Sebastienomnia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σας, θέλω να αγοράσω μια νέα μπαταρία για το turbo-x flame που έχω. Η μπαταρία επάνω γράφει: li-ion battery pack 11.1 Vdc 5.2 Ahr / 57.72 Wh Που μπορώ να βρω κάποια? Σας ευχαριστώ
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Στο πλαίσιο δεν έχουν; Άμα τα έχει παίξει αυτή που έχεις απάνω και δεν βρίσκεις πάρε καμία απο τα δεκάδες καμένα turbo-x που κυκλοφορούν all over the internet Είχα πετύχει πρόσφατα ένα... Ebay με το μοντέλο και αν... Να την αφήσεις να ξεφορτήσει πλήρως μερικές φορές δοκίμασες μπας και στρώσει;
Sebastienomnia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ναι, το δοκίμασα. Μου είπαν 60 ευρώ στο πλαίσιο αλλά έλεγα μπας και βρω καμιά φθηνότερη.. Καμένα? που? :S:S
nikos903 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ..... Καμένα? που? :S:S Παντού....... Πάντως και εδώ στις αγγελίες μπορεί να βρείς αμα ψάξεις... Δες και google, όταν τους καεί η κάρτα γραφικών όλοι για κομμάτια τα δίνουν, τι να επισκευάσουν... Δες αμα σου κάνει απο αυτόν.
Sebastienomnia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον κάπως έτσι θα την ψάξω τη δουλειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.