pettakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν παρατηρω ιδιαιτερη κινηση στα εν λογω μοντελα και θα ηθελα να αγορασω δυο, ιδιαιτερα απο τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Εχετε κατι υποψη σας, περιμενουν παραλαβες?
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Για δες και τα παραπατω καταστηματα .Δεν πιστευω να τον προοριζεις για το λειτουργικο techneasy.gr e-gate.gr visionstudio.gr mgmanager.gr
pettakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 storage pool σε Whs, τα ειδα, αλλα σε περιπτωση που παθει κατι θα ηθελα να ειναι κοντα (Αγια Παρασκευη)
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γιατί θέλεις μόνο τους συγκεκριμένους ; Πες μας ποσά διαθέτης;,για τη χρήση τον θέλεις;,ποσά gb,tb θέλεις;,ποιο κατάστημα σε βολεύει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν παρατηρω ιδιαιτερη κινηση στα εν λογω μοντελα και θα ηθελα να αγορασω δυο, ιδιαιτερα απο τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Εχετε κατι υποψη σας, περιμενουν παραλαβες? Ειναι παλια μοντελα και τα δυο. Εχουν βγει αντικαταστατες εδω και αρκετους μηνες. Μεταξυ αλλων διαφορων τα νεα μοντελα εχουν 64ΜΒcache αντι 32 των παλιων. Επισης ειναι καπου 20 ευρω φτηνοτερα. Γιατι λοιπον ψαχνεις τα παλια; WD20EADS ---> WD20EARS WD20EVDS---->WD20EURS (ΓΙΑ A/V)
Arbitary Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ears πήρα προ ημερών έναν δεν λέω ωραίος δίσκος άλλα κράτησε μόνον δύο μέρες μετά καπουτ γιαυτό προσοχή πάρε έναν black καλύτερα
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ears πήρα προ ημερών έναν δεν λέω ωραίος δίσκος άλλα κράτησε μόνον δύο μέρες μετά καπουτ γιαυτό προσοχή πάρε έναν black καλύτερα Περι ορεξεως... Την απορια ελυσα, δεν εκανα προταση αγορας. Η γνωμη μου για τους wd ειναι δεδηλωμενη, εχω μιλησει πολλες φορες για την μειωμενη πλεον αξιοπιστια των ears και οχι μονο αυτων, εγω προτεινω samsung εδω και 2 χρονια...
Arbitary Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Περι ορεξεως... Την απορια ελυσα, δεν εκανα προταση αγορας. Η γνωμη μου για τους wd ειναι δεδηλωμενη, εχω μιλησει πολλες φορες για την μειωμενη πλεον αξιοπιστια των ears και οχι μονο αυτων, εγω προτεινω samsung εδω και 2 χρονια... ναι άλλα ολίγον δυσεύρετοι το πλαίσιο αυτή την στιγμή έχει μόνον ένα. το e-σουπα κανένα δεν ξέρω γιατί δεν φέρνουν ποια
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ναι άλλα ολίγον δυσεύρετοι το πλαίσιο αυτή την στιγμή έχει μόνον ένα. το e-σουπα κανένα δεν ξέρω γιατί δεν φέρνουν ποια Ωραια απορια... Βρε τι μου θυμισες τωρα... Welcome to the club! Διαβασε εδω: http://www.insomnia....d-hdds-samsung/ Η καλυτερη λυση μετα απο 2-3 μηνες ψαξιμο (ολο το φθινόπωρο) ειναι αυτη: http://www.insomnia....499-amazoncouk/ (77€ ο 2ΤΒ αυτη τη στιγμη τελικη τιμη- Αυτη ειναι η προταση αγορας απο μενα, εχει μαλιασει η γλωσσα μου.Κοιτα: http://images.cheezb...55443970706.jpg ).
Arbitary Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 κοιτώντας κάποια hdd benchmark είδα κάτι πολύ παράξενο o SAMSUNG HD322GJ έχει καλλίτερη ταχύτητα από κάποιους ssd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ears πήρα προ ημερών έναν δεν λέω ωραίος δίσκος άλλα κράτησε μόνον δύο μέρες μετά καπουτ γιαυτό προσοχή πάρε έναν black καλύτερα υπερβολές, έχω 4 αυτές τη στιγμή και είναι μια χαρά οι 2TB Black είναι ψησταριές...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 υπερβολές, έχω 4 αυτές τη στιγμή και είναι μια χαρά οι 2TB Black είναι ψησταριές... Ο ενας ειναι απο αντικατασταση - RMA... Δεν τα λες ολα! Παντως συμφωνουμε οτι σε σχεση με τον black (απο την τσικνα το χρωμα) ειναι προτιμητεος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ο 5ος δλδ, έτυχε δεν πέτυχε έχει πάρει και ο ξαδερφός μου άλλους 2, δεν πάει και άσχημα μέχρι τώρα... (μπες μια msn Γιάννη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.