TRILOBYTER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδες,μια ερωτησουλα. Εχω το μοντεμ της φορθνετ το τομσον και προσπαθω να συνδεθω μεσω του wifi. παταω το κουμπι του wifi που βρισκεται στην μεση του ρουτερ και αναβει ενα πορτοκαλι φως. Προσπαθω να συνδεθω μεσω του κινητου μου και του νετμπουκ μου αλλα δεν συνδεετε,και αμεσως μετα,το πορτοκαλι λαμπακι γινεται κοκκινο. Εγω θυμαμαι που ητανε πρασινο αυτο το λαμπακι,τωρα δεν ξερω τι εγινε. Πως μπορω να το φτιαξω? Ευχατιστω :[
N0tisOO7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μπες στη διεύθυνση του router σου, το 192.168.1.254 και πήγαινε Home > Home Network > Interfaces > WLAN: Thomson794A60 και ενεργοποίησε το Interface Enabled: Κάνεις τις ρυθμίσεις σου και είναι έτοιμο. Αν το λαμπάκι του Wireless είναι κόκκινο σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το ασύρματο και ξεκλείδωτο, που μπορεί ο καθένας να στο κλέβει. Όταν είναι πράσινο είναι ενεργό και κλειδωμένο που το έχεις ορίσει εσύ με τις ρυθμίσεις.
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Το κινητο μου δεν το βρισκει παντως. Δεν ξερω εγω βλεπω το λαμπακι πορτοκαλι. Ειναι λες και δεν εχω wifi. το interface ειναι enabled. wep? wpa2? wpa+psk? τι να βαλω? τωρα ειναι wpa+psk
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 bale wpa+wpa2 για να εχεις και τα 2.θα πρεπει να γινει πρασινο το λαμπακι πανω οχι το μπροστα.το πανω λαμπακι που γραφει wireless κοκκινο ειναι οταν ειναι ξεκλειδωτο πρασινο ειναι οταν ειναι με wpa και κιτρινο οταν ειναι με wep.το μπροστα ειναι για συσκευες που υποστηριζουν wps.ξεχασε το μην το πατας καθολου.θελουμε να ειναι σβηστο.και περνα και πιο νεο firmware στο ρουτερ αν εχεις ακομα το 7.4.4.χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.