GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα . Έχω ένα Netgear modem - router . Μέχρι χθες το είχα συνδεμένο με καλώδιο στο pc μου . Επειδή έφτιαξα το παιδικό δωμάτιο και έβγαλα απο μέσα τους υπολογιστές και τους πήγα σε άλλο χώρο για να μην τρυπάω τοιχους κτλπ κτλπ αποφάσισα να τους συνδέσω ασύρματα . Εδώ αρχίζει το μαρτύριο μου . Ο υπολογιστής ανοίγει . ¨Εχει 5 γραμμές σήμα όλα καλά . Έπειτα απο 15 λεπτά οι γραμμές γίνονται απο μόνες τους 2 και ενώ το internet πετάει ξαφνικά κολλάει το σύμπαν . Κάνει πχ 3 λεπτά να ανοίξει το www.google.gr !!! Μετά στα καλά καθούμενα οι γραμμές γίνονται ξανά 5 και το σύστημα ξανα πετάει . Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει λάθος . Χθές βράδυ έπαιζα wow και μέσα σε 20 λεπτά με πέταξε έξω 15 φορές . Το latency μου απο το 107 ms που ήταν μόλις έπεσαν οι γραμμές του σήματος εκτοξεύθηκε στα 2050 και μετά αμέσως d/c . Κανείς καμμιά ιδέα ? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου . Η λύση του να τραβήξω καλώδιο είναι πολύ δύσκολη αυτή την στιγμή γιατί μόλις έβαψα το σπίτι και περιμένω και το νεο μέλος της οικογένειας Υ.Γ Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αν καμμιά φορά κάνει πως τρώει d/c το ασύρματο μου δίκτυο και χάσει την επικοινωνία με τον υπολογιστή όταν πάω να ξανα συνδεθώ μου γράφει οτι τα Windows δεν μπόρεσαν να συνδεθούν . Εκεί πρέπει να προσπαθήσω καμμιά 10 ρια φορές και κάποια στιγμή μπαίνει
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασε αλλο καναλι στο ασυρματο πιο νεο firmware στον ρουτερ αμα υπαρχει. πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα του pc.
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασα ολα τα καναλια του ασυρματου ... Απο το auto μεχρι το τελευταιο που ειχε δεν θυμαμαι πιο ηταν . Εκανα firmware update στην 1.18 που ειναι η τελευταια στο site της NetGear drivers για την wifi του pc δεν εβαλα μιας και που το ιδιο προβλημα το κανει σε 3 pc 1 σταθερο και 2 φορητα .... Δεν βγαζω ακρη . Αποφασισα να παρω καλωδιο που θα το απλωνω οταν θελω internet και θα το μαζευω οταν δεν το χρειαζομαι . Δεν γινεται αλλιως τα νευρα μου τσαταλια
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 τα εχεις δοκιμασει ολα.δεν ξερω τι αλλο να πεοτεινω εγω.κανεις αλλος αν εχει να πει κατι. τελευταια δοκιμη.βαλε το ρουτερ σε b mode αντι για g στο wireless να δεις αν θα αλλαξει κατι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον επανερχομαι . Το ασυρματο μετα απο ενα reset που εφαγε καμμια 25 φορες διχνει να λειτουργει αψογα . Τωρα εχω πιο μεγαλο προβλημα ομως......Συγχρονιζει η γραμμη κανονικοτατα κλειδωνει στα 13 περιπου ΑΛΛΑ ..... το λαμπακι του ιντερνετ γινεται κοκκινο και κολλαει στο initialise LCP . Δεν μπαινει ιντερνετ με τιποτα .
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 επανερχομαι . Είχα βάλει VPI 6 αντί για 8 δεν θυμόμουν πιο ειναι το σωστό . Τελικά το γύρισα στο 8 και όλα είναι άψογα . Επιτελους εστρωσαν ολα ! Ευχαριστώ poulinos
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 to εβαλες σε b mode η σε g το αφησες/πολλες φορες και το reset sta defaults κανει το ρουτερ να στρωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.