panos0100 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια εχω ενα δισκο ο οποις εχει ενα προβλημα και θα τον παω πισω ειναι 640GB tis wd θελω ιδια μαρκα και το πλαισιο μου δινει 500GB πιο μικρο με τα ιδια λεφτα 45Ε και σε seagate παλι ειδια χωριτικοτητα οταν τους ρωτησα ειδιο μπωρο να παρω? μου ειπανε δεν εχει καθολου τι κανω τωρα εγω? το σωστο δεν ειναι να μου δωσουν εναν ιδιο ή και μεγαλυτερο? περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δώσε λινκ με ποιον πήρες και βγήκε προβληματικός και ποιον σου προτείνουν. Seagate ΜΗΝ πάρεις. Αν πάλι δεν θες να πάρεις μικρότερο και ας είναι καλύτερος, επειδή δε σε καλύπτει η χωρητικότητα, ζήτα τα χρήματα πίσω.
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι μέσα στην εγγύηση(και από την WD) πρέπει να σου δώσουν ακριβός τον ίδιο δίσκο
panos0100 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/WESTERN-DIGITAL-SATA-640GB-WESTERN-16MB-7200-RPM-WD6400AAKS.htm τον εχω ενα χρονο παιδια εχει εγγυηση 3 χρονια ειναι μεσα στην εγγυηση δηλαδη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-7200-12-ST3500418AS-500GB-HDD-3-5-16MB-Cache-7200RPM-Sata-3Gb-s.htm αυτος λεει εχει αυτον σε seagate 500gb http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/WESTERN-DIGITAL-SATA-II-500GB-WESTERN-16MB-CACHE-7200-WD5000AAKS.htm και αυτον σε wd http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Blue-WD7500AAKX-750GB-HDD-3-5inches-32MB-Cache-7200RPM-Sata-6G.htm και ελεγα να επαιρνα αυτον με τα ειδια λεφτα αλλα δεν γινεται μου λεει αυτος ειναι λογικο αυτο τωρα? να μου δινει λιγοτερη χωριτικοτητα?
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ο συγκεκριμένος που σου έβγαλε πρόβλημα υπάρχει σε 4 καταστήματα απ' ότι βλέπω. Απαίτησε να σου φέρουν τον ίδιο,τον έχουν.
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 O δίσκος σου είναι διαθέσιμος έστω και σε μερικά καταστήματα. Ζήτα τον ίδιο. Τώρα εξηγησέ μου κάτι Να πάρεις τον τελευταίο με τα ίδια λεφτά τι εννοείς; Σίγουρα θα μπορείς να τον πάρεις, αλλά λογικά αν συμπληρώσεις την διαφορά.
panos0100 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 karmen1983 τι ενοεις να συμπλυρωσο την διαφορα και να παρω καλυτερο?
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Pano εννοούσα ότι ο τρίτος δίσκος κάνει 60ευρά+ ενώ τον άλλον τον είχες πάρει 45ευρά από ότι λες. Για να πάρεις λοιπόν αυτόν που κάνει 65ευρά δεν πρέπει να πληρώσεις την διαφορά; Αυτό είπα. Τεσπα το θέμα σου είναι ότι ίδιος δίσκος υπάρχει έστω και σε συγκεκριμένα καταστήματα, οπότε δε βρίσκω λόγο να μην πάρεις έναν τον ίδιο
panos0100 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια για τις αποψεις σας τελικα ειχε πολλα bad sectors ο δισκος τελικα αλλαχτηκε και πητα τον 750gb tis wd παλι και πληρωσα την διαφορα η οποια ειτανε 20Ε ευχαριστω και παλι
sukalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κακώς πλήρωσες διαφορά.. Έπρεπε να στον δώσουν στα ίδια χρήματα ως αντικατάσταση αφού δεν είχαν τον ίδιο.
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κακώς πλήρωσες διαφορά.. Έπρεπε να στον δώσουν στα ίδια χρήματα ως αντικατάσταση αφού δεν είχαν τον ίδιο. Βρε sukala δηλαδή αγοράζω ένα fiataki, βγαίνει ελαττωματικό και θα απαιτήσω να μην πληρώσω όταν είναι να πάρω μία Mercedes; Αφού έχουν διαφορά τιμής τι να μην πληρώσει;
sukalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχει εγγύηση το fiataki το να σε υποχρεώσουν να συμπληρώσεις λεφτά για να πάρεις την mercedes επειδή δεν έχουν fiat σου φένετε λογικό? Η εγγύηση υπάρχει για να σε καλύπτει.
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχει εγγύηση το fiataki το να σε υποχρεώσουν να συμπληρώσεις λεφτά για να πάρεις την mercedes επειδή δεν έχουν fiat σου φένετε λογικό? Δεν κατάλαβες καλά. Το προϊόν ήτανε διαθέσιμο σε μερικά μαγαζιά. Ο TS διάλεξε ΑΛΛΟ προϊόν άρα;;;
sukalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια εχω ενα δισκο ο οποις εχει ενα προβλημα και θα τον παω πισω ειναι 640GB tis wd θελω ιδια μαρκα και το πλαισιο μου δινει 500GB πιο μικρο με τα ιδια λεφτα 45Ε και σε seagate παλι ειδια χωριτικοτητα οταν τους ρωτησα ειδιο μπωρο να παρω? μου ειπανε δεν εχει καθολου τι κανω τωρα εγω? το σωστο δεν ειναι να μου δωσουν εναν ιδιο ή και μεγαλυτερο? περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω Το τι λέει το site του πλαισίου και το τι ισχύει πραγματικά είναι γνωστό παραμύθι..Αν δεχτούμε οτι υπήρχε διαθεσιμότητα και δε τον ενημέρωσαν(εσκεμμένα) τότε υπάρχει δόλος.Και τέλος πάντων δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να είναι detective για να του αντικαταστήσουν τον ελαττωματικό σκληρό που δικαιούται.Εφόσον δεν τον είχαν , δικαιούται επιστροφή χρημάτων ή συμβιβασμό με προϊόν αντίστοιχων επιδόσεων ή καλύτερων ή πίστωση στο ποσό που τον είχε αγοράσει.
karmen1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το τι λέει το site του πλαισίου και το τι ισχύει πραγματικά είναι γνωστό παραμύθι..Αν δεχτούμε οτι υπήρχε διαθεσιμότητα και δε τον ενημέρωσαν(εσκεμμένα) τότε υπάρχει δόλος.Και τέλος πάντων δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να είναι detective για να του αντικαταστήσουν τον ελαττωματικό σκληρό που δικαιούται.Εφόσον δεν τον είχαν , δικαιούται επιστροφή χρημάτων ή συμβιβασμό με προϊόν αντίστοιχων επιδόσεων ή καλύτερων ή πίστωση στο ποσό που τον είχε αγοράσει. Ακριβώς συμβιβασμό. Όπως το είπες. Αφού δεν ξέρουμε λοιπόν αν ρώτησε το παλικάρι για τη διαθεσιμότητα που βλέπει και επέλεξε ένα προϊόν πιο ακριβό, ε δεν είναι λογικό να πληρώσει τη διαφορά; Αν πάλι έπαιρνε πιστωτικό και πήγαινε πάλι στον ίδιο σκληρό που διάλεξε, δε θα πλήρωνε τη διαφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.