melenakimikro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορω να μπω στην σελιδα τoυ tvsubtitles.net.Μου βγαζει ενα μηνυμα "Forbidden You don't have permission to access /subtitle-78-3-en.html on this server."Επηκοινωνισα με την εταιρια παροχης του ιντερνετ και μου ειπαν απλα οτι με εχουν μπλοκαρει.Ειναι δυνατον μονο εμενα συγκεκριμενα?????Μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε οτι αν ηταν ετσι θα μου εβγαζε αλλο μηνυμα οχι αυτο.Καμια ιδεα κανεις βρε παιδια???
kajwbtfe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγω μολις τωρα το δοκιμασα και μπηκα και κατεβασα ετσι για να το δοκιμασω subs για το House..Σημειωτέων οτι δεν ειμαι γραμμενος στο site..Απλα μολις ειδα το μηνυμα σου μπηκα και δοκιμασα.Δοκιμασε και εσυ να κανεις ενα reboot στο router σου και ξαναμπες΄.
timoboll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορω να μπω στην σελιδα τoυ tvsubtitles.net.Μου βγαζει ενα μηνυμα "Forbidden You don't have permission to access /subtitle-78-3-en.html on this server."Επηκοινωνισα με την εταιρια παροχης του ιντερνετ και μου ειπαν απλα οτι με εχουν μπλοκαρει.Ειναι δυνατον μονο εμενα συγκεκριμενα?????Μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε οτι αν ηταν ετσι θα μου εβγαζε αλλο μηνυμα οχι αυτο.Καμια ιδεα κανεις βρε παιδια??? εγω μια χαρα μπορω να μπω παντως
melenakimikro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τα εχω δοκιμασει ολα και το ρεμπουτ δεν κανει τιποτα.Γνωριζω οτι και αλλοι δεν εχουν προβλημα γιαυτο μου κανει εντυπωση.ειναι δυνατον εχουν μπλοκαρει συγκεκριμενα μονο το δικο μου pc??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.