Προς το περιεχόμενο

Θελω την αποψη σας πριν αγορασω οθονη

jonkyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεφορτωθω τα ΧΡ ε; Γμτ, δυσκολη αποφαση :)

Ιος; Μαλιστα. Ουτως ή αλλως το φορματ θα το φαει, ομως κανω ελεγχους καθε τοσο και θα πρεπει να ειναι μπαγαποντης για να "περασει" :) Εκτος αν μπηκε απο κανενα σπασμενο προγραμματακι, "safe" και καλα επειδη θα κανει τη δουλεια μας. Ομως αυτο δυσκολα αντιμετωπιζεται...

Screen πριν απο λιγη ωρα:

Ουπς, παραβγηκε μεγαλη η εικονα :confused: Τελος παντων, πιθανως θα βλεπεις οτι εχω ολα κι ολα οκτω παραθυρα ανοικτα. Μου φαινεται αδιανοητη τετοια διακυμανση στη συμπεριφορα του επεξεργαστη χωρις να κανω κατι. Ουτε το ποντικι δεν κουνησα, παρα μονο στη sbobet επαιζε ενα λαιβ σκορ (java based).

Υ.Σ.: Το παρακανα οφ τοπικ, σορι!

post-137936-0-52711400-1295944725_thumb.jpg

Δημοσ.

Notify me but don't automatically download or install them

Αυτη ειναι η επιλογη που εχω αυτη τη στιγμη. Εννοεις να τα κανω "turn off"; Εντελώς; Κι αν ναι, μπορεις να μου εξηγησεις και το λογο (για να μαθαινω);

Δημοσ.

παλια οταν χρησιμοποιουσα XP εκανε διαφορα παρομοια παιχνιδακια το svchost και αν θυμαμαι καλα εκλεινα γι αυτο το λογο τα automatic updates εντελως. turn off δηλαδη.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω. Παρεπιμπτοντως, πηγα στο Saturn και εφυγα αρον-αρον. Ανεκδοτο ειναι η ποιοτητα/τιμες τους, τουλαχιστον στο price range που θα κινηθω εγω. Με βλεπω για τη Philips 202E2SB 20" (http://www.eager.gr/...91&cat=0&page=1) ή τη BENQ 21.5" G2220HD (http://cosmodata.gr/...d=176&pid=19726), εκτος αν βρεθει κατι ενδιαφερον (καποια προσφορα) ως το τελος της εβδομαδας.

Ευχαριστω και παλι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ότι ο firefox χρησιμοποιεί πολύ επεξεργαστή, μπορεί να φταίει κάποιο από τα πρόσθετα που έχεις εγκαταστήσει, δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις όλα. Για το svchost κατά πάσα πιθανότητα έχεις κάποιον ιό.

Δημοσ.

Ευχαριστω για το tip. Ηρθε ο νεος μου σκληρος προχθες, εκανα εγκατασταση και μεταφορα αρχειων χθες, οποτε μεσα στην εβδομαδα παω για φορματ. Ετσι, ουτε ιος ουτε τπτ δεν προκειται να με απασχολησει :) Παω να παρω και καμια οθονη (αφου "καηκε" η προσπαθεια για Dell) και αρχιζω απο την αρχη.

Μια απλη ερωτηση μονο: Αν κρατησω το προφιλ του Μοτζιλα και το μεταφερω στη "μετα-φορματ" εποχη απλα και μονο για τα αποθηκευμενα password, θα "παρω μαζι" ολα τα "κακα" που εχει το προφιλ τωρα. Πως γινεται να κρατησω ΜΟΝΟ τα pass aπο το προφιλ κι οχι ολα τα προσθετα (add-ons, extensions, themes κλπ.);

Υ.Σ.: Η προφανης απαντηση ειναι "απεγκατασταση ολων" χεχεχε, αλλα εννοω αν υπαρχει τροπος χωρις να μπω σε αυτη τη διαδικασια :)

Δημοσ.

jonkyr, πηγαίνοντας το θέμα από το αρχικό ερώτημα περί οθονών σε εντελώς άσχετη θεματολογία περί software και Firefox, το έκανες τελείως «γιουσουρούμ». Γιατί υποσκάπτεις μόνος σου τη σημαντικότητα των ερωτήσεών σου κατ' αυτόν τον τρόπο; :( Υπάρχει λόγος που το forum είναι οργανωμένο σε θεματικές ενότητες, δεν το κάνουμε για ικανοποίηση των απολυταρχικών τάσεών μας!

Δημοσ.

Αουτς, σωστος. Ζητω συγγνωμη, ξεφυγα αθελα μου. Εξακολουθω να ειμαι σε αναζητηση οθονης, αλλα δυστυχως δε μπορω να βρω (στη "σωστη" τιμη) το μοντελω που ψαχνω. Ανεβασα λιγο τις απαιτησεις μου, σε λιγο θα αναχωρησω για ενα καταστημα με την ελπιδα οτι θα διαπραγματευτω καλυτερη τιμη για μια LG m2262d.

Συγγνωμη και παλι, αν θεωρεις οτι πρεπει σε παρακαλω σβησε οσα μηνυματα εγιναν ασχετα με το θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...