Προς το περιεχόμενο

Διαθεσιμοτητα WD20EADS η WD20EVDS

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παρατηρω ιδιαιτερη κινηση στα εν λογω μοντελα και θα ηθελα να αγορασω δυο,

ιδιαιτερα απο τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Εχετε κατι υποψη σας, περιμενουν παραλαβες?

Δημοσ.

Γιατί θέλεις μόνο τους συγκεκριμένους ;

Πες μας ποσά διαθέτης;,για τη χρήση τον θέλεις;,ποσά gb,tb θέλεις;,ποιο κατάστημα σε βολεύει;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν παρατηρω ιδιαιτερη κινηση στα εν λογω μοντελα και θα ηθελα να αγορασω δυο,

ιδιαιτερα απο τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Εχετε κατι υποψη σας, περιμενουν παραλαβες?

Ειναι παλια μοντελα και τα δυο.

Εχουν βγει αντικαταστατες εδω και αρκετους μηνες.

Μεταξυ αλλων διαφορων τα νεα μοντελα εχουν 64ΜΒcache αντι 32 των παλιων. Επισης ειναι καπου 20 ευρω φτηνοτερα. Γιατι λοιπον ψαχνεις τα παλια;

WD20EADS ---> WD20EARS

WD20EVDS---->WD20EURS (ΓΙΑ A/V)

Δημοσ.

ears πήρα προ ημερών έναν δεν λέω ωραίος δίσκος άλλα κράτησε μόνον δύο μέρες μετά καπουτ

γιαυτό προσοχή :shifty:

πάρε έναν black καλύτερα

• Moderators
Δημοσ.

ears πήρα προ ημερών έναν δεν λέω ωραίος δίσκος άλλα κράτησε μόνον δύο μέρες μετά καπουτ

πάρε έναν black καλύτερα

Περι ορεξεως... Την απορια ελυσα, δεν εκανα προταση αγορας.

Η γνωμη μου για τους wd ειναι δεδηλωμενη, εχω μιλησει πολλες φορες για την μειωμενη πλεον αξιοπιστια των ears και οχι μονο αυτων, εγω προτεινω samsung εδω και 2 χρονια... wink.gif

Δημοσ.

Περι ορεξεως... Την απορια ελυσα, δεν εκανα προταση αγορας.

Η γνωμη μου για τους wd ειναι δεδηλωμενη, εχω μιλησει πολλες φορες για την μειωμενη πλεον αξιοπιστια των ears και οχι μονο αυτων, εγω προτεινω samsung εδω και 2 χρονια... wink.gif

ναι άλλα ολίγον δυσεύρετοι το πλαίσιο αυτή την στιγμή έχει μόνον ένα. το e-σουπα κανένα

δεν ξέρω γιατί δεν φέρνουν ποια

• Moderators
Δημοσ.

ναι άλλα ολίγον δυσεύρετοι το πλαίσιο αυτή την στιγμή έχει μόνον ένα. το e-σουπα κανένα

δεν ξέρω γιατί δεν φέρνουν ποια

smile.gifΩραια απορια... Βρε τι μου θυμισες τωρα...tongue.gif Welcome to the club! Διαβασε εδω: http://www.insomnia....d-hdds-samsung/

Η καλυτερη λυση μετα απο 2-3 μηνες ψαξιμο (ολο το φθινόπωρο) ειναι αυτη: http://www.insomnia....499-amazoncouk/

(77€ ο 2ΤΒ αυτη τη στιγμη τελικη τιμη- Αυτη ειναι η προταση αγορας απο μενα, εχει μαλιασει η γλωσσα μου.Κοιτα: http://images.cheezb...55443970706.jpg tongue.gif).

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε έναν black καλύτερα

υπερβολές, έχω 4 αυτές τη στιγμή και είναι μια χαρά :P

οι 2TB Black είναι ψησταριές...

• Moderators
Δημοσ.

υπερβολές, έχω 4 αυτές τη στιγμή και είναι μια χαρά :P

οι 2TB Black είναι ψησταριές...

Ο ενας ειναι απο αντικατασταση - RMA... Δεν τα λες ολα! tongue.gif

Παντως συμφωνουμε οτι σε σχεση με τον black (απο την τσικνα το χρωμα) ειναι προτιμητεος...

• Super Moderators
Δημοσ.

ο 5ος δλδ, έτυχε δεν πέτυχε :P

έχει πάρει και ο ξαδερφός μου άλλους 2, δεν πάει και άσχημα μέχρι τώρα... (μπες μια msn Γιάννη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...