Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο Chipset sto motherboard για AMD?

Thpz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
MadSurfer

said:

Nforce 2 asizititi omos min ksexaseis tin mnimi na tin paros os 2x256 kai oxi 1x512 gia na ekmetalefteis to dual ddr

Kalo to dual ddr alla an 8es na kaneis o/c sti mnimi 8a se kratisei ligo pisw logo twn 2 stick

Δημοσ.
Thpz

said:

Kalo to dual ddr alla an 8es na kaneis o/c sti mnimi 8a se kratisei ligo pisw logo twn 2 stick

Sorry ti ennoeis

Oti i mnimi anebainei pio poli an exeis mono ena ena dimm para 2!Auto den katalabes i kati allo?

Δημοσ.

Το KT400A πλησιάζει πάρα πολύ τις επιδόσεις του nForce2 σε default settings, αμφιβάλω όμως αν μπορεί να πιάσει τα μεγάλα FSB (>166) που πετυχαίνουν "για πλάκα" τα nForce2...

Όσο για την ερώτηση σχετικά με το αν είναι καλύτερα να έχουμε 2 DIMMS ή 1, έχει παρατηρηθεί πως με 1 DIMM υπάρχουν λίγο περισσότερες πιθανότητες για να πετύχουμε ΠΟΛΥ μεγάλα FSB από ότι αν χρησιμοποιούμε 2 DIMM. ΜΕ 2 DIMM όμως εκμεταλευόμαστε τη δυνατότητα των nForce2 για διπλασιασμό του Bandwidth της μνήμης, κάτι όμως που δεν εκμεταλεύονται πλήρως οι Athlon.

Τελικά, πιστεύω πως είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Αν σκέφτεσαι να κάνεις τρελά overclock, ίσως να έχεις καλύτερη τύχη με 1 DIMM. Εγώ πάντως, είμαι ευχαριστημένος με τα με 2 DIMM μου και 200MHz FSB...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...