miandge Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετώ το forum. Έχω το συγκεκριμένο Home Cinema 5 χρόνια περίπου. Πολύ τίμιο μπορώ να πω αλλά πιστεύω πως πρέπει να έχει αρχίσει να τα παίζει το ματάκι του. Πιο συγκεκριμένα, πλέον για να δούμε ταινία μπορούμε μόνο από DVD-RW TDK και μόνο! Ότι άλλο έχω δοκιμάσει από RW απλά δεν τα διαβάζει ποτέ. Επίσης, διαβάζει Tayio Yuden DVD-R με δυσκολία μία στο τόσο. Φυσικά, παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται και με audio cd που προσπαθούμε να ακούσουμε κατά καιρούς. Δυσκολεύεται γενικά πολύ να τα διαβάσει.. Βέβαια, σε ταινίες από video club δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε φυσικά με τα γνήσια cd. Παλιά όμως δεν είχε πρόβλημα να παίζει "γραμμένα" από μένα δισκάκια. Ξέρω πως ίσως η περιγραφή του προβλήματος δεν είναι και τόσο επαρκής αλλά από όσα έχω αναφέρει οι γνώστες του αντικειμένου θεωρείτε ότι υπάρχει σωτηρία; Θα άλλαζα το dvd player με κάποιο άλλο εύκολα, αλλά οι φύσες που έχει από πίσω για να μπουν τα ηχεία του Home Cinema δεν μου αφήνουν και πολλές επιλογές ρε γμτ. Αν είναι πρόβλημα στο ματάκι, μπορώ να το αντικαταστήσω και αν ναι πού; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.