Προς το περιεχόμενο

σκεφτομαι να αλαξω vga, μια γνώμη

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 4850msi 512mb παλιωσε και παλιωνει,υπ οψιν οτι παιχνιδακια παιζω.

Με την συνθεση της υπογραφης μου αξιζει να πάρω κάτι μεχρι 160 ευρω το οποιο θα κάνει την διαφορά

ή να περιμενω να πέσουν οι τιμες ώστε να παρω κατι αργότερα?.

Δημοσ.

η 4850msi 512mb παλιωσε και παλιωνει,υπ οψιν οτι παιχνιδακια παιζω.

Με την συνθεση της υπογραφης μου αξιζει να πάρω κάτι μεχρι 160 ευρω το οποιο θα κάνει την διαφορά

ή να περιμενω να πέσουν οι τιμες ώστε να παρω κατι αργότερα?.

σε αυτα τα χρηματα παιρνεις μια ωραιοτατη gtx460 η μια 6850

για το αν αξιζει να περιμενεις τωρα τι να σου πω...

εγω θα προχωρουσα σε αγορα γιατι αμα μπεις σε αυτο το σκεπτικο ολο θα περιμενεις και θα περιμενεις για το επομενο, το εχω περασει για αυτο σου λεω... :lol: :lol:

Δημοσ.

σε αυτα τα χρηματα παιρνεις μια ωραιοτατη gtx460 η μια 6850

για το αν αξιζει να περιμενεις τωρα τι να σου πω...

εγω θα προχωρουσα σε αγορα γιατι αμα μπεις σε αυτο το σκεπτικο ολο θα περιμενεις και θα περιμενεις για το επομενο, το εχω περασει για αυτο σου λεω... :lol: :lol:

thanks bill, ρωτάω αν θα δω διαφορά με αυτες που λες στην αποδοση, δε ρωταω αν αξίζουν τα λεφτά τους αυτες οι 2 που μου λές.

Δλδ αν η 6850 κάνει την διαφορα με την 4850 και εχει 160ευρώ σιγουρα με συμφέρει, το θέμα μου ειναι δλδ αν με αυτα τα λεφτα πάρω κατι που να κανει την διαφορα με την 4850, γιατι αν δεν την κάνουν αυτες που είπες τοτε μπορει να χρεςιαζετε να περιμενω για κατι καλητερο να πέσει η τιμη του.Οπως ειπα πάνω απο 160ευρω δεν δινω.

Δημοσ.

thanks bill, ρωτάω αν θα δω διαφορά με αυτες που λες στην αποδοση, δε ρωταω αν αξίζουν τα λεφτά τους αυτες οι 2 που μου λές.

Δλδ αν η 6850 κάνει την διαφορα με την 4850 και εχει 160ευρώ σιγουρα με συμφέρει, το θέμα μου ειναι δλδ αν με αυτα τα λεφτα πάρω κατι που να κανει την διαφορα με την 4850, γιατι αν δεν την κάνουν αυτες που είπες τοτε μπορει να χρεςιαζετε να περιμενω για κατι καλητερο να πέσει η τιμη του.Οπως ειπα πάνω απο 160ευρω δεν δινω.

σιγουρα αξιζουν...

σε μερικους τιτλους η διαφορα φτανει και το 100% σε σχεση με την 4850

Δημοσ.

Σύμφωνα με εδώ http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6850_Direct_Cu/28.html η 6850 είναι περίπου διπλάσια πιο ''δυνατή'' από την 4850,επίσης υπολόγισε,αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια,ότι μπορείς να πουλήσεις και 40-50 ευρώ την κάρτα σου .

Υ.Γ Γιάννη, χωρίς παρεξήγηση,αλλά έχεις δύο ορθογραφικά λάθη στην υπογραφή σου και είναι κρίμα γιατί θα σ'ακολουθούν συνέχεια, :P αγκράφα,χριστουγεννιάτικο :)

Δημοσ.

Σύμφωνα με εδώ http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Radeon_HD_6850_Direct_Cu/28.html η 6850 είναι περίπου διπλάσια πιο ''δυνατή'' από την 4850,επίσης υπολόγισε,αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια,ότι μπορείς να πουλήσεις και 40-50 ευρώ την κάρτα σου .

Υ.Γ Γιάννη, χωρίς παρεξήγηση,αλλά έχεις δύο ορθογραφικά λάθη στην υπογραφή σου και είναι κρίμα γιατί θα σ'ακολουθούν συνέχεια, :P αγκράφα,χριστουγεννιάτικο :)

Να φανταστείς την λεξη αγκράφα την είχα ρώτησει στο συνάδελφο για να μην την κανω λάθος :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατι αλλο που δε ρωτησα, αν πάρω αλλη μια 4850 με 512 μνημη σαν την δικια μου δλδ μονο που αυτη θα ειναι asus και οχι msi οπως ειναι η δικια μου και τις κανω

crosfire, θα εχω την ιδια αποδοση περιπου με μια 6850 ή δε συμφερει, μου την δινει ενας φιλος την 4850 35 ευρω.Θα γλιτωσω δλδ κανα 100αρικο αν σκεφτηται και το 40αρι που 8α εβγαζα αν πηγαινα σε 6850.

Και η gtx460 ειναι ιδια με την 6850 σε αποδοση ή υπερεχει λιγο η 6850 το οποιο ουτε καν φενεται?... γιατι την βρηκα πολυ ποιο κατω στην τιμη απο τα 160 που κανει η 6850

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη για crossfire και τέτοιες καταστάσεις δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω,υποθέτω βέβαια ότι γνωρίζεις κάποια μείον(κατανάλωση και κατ'επέκταση αυξημένες θερμοκρασίες,θόρυβο,scaling κτλ..).

Τώρα όσο αφορά την gtx460,αν είναι η έκδοση με το 1gb μνήμης και όχι η 768mb και η SE(special edition),τότε βεβαίως να την προτιμήσεις,ισάξιες κάρτες είναι.

Δημοσ.

Οι 4850 μια χαρά scalάρουν και αν βρεις 4850 φθηνή, πάρ' την ;)

Αλλιώς πουλάς αυτή που έχεις και αγοράζεις την φθηνότερη reference GTX460 1GB (όχι SE) και μαζί με ένα καλό clock στο cpu είσαι άνετος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...