερικό dvd, ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Μετά την (κατατοπιστικότατη) διευκρίνιση, θυμάμαι έναν γνωστό μου που είχε πρόβλημα με το λειτουργικό και ήθελε να το περάσει ξανά (είχε πάρει το MAC Book από internet και δεν είχε, νομίζω, OS). Μπορείς να το κατεβάσεις από κάπου σαν install cd/dvd (νομίζω). Πιστεύω όμως πως εάν πάρεις τηλέφωνο στην support line της Apple θα σου δώσουν την λύση. Δοκίμασέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.